Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@16:42:59 GMT

چرا همه‌گیری کووید-۱۹ به محیط زیست آسیب می‌زند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۲۱۵۸

چرا همه‌گیری کووید-۱۹ به محیط زیست آسیب می‌زند؟

شیوع کروناویروس با وجود دستاوردهایی که برای حفظ محیط زیست داشته اما همچنان عاملی تهدیدکننده برای آن به حساب می‌آید.

به گزارش ایسنا، کاهش آلودگی هوا، کمتر شدن ترددهای جاده‌ای و آبی شدن آسمان از جمله شرایطی است که شهرها و روستاهای سراسر جهان از زمان شیوع کروناویروس با آن مواجه بوده‌اند. هرچند بررسی‌ها حاکی از آن است که بیماری کووید-۱۹ با تاثیرات منفی بر محیط زیست نیز همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شیوع کروناویروس میزان تولید و استفاده از ماسک‌های جراحی، دستکش و تجهیزات حفاظتی افزایش قابل توجهی پیدا کرده است و دولت‌ها در تلاش هستند تا ذخایر این محصولات را ارتقاء دهند.

وجود چنین محصولاتی در این شرایط ضرروی است اما تمامی این مواد و زباله‌های پلاستیکی در نهایت به اقیانوس‌ها و دریاها راه پیدا می کنند. در این شرایط فعالان محیط زیستی نگران هستند همه‌گیری کووید-۱۹ تلاش‌های آنان را به منظور کاهش آلودگی پلاستیکی با چالش جدی مواجه کند.

از افرادی که دستکش‌ها و ماسک‌های خود را در شهرهای سراسر جهان رها می‌کنند گرفته تا قوانین مهم مربوط به مصرف پلاستیک‌ها، در بحبوحه این "بحران‌ سلامت عمومی" در عصر معاصر کم اهمیت شده‌ یا اجرای آنها به تاخیر افتاده است.

به گزارش شبکه خبری CNN، کارشناسان تاکید دارند آلودگی پلاستیکی از مشکلات جهانی است که بشر پیش از آغاز همه‌گیری کووید-۱۹ با آن روبرو بوده است اما اکنون مشاهده می‌شود پیشرفت‌های حائز اهمیت بدست آمده کم اهمیت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی پلاستیکی کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی