Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا خانپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی و کمک مومنانه به اقشار آسیب دیده در بحران ویروس کرونا بیش از یک میلیارد تومان توسط واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان پرداخت شد.

وی افزود: از این میزان بیش از ۸۰۰ میلیون تومان آن بصورت نقدی و ۲۰۰ میلیون تومان آن بصورت غیر نقدی در قالب خرید مایحتاج ضروری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانپور همچنین با اشاره به کمک واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تابعه استان در مهار ویروس کرونا گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی، سلامت مردم و مشارکت برای شکست ویروس کرونا مبلغ ۱۸ میلیارد ریال بصورت نقدی به حساب دانشگاه علوم پزشکی قزوین و غیر نقدی با ارسال مواد ضد عفونی، ماسک و دستکش و ارسال نمونه محصولات تولیدی برای تقدیر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستانها مشارکت کردند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان اظهار داشت: شرکتهای نفیس نخ، گروه صنعتی ویتانا، صنعت پلاست آبیار، بازرگانی بخشنده، شیمیلیا، ای جی تی، آراپوش گستر، کابلسازی افق البرز، فرآورده‌های لبنی بل روزانه، رایکالتون تسمه، توسعه فن افزار توسن، بهروفران، مهندسی مواد مکرر، سالار البرز ایرانیان، نوآور ارتباط صنعت و … از مهمترین واحدهای تولیدی یاری کننده در این امر خداپسندانه بودند.

وی در پایان از افزایش ظرفیت تولید چند برابری برخی شرکت‌های تولید کننده مواد ضد عفونی، بهداشتی، شوینده‌ها، ماسک و دستکش خبر داد و گفت: تعدادی از واحدهای تولیدی با تغییر خط تولید به تولید ماسک، ژل ضد عفونی و محلول ضد عفونی روی آوردند.

کد خبر 4917522

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرک های صنعتی قزوین کمک به نیازمندان ویروس کرونا ماه مبارك رمضان شیراز بوشهر شیوع کرونا ایلام قزوین شهرکرد گرگان کمک به نیازمندان مواسات بیرجند بارش باران جهش تولید واحدهای تولیدی ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی