Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک خیّر مشهدی شناسایی افراد نیازمندتر میان کارگران سرگذر و نحوه توزیع بسته‌های معیشتی مین آنان را از جمله مشکلات در این رابطه برشمرد و گفت: چنانچه نهاد و یا موسسه‌ای می‌توانست در شناسایی افراد نیازمندتر میان کارگران فصلی به ما کمک کند گامی موثر در کمک بیشتر به آنان برداشته می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سنت زیبای کمک به نیازمندان از دیرباز تاکنون در کشورهای اسلامی و به ویژه ایران پابرجا بوده است و این روزها که مصادف شده با شیوع بیماری کرونا در کشور و بیکار شدن جمع زیادی از هموطنان، این سنت بیش از گذشته به چشم می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری در این روزها به صورت خودجوش، جهادی و بی‌ادعا احساس تکلیف کرد و وارد میدان شدند تا باری از دوش هموطنان خود بردارند.  

در میان نیازمندان و افرادی که به دلیل شیوع کرونا کسب و کارشان کساد شده، شاید بتوان گفت «کارگران سرگذر» بیش از دیگران متضرر شدند و هر روز مشاهده می‌کنیم که جمعی به صورت خودجوش پای کار آمدند تا مرحمی هرچند کوچک بر آلام این قشر بگذارند.

محسن رهبری و همراهانش یکی از همین خیرین است که چندی پیش اقدام به جمع‌آوری کمک کرده و بین کارگران سرگذر توزیع کرد.

رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، در این خصوص بیان کرد: چند سالی است که با تعدادی از آشنایان و همکاران اقدام به جمع‌آوری مبالغی برای تهیه اقلام مصرفی قشر کم‌بضاعت می‌کنیم.

وی با بیان این نکته که چند سالی است که به صورت منسجم‌تر، البته نه در قالب موسسه بلکه به صورت خودجوش فعالیت می‌کنیم، تصریح کرد: در این سال‌ها به فراخور زمان تصمیم‌گیری می‌شد که برای کدام قشر اقدام به تهیه بسته حمایتی کنیم.

این خیّر مشهدی تهیه لوازم التحریر، کفش و بسته حمایتی برای کارگران منزل بخشی از اقداماتی بود که از این چند ساله انجام شد، ادامه داد: حدود دو سال است که اقدام به کمک از تعدادی از دانش‌آموزان در روستای «زیرکن» مشهد کردیم که نحوه شناسایی هم به این صورت بود که تعدادی بسته حمایتی برای همان حوالی تهیه کرده بودیم که در بازدید که از منطقه داشتیم به نیاز دانش‌آموزان آن منطقه پی بردیم که مسؤولان مدارس هم شناسایی نیازمندان نقش موثری داشتند.

رهبری در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به اینکه کمک به  کارگران سرگذر و فصلی یکی از برنامه‌هایی بود که همیشه به آن فکر می‌کردم، عنوان کرد: بحث کرونا که مطرح شد و معیشت این قشر زحمت‌کش بیش از گذشته به مخاطره افتاد عزم خود را جزم کردیم تا این بار برای آنان بسته حمایتی تهیه کنیم.

وی شناسایی افراد نیازمندتر میان این قشر و نحوه توزیع بسته‌های معیشتی از جمله مشکلات در این رابطه برشمرد و بیان کرد: چنانچه نهاد و یا موسسه‌ای می‌توانست در شناسایی افراد نیازمندتر میان کارگران فصلی به ما کمک کند گامی موثر در کمک بیشتر به آنان برداشته می‌شود.

این خیر مشهدی افزود: چنانچه می‌توانستیم به صورت مستقیم با تولیدکنندگان  محصولات ارتباط‌گیری کنیم، قطعا با حذف واسطه‌ها محصولات با قیمت کمتری به دست ما می‌رسید و می‌توانیم تعداد بیشتری بسته تهیه کنیم.

رهبری در ادامه با بیان این مطلب که در طرح پیش رو 25 نفر به ما به صورت مستقیم و غیرمستقیم در تهیه بسته ها کمک کردند، گفت: حدود 4.5 میلیون تومان جمع‌آوری شد که در نهایت بسته‌های حمایتی متشکل از روغن، برنج، ماکارونی، رب، عسل، تن ماهی، چند قلم حبوبات، خشکبار، چند قلم شوینده، حلوا ارده، سویا و خشکبار تهیه شدند.

وی ارزش هر بسته را 150 هزار تومان خواند و بیان کرد: کمک کردن به اقشار نیازمند دارای برکاتی است که هم کمک کننده و هم کمک گیرنده بر آن منتفع می‌شوند.

این خیر بیان کرد: برخی تصور می‌کنند حتما باید درآمد بالایی داشت تا بتوان به قشر نیازمند کمک کرد، اما تنها کافی است بخواهیم که حرکتی انجام دهیم و در این مسیر گام برداریم مابقی راه با استفاده موثر و مفید از ارتباطات و بهره‌گیری از فضای مجازی طی می‌شود.

انتهای پیام/ 70071

منبع: فارس

کلیدواژه: مواسات همدلی کمک مومنانه کارگران سرگذر کارگران فصلی کرونا بسته های معیشتی خبرگزاری فارس مشهد کارگران سرگذر بسته حمایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۰۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی افزود: تاکنون بیش از ۸ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است.

وی با اشاره به این که برای تأمین برق این دستگاه‌های غیرمجاز می‌بایست نیروگاهی به بزرگی ۱۱۰۰ مگاوات احداث می‌شد، گفت: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینر‌های غیرمجاز به‌صورت پیوسته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بر اساس قوانین جدید ماینر‌های کشف شده، امحا خواهد شد گفت: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به‌صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه خواهند شد.

رجبی مشهدی با توصیه به علاقه‌مندان این کسب‌وکار برای دریافت مجوز‌های لازم ادامه داد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • دانشجویان مشهدی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی تجمع کردند
  • تجمع دانشگاهیان مشهدی در محکومیت جنایات آمریکا
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • ۶۷ درصد از زوجین جوان مشهدی باور دارند که همسرشان باید ذهن آن‌ها را بخواند
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • نشست دوجانبه طالبان و هیأت ترکمنستانی