Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مهمترین حوادث استان اردبیل در روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه سال ۹۹ را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.

شکارچی متخلف ملزم به ضد عفونی مکان‌های عمومی خلخال شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال گفت: با رای قاضی دادگاه حوزه قضایی بخش خورش رستم شهرستان خلخال، شکارچی متخلف به مدت ۷۰ ساعت ملزم به ضد عفونی مکان‌های عمومی روستا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی کسایی بیان کرد: شکارچی متخلفی در روز‌های قرنطینه کرونای اول سال با حضور در زیستگاه‌های حیات وحش در منطقه شکار ممنوع دربند مشکول اقدام به شکار غیرمجاز می‌کرد.

او افزود: پس از دستگیری متخلف شکار توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال و معرفی به مراجع قضایی شهرستان، متخلف با حکم قاضی دادگاه حوزه قضایی بخش خورش رستم به انجام خدمات رایگان عمومی از نوع ضد عفونی مکان‌های عمومی روستا به مدت ۷۰ ساعت علیه ویروس کرونا محکوم شد.

منطقه شکار ممنوع دربند مشکول به وسعت ۲۹۸۰۰ هکتار در جنوب شهرستان کوثر و جنوب غربی شهرستان خلخال واقع شده است و به لحاظ تنوع گونه‌های گیاهی و جانوری دارای قابلیت بالاست.

جمع آوری ۳۰۰ متر تور صید ماهی از متخلفین در سد سبلان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مشگین شهر گفت: با تلاش یگان حفاظت محیط زیست شهرستان مشگین شهر و گشت و کنترل اطراف رودخانه قره سو و حاشیه‌های سد سبلان ۳ رشته تور دام صید ماهی به طول ۳۰۰ متر و یک رشته تور سالیک به همراه ۱۰۰ قطعه ماهی رودخانه‌ای از ۲ نفر متخلف کشف و ضبط و پرونده متخلفین جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.

یوسف محمدی با اشاره به فصل تخم گذاری و زادآوری انواع گونه آبزیان در این زمان از سال گفت: هرگونه صید ماهی رودخانه‌ای ممنوع بوده و صید ماهی از اصلی‌ترین تهدیدات تنوع زیستی آبزیان رودخانه به شمار می‌رود.

سد سبلان در ۴۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان مشگین شهر و بر روی رودخانه قره سو قرار گرفته و زیستگاه مناسبی برای انواع ماهیان رودخانه‌ای و پرندگان آبزی، کنار آبزی و استراحتگاه امنی برای پرندگان مهاجر بشمار می‌رود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسته حوادث محیط زیست حیات وحش شکار غیرمجاز حفاظت محیط زیست شهرستان ضد عفونی مکان های عمومی شهرستان خلخال شکارچی متخلف صید ماهی سد سبلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی