Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:38:34 GMT

شهرک تخصصی آب نیر قطب تولید آب معدنی کشور می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۹۹۲۱

شهرک تخصصی آب نیر قطب تولید آب معدنی کشور می‌شود

ابراهیم امامی روز سه‌شنبه در بازدید از این شهرک اظهارداشت: واحدهای فعال در شهرک تخصصی برای ۳۶۱ نفر اشتغال مستقیم و برای ۲ هزار و ۱۶۰ نفر اشتغال‌زایی غیرمستقیم داشته‌اند.
وی با ابراز رضایت از عملکرد واحدهای تولیدی شهرک آب افزود: هنوز جا برای کار کردن وجود دارد و این واحدها باید تولیدات خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عمده‌ترین مشکل واحدهای صنعتی این شهرستان را کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش دانست و گفت: این امر موجب شد که این واحدها با داشتن بازار فروش نتوانند با ظرفیت کامل فعالیت کنند.
رییس شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری نیر همچنین اظهار داشت: چشمه گورگور مهم‌ترین چشمه معدنی استان است و شهرک تخصصی آب معدنی استان در جوار این چشمه ایجاد شده که با توجه به کیفیت مناسب آب این چشمه باید تلاش کرد از این ظرفیت عظیم برای تولید، اشتغال‌زایی و توسعه منطقه استفاده کرد.

امامی سرمایه‌گذاری در آب شهرستان را یک فرصت مطلوب برای توسعه نیر ذکر کرد و گفت: فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب برای بهره‌برداری از آب‌های معدنی شهرستان زمینه‌ساز توسعه اقتصادی آن می‌شود.
فرماندار نیر افزود: این شهرک با وسعت ۵۴ هکتار در ۱۵ کیلومتری شهرستان نیر برای بسته‌بندی آب معدنی و مشتقات آن احداث شده و میزان آب تخصیص‌یافته به این شهرک ۳۵ لیتر در ثانیه است.
وی گفت: شهرک تخصصی آب سبلان به عنوان اولین شهرک تخصصی استان در زمینه بسته‌بندی آب‌های معدنی مصوب شده و خط انتقال آب آن از چشمه گورگور سبلان به طول ۹ کیلومتر با ۲ خط لوله پلی‌اتیلن با قطر ۱۸۰ میلی‌متری و همچنین با نصب شیرآلات فشارشکن در مسیر صعب‌العبور کوهستانی اجرا شده و شبکه داخلی توزیع آب در داخل شهرک نیز انجام شده است.
امامی افزود: برخی انتقادها برای دور بودن این شهرک از جاده اصلی ابراز می‌شد و کارشناسان معتقدند آب‌های معدنی با طی مسیر کیفیت خود را از دست می‌دهند و باید در فاصله زمانی معینی به مصرف برسند.
وی در مورد جاده دسترسی این شهرک اظهار می‌کند: این شهرک ۱۵ کیلومتر با جاده اصلی فاصله دارد که راه آن آسفالت و روستایی است و امسال پنج کیلومتر از این جاده بهسازی و تعریض شد و ۱۰ کیلومتر باقی‌مانده نیز سال آینده انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارخانه تولید آب معدنی میرآب چشمه سبلان نیز با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در حال احداث است، افزود: این کارخانه تا ۲ ماه آینده به بهره‌برداری رسیده و برای ۲۰ نفر در فاز اول زمینه اشتغال ایجاد خواهد کرد.
فرماندار نیر تصریح کرد: این کارخانه در هر ساعت هشت هزار بطری آب معدنی تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد ، آب این شهرک صنعتی از محل چشمه گورکور سبلان تامین می‌شود که یکی از پاک‌ترین و گواراترین آب‌های ایران و جهان است.
نیر در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها رونق تولید اشتغال زایی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید اشتغال زایی اردبیل رونق تولید اشتغال زایی اردبیل شهرک تخصصی آب معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • چرخش از سنگ‌آهن به سمت سنگ طلا!
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود