Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از احداث اردوگاه گردشگری در منطقه گردشگری موگرمون شهرستان لنده خبر داد و گفت: برنامه‌های خوبی برای ایجاد تحول در زیرساخت‌های گردشگری این شهرستان در دستور کار است. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنده، مجید صفائی پیش از ظهر امروز در دیدار با فرماندار شهرستان لنده و امام جمعه این شهرستان، اظهار داشت: قابلیت‌های بالای شهرستان لنده در حوزه گردشگری سبب شده است که سالانه گردشگران بسیاری از جنوب کشور از جاذبه‌های گردشگری این شهرستان بازدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های مناسب گردشگری در شهرستان لنده با حمایت بخش خصوصی از برنامه‌های کاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در سال 99 است، افزود: طرح توسعه گردشگری منطقه موگرمون لنده در سازمان برنامه و بودجه استان مصوب شده و در این طرح، یک اردوگاه بزرگ گردشگری با همه امکانات رفاهی و تفریحی برای شهرستان لنده پیش‌بینی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سرمایه‌گذاران ایجاد بومگردی در شهرستان لنده نیز حمایت می‌شوند، گفت: توسعه زیر‌ساخت‌های گردشگری شهرستان‌های کمتر برخوردار از برنامه‌های مهم این اداره‌کل بوده و در همین راستا، آماده ایجاد تحول در شهرستان لنده در زمینه افزایش زیر‌ساخت‌های گردشگری هستیم.

صفائی با بیان اینکه شهرستان لنده در حوزه صنایع دستی نیز قابلیت‌های خوبی دارد، عنوان کرد: راه‌اندازی و افتتاح کارگاه‌های صنایع دستی از دیگر برنامه‌های اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در شهرستان لنده است.

فرماندار شهرستان لنده نیز در این نشست با بیان اینکه مناطق گردشگری منحصر به فردی در لنده وجود دارد، گفت: منطقه گردشگری موگرمون از مهم‌ترین ظرفیت‌های این شهرستان بوده و مکان خوبی برای بازدید گردشگران داخلی و خارجی است.

سید خدادوست موسوی خواهان ایجاد زیر‌ساخت‌های لازم برای جذب گردشگر در شهرستان لنده شد و افزود: توسعه گردشگری شهرستان لنده تاکنون مغفول مانده و مناطق گردشگری این شهرستان بکر و دست نخورده مانده‌اند.

وی تاکید  کرد: برای حمایت از ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان لنده آمادگی رفع معارضات در مکان‌های گردشگری این شهرستان را داریم و در این زمینه آماده همکاری هستیم.

زیرساخت‌های گردشگری در کنار سدهای آبی کهگیلویه و بویراحمد ایجاد می‌شود70 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های گردشگری در روستاهای استان بوشهر تخصیص یافتسفر به روستای گردشگری بُندر چترودبه روایت تصویر

امام جمعه شهر لنده نیز در این نشست گفت: در سال‌های اخیر گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد مورد توجه گردشگران از نقاط مختلف کشور قرار گرفته است و آمارها از افزایش اقامت گردشگران در همه نقاط گردشگری استان حکایت دارد.

حجت‌الاسلام سید هدایت محمودی‌اصل گردشگری را از بهترین راه‌های در آمدزایی برای مردم کهگیلویه و بویراحمد دانست و بیان کرد: این ظرفیت در شهرستان لنده نیز قابل توجه بوده و می‌تواند یکی از راه‌های اشتغال‌زایی در این شهرستان باشد.

وی عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد آثار تاریخی با عظمتی را در خود جای داده که این میراث تاریخی به عنوان هویت مردم این استان باید به سایر نقاط کشور معرفی شود.

امام جمعه شهر لنده با بیان اینکه شهرستان لنده در حوزه صنایع دستی و تولید دست‌بافت‌ها هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، ابراز کرد: باید با حذف واسطه‌ها و ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی، رشد اقتصادی خانواده‌ها را در روستاهای استان فراهم ساخت.

انتهای پیام/543/ی

R41452/P/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی گردشگری این شهرستان کهگیلویه و بویراحمد ساخت های گردشگری شهرستان لنده شهرستان لنده میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

سعید شاهرخی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با تشریح همکاری اتاق بازرگانی با میراث فرهنگی و گردشگری استان و در ادامه با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه رویداد کرمان ۱۴۰۴ در اتاق بازرگانی افزود: اتاق بازرگانی یکی از مهمترین نهادها برای تحقق شعار امسال است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

وی با اشاره به رقابت کرمان و فارس برای میزبانی از سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی عنوان کرد: برای انتخاب میزبان ۲۵ شاخص مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قرعه به نام کرمان افتاد. گفتنی است که نقش اتاق بازرگانی استان در انتخاب کرمان به عنوان میزبان بسیار موثر بوده است.

شاهرخی گفت: از دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه جاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کلید خواهد خورد و احتمالا آبان ماه اختتامیه آن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همه مفاخر علمی، هنری، موسیقی و رسانه‌ای کشور برای معرفی کرمان بسیج می‌شوند و همه شهرستان‌های استان میزبان این گروه‌ها برای اجرای رویدادها خواهند بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: همایش بین المللی راه ابریشم در کرمان و کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در بم، سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت و اختتامیه رویداد کتیبه سرباز و رویداد چوگان از جمله رویدادهایی است که امسال در استان کرمان برگزار خواهند شد.

وی با اشاره به وجود حدود ۴۰۰۰ اثر تاریخی استان کرمان در موزه ملی تصریح کرد: امسال اشیاء و عناصر تاریخی استان کرمان که در موزه ملی نگهداری می‌شوند با نظر و انتخاب کارشناسان به استان کرمان منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • سه پایگاه اورژانس جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود