Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورداود گفت: سازمان دانش آموزی استان همدان به عنوان یکی از دبیرخانه های ۹ گانه کشور در تولید محتوای آموزشی انتخاب شد.

 به گزارش  خبرگزاری شبستان از همدان ، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، «محمد پورداود» گفت: با توجه به اهمیت تهیه فیلم های آموزشی از مهارت های تشکیلاتی برای ارتقاء سطح دانش تشکیلاتی و استفاده در شبکه شاد، فرایند تولید محتوای آموزشی در سازمان دانش آموزی استان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان افزود: سازمان دانش آموزی با برخورداری از تشکل دانش آموزی فراگیر و پویا و با توجه به تشکیل کانال پرورشی و فرهنگی در شبکه شاد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرستان‌ها، نواحی و مناطق اقدام به تولید کلیپ های یک دقیقه ای از محتوای فعالیت های خود خواهد نمود.

 

  وی گفت: استمرار فعالیت‌های تربیتی و زمینه‌سازی برای تربیت اجتماعی دانش آموزان، گسترش فعالیت‌های تشکیلاتی، شاداب سازی فضای خانواده با بهره‌گیری از ظرفیت فعالیت های تشکیلاتی، غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به ویژه در شرایط کنونی و بهره مندی مطلوب از ظرفیت فضای مجازی در فعالیت های تشکیلاتی از جمله اهداف این کار  است.

 

وی ادامه داد: سازمان دانش آموزی استان همدان به عنوان یکی از دبیرخانه های 9 گانه کشور در تولید محتوای آموزشی انتخاب شد.

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: آموزش مجازی دانش آموزان مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان تولید محتوای آموزشی سازمان دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان استهبان در شرق استان فارس با سابقه درخشان در دین‌داری، مساجد فراوان، نمازهای جماعت پررونق، حوزه علمیه باسابقه، تربیت علما، مجتهدین و مراجع از دیرباز لقب نجف کوچک و دارالمؤمنین را به خود اختصاص داده است.

توجه به قرآن در شهرستان استهبان و وجود مؤسسات قرآنی متعدد و فعال و همچنین دانشکده قرآنی سبب شده که این شهرستان به‌عنوان شهرستان قرآنی شناخته شود.

چند سالی است که دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان ذیل فرمانداری شهرستان شکل‌گرفته و فعالیت‌های متعدد و متنوعی را پیگیری و اجرا می‌نماید.

از جمله اقدامات دبیرخانه قرآنی شهرستان، نام‌گذاری سال‌ها با عناوین مختلف است و تمام فعالیت‌های دبیرخانه قرآنی شهرستان باتوجه به نام‌گذاری سال برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان، سال ۱۴۰۳ شمسی و ۱۴۴۵ قمری را به نام «شهرستان قرآنی، جلسات خانگی قرآن» نام‌گذاری نموده و تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی امام‌جمعه شهرستان قرآنی استهبان با اشاره به نام‌گذاری امسال گفت: قرآن به‌عنوان معجزه جاوید پیامبر خاتم، نسخه حیات‌بخش و چراغ راهنمای بشریت در تمام اعصار است که توجه و التفات به آن در زندگی، کارگشا و راهگشای بن‌بست‌های عجیب‌وغریب بشریت امروز است؛ ازاین‌رو قرآن نباید تنها به‌عنوان تزئین طاقچه و زینت‌بخش سفره عقد و هفت‌سین که باید در متن زندگی ما جاری و ساری باشد.

رئیس شورای قرآنی شهرستان استهبان ادامه داد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار و عموم مردم موضوع جلسات خانگی قرآن، به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این برنامه منجر به ارتقای فرهنگ دینی و تقویت بنیه فرهنگی در بین مردم و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی شود.

گفتنی است؛ جلسات خانگی قرآن از جمله فعالیت‌هایی است که به جهت سادگی قابلیت تکثیر و فراگیری در بین عموم مردم را دارد و استمرار آن به جهت مردم پایه بودن، ضمانت اجرایی محکم‌تری نسبت به فعالیت‌های دولتی دارد.

کد خبر 6090136 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل