Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت صید و پرورش ماهی اظهار کرد: با وجود شیوع ویروس کرونا و مشکلات دور نمای بازار صادراتی امسال تولید چشمگیری در بحث آبزی پروری پیش‌بینی نمی‌شود.

او افزود: پرورش دهندگان میگو در یک تا ۲ استان با مشکل بیماری لکه سفید میگو روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی ادامه داد: با وجود شیوع ویروس کرونا طی ماه‌های اسفند و فروردین و فعالیت گردشی پرورش دهندگان پیش‌بینی می‌شود که افزایش چشمگیری در تولید نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: لزوم تقویت یگان حفاظت از منابع آبزیان/ صید ترال باید کنترل شود 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه ماهی بازار داخل نداریم، بیان کرد: پیش بینی‌ها حاکی از آن است که مجموع تولید صید و آبزی پروری به یک میلیون تن برسد که با این وجود امکان کنترل بازار در آرامش وجود دارد.

او درباره آینده بازار صادرات آبزیان گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا باید دید که بازار صادراتی به کدام سمت و سو می‌رود.

قاسمی در پایان تصریح کرد: در شرایط اقتصاد فعلی قوانین و دستورالعمل‌ها باید متناسب با وضعیت موجود اقتصادی اصلاح شود که اگر این اتفاق بیفتد، تولید موفقی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عرضه ماهی تولید ماهی ویروس کرونا کرونا ویروس صادرات آبزیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد

جمال میرزایی اظهار داشت: تایر در بعضی از رینگ‌ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک‌ها احتکار می‌شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کمبودی در عرضه تایر‌هایی با رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایر‌ها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی بیان کرد: مشاهده‌های میدانی نشان می‌دهد که تقاضا نسبت به رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایر‌های سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی و براساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان‌ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می‌تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا