Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:49:52 GMT

رازهایی در مورد انتخاب نرم افزار حسابداری مناسب

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۲۷۸۶

رازهایی در مورد انتخاب نرم افزار حسابداری مناسب

قیمت ملاک خوبی برای انتخاب نرم افزار حسابداری نیست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نرم افزار حسابداری معین، نرم افزار حسابداری تنها محصولی در دنیاست که نمی توان ملاک بهتر یا بدتر بودن آن را از روی قیمت تشخیص داد، مثلا بالا بودن قیمت نرم افزار حسابداری هیچ تضمینی برای عالی بودن آن نیست و حتی پایین بودن قیمت هم به معنی بد بودن آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تنها در صورتی متوجه کیفیت نرم افزار حسابداری خواهید شد که نسخه آزمایشی آن را نصب و تست کنید و کارآمد بودن آن را در عمل مشاهده کنید.

به دمو های آنلاین اعتماد نکنید

 اخیرا مشاهده می کنیم که شرکت های نرم افزاری دموهایی ارائه می دهند که به صورت آنلاین در داخل مرورگر می توانید با نسخه آزمایشی کار کنید، هرگز به این دموها اعتماد نکنید چون نمی توانید سرعت نرم افزار را روی سیستم خود چک کنید چون احتمال دارد نرم افزار کند باشد و برای کامپیوتر دمو از سیستم خیلی قوی استفاده شده باشد تا شما احساس کنید نرم افزار سرعت خوبی دارد.

 مورد بعدی اینکه در این دموها نمی توانید با نحوه نصب نرم افزار آشنا شوید، معمولا نرم افزارهایی که کند هستند یا مراحل نصب سخت و پیچیده ای دارند، این نوع دمو را ارائه می دهند. شاید نحوه نصب نرم افزار به حدی سخت باشد که خودتان نتوانید نصب کنید و بعدها پس از هر تعویض ویندوز یا تغییر سیستم مجبور به پرداخت هزینه نصب مجدد و تمدید پشتیبانی اجباری شوید، پس حتما درخواست کنید که می خواهید نسخه آزمایشی رایگان را روی سیستم خود نصب و با اطلاعات واقعی خود تست کنید.

کاربر پسند بودن

 طراحی هوشمندانه کاربری نرم افزار از مهمترین عواملی است که نرم افزارهای حسابداری را از یکدیگر متمایز می کند.

پس از بررسی نرم افزارهای حسابداری متوجه خواهید شد یک ثبت ساده فاکتور در یک نرم افزار حسابداری با کاربری خوب ۱۰ ثانیه زمان می‌برد ولی همان ثبت در نرم افزاری دیگر با کاربری بد ۶۰ ثانیه زمان نیاز دارد که در دراز مدت شما را خسته می کند.

نسخه بندی زیرکانه

 نسخه بندی های متعدد نرم افزار یکی از زیرکانه ترین راه ها برای دریافت مبالغ بیشتر از مشتریان است، شما ابتدا نرم افزار پایه را با مبلغی بسیار پایین تهیه می کنید و از خرید خود بسیار راضی هستید ولی بعد از چند ماه استفاده متوجه می شوید که اصول حسابداری را نمی توان کم یا از بخشی از آن استفاده کرد مثلا در همه کسب و کارها چند انباره، اقساط، چند واحدی، چند سطع قیمتی، ویزیتور و غیره وجود دارد و هر لحظه امکان دارد به هریک از این امکانات نیاز پیدا کنید.

 معمولا نسخه بندی به نحوی تعیین می شود که شما مجبور شوید نرم افزار حسابدای خود را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید و چون شما اطلاعات خود را در نسخه پایه ثبت نموده اید و کلی هزینه و زمان خود را از دست داده اید نمی توانید نرم افزار را عوض کنید و نرم افزار حسابداری دیگری خریداری کنید و هیچ راهی نخواهید داشت و مجبور به ارتقاء نرم افزار و پرداخت هزینه مجدد خواهید شد، این روند تا زمانی ادامه پیدا می کند تا دیگر هیچ نسخه ای برای ارتقاء وجود نداشه باشد و در آخر متوجه می شوید کلی هزینه پرداخت نموده اید که می توانستید با مبالغ بسیار پایین تر نرم افزار حسابداری بهتر با امکانات حسابداری کامل تر تهیه کنید.

سرعت نرم افزار

 یکی از مهمترین خصوصیات هر نرم افزاری بالا بودن سرعت ثبت اطلاعات است، اگر نرم افزار استاندارد نوشته شده باشد، پس از سال ها استفاده باز هم کند نخواهد شد، حتما تحقیق کنید نرم افزار مورد نظر شما پس از چند ماه استفاده مشکل کندی و هنگ نداشته باشد.

آموزش و پشتیبانی

 اگر شما بهترین نرم افزار حسابداری موجود را تهیه کنید ولی پشتیبانی خوبی دریافت نکنید عملا پول و زمان ارزشمند خود را هدر داده اید.

 ترجیحا نرم افزار حسابداری انتخاب کنید که قبل از خرید و بعد از خرید در مدت پشتیبانی محدودیت جلسات آموزش نداشته باشد.

بروزرسانی

 از شرکت سازنده نرم افزار حتما مطمئن شوید که آپدیت های مداوم ارائه می دهند و نرم افزار را مطابق با نیازهای روز بروزرسانی می کنند و همچنین شخصی سازی بعضی از بخش های نرم افزار ازجمله طراحی فرم های گزارشات و خروجی اکسل و PDF برای ارسال در شبکه های اجتماعی را دارا باشد.

بستر نصب

 بستر وب در مواقعی پیشنهاد می شود که شما به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید و در صورت قطع شدن طولانی مدت اینترنت مشکلی برای کسب و کار شما پیش نیاید.

بستر ویندوز ایده آل ترین بستر برای نرم افزار حسابداری می باشد چون تحت هر شرایطی به نرم افزار حسابداری و حساب های مشتریان خود دسترسی دارید و کندی یا قطع بودن اینترنت هیچ خللی در کار شما ایجاد نمی کند.

ظاهر نرم افزار

 نمی توان گفت ظاهر نرم افزار مهم نیست ولی کارکرد صحیح نرم افزار بر ظاهر زیبا اولویت دارد ترجیحا نرم افزارهایی که ظاهر خیلی گرافیکی دارند را انتخاب نکنید چون ظاهر گرافیکی پس از چند ماه استفاده و زیاد شدن اطلاعات باعث هنگ و کند شدن عملکرد نرم افزار مخصوصا در حالت شبکه خواهد شد.

مشورت با همکاران و مشتریان قبلی

قبل از خرید نرم افزار حسابداری با هم صنفی های خود مشورت کنید و از تجربه آنها استفاده کنید.

ناگفته نماند ملاک اصلی انتخاب خود را بر اساس تجربه همکارن خود قرار ندهید شاید نرم افزار بهتری وجود داشته باشد که بسیار کارآمدتر باشد ولی همکاران شما از آن بی اطلاع هستند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسابداري نرم افزار نرم افزار حسابداری بودن آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • آموزش نصب کولر صنعتی آبی
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • بهترین قطار برای سفر شما کدام است؟ راهنمای انتخاب قطار مناسب
  • فصول مناسب برای سفر به مشهد چه زمانی است؟
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری