Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر ایتالیا می‌گوید کشورش علی‌رغم دریافت کمک‌های پزشکی از چین و روسیه برای مقابله با ویروس کرونا، سیاست خارجی یکسانی نسبت به گذشته در قبال این دو کشور دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جوزپه کُنته» نخست‌وزیر ایتالیا امروز (سه‌شنبه) در واکنش به اظهارات وزیر دفاع آمریکا مبنی بر سوءاستفاده روسیه و چین از بحران شیوع ویروس «کووید۱۹» برای نفوذ در اروپا، تاکید کرد موضع رُم در قبال پکن و مسکو تفاوتی نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کنته در مصاحبه با روزنامه «استامپا» گفت با اینکه کمک‌های پزشکی از چین و روسیه دریافت کرده اما سیاست خارجی ایتالیا در قبال این دو کشور مانند گذشته است.

کنته در این باره توضیح داد: «درباره مسائل ژئوپلتیک که چه کسانی کمک دریافت کرده‌اند، می‌توانم تایید کنم که سیاست خارجی امروز ما مشابه [سیاست خارجی] دیروز است».

وی همچنین افزود که کمک‌های دریافتی از روسیه و چین را به‌صورت شفاف هم به مردم کشورش و هم به متحدان ایتالیا اطلاع داده است.

به نوشته رویترز، «لورنزو گورینی» وزیر دفاع ایتالیا نیز در همین راستا اظهار داشت: «ما با همه مراوده و گفت‌وگو می‌کنیم، اما ستون‌های امنیت ما ناتو و اتحادیه اروپا هستند. و این موارد به همین شکل نیز باقی می‌مانند».

گورینی در مصاحبه با روزنامه «ریپلابلیکا» تصریح کرد ایتالیا از کشورهای مختلفی از جمله آمریکا و اروپایی‌ها کمک پزشکی دریافت کرده اما این موضوع باعث نشده چارچوب سنتی مواضع بین‌المللی آن ذره‌ای تغییر کند.

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز گذشته در تازه‌ترین اتهام زنی خود علیه مسکو و پکن مدعی شد که این دو کشور تلاش می‌کنند از شرایط فعلی شیوع کرونا برای پیشبرد منافع خود در اروپا سوء استفاده کنند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: روسیه چین ایتالیا جوزپه کنته نخست وزیر وزیر دفاع سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به جنگ غزه و بحران انسانی در این باریکه تصریح کرد که پاسخ نامتناسب (رژیم) اسرائیل به عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی)، خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است.

بورل که به انگلیس سفر کرده است، روز جمعه در سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه آکسفورد، گفت: «آنچه پس از گذشت هفت ماه در غزه رخ می‌دهد بسیار وحشتناک است.»

وی با تکرار مواضع خصمانه غرب علیه عملیات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی عنوان کرد: «اما یک اتفاق وحشتناک نمی‌تواند اتفاق وحشتناک دیگری را توجیه کند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنان خود، به معیارهای دوگانه غرب در قبال جنگ در اوکراین و غزه اعتراف کرد و گفت: مردم واکنش سریع و قاطع ما را در حمایت از اوکراین مشاهده کردند اما نسبت به رفتار ما در قبال فلسطین تردید دارند. برداشت آنها این است که ارزش غیرنظامیان اوکراینی با مردم غزه، جایی که بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی کشته شده و گرسنگی کودکان فلسطینی را می‌کشد، متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه (رژیم) اسرائیل قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس در غزه را نقض کرده است تصریح کرد: ما باید در ادبیات خود به طور یکپارچه و منسجم عمل کنیم. اگر در جایی اعلام می‌کنیم که جنایت جنگی رخ داده است باید در هرجای دیگری که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، با همین ادبیات سخن بگوئیم.

بورل همچنین خواستار افزایش تلاش‌ها برای تحقق راه‌ حل موسوم به دو دولتی شد و ادعا کرد که این مسیر، تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی‌های بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • باخ: کار من دخالت در سیاست نیست
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟