Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، تعداد زیادی از نمایندگان مجلس دهم دیگر در مجلس حضور ندارند و در این روزها آخرین نطق ها و تذکرهایشان را به زبان می‌آورند نطق‌هایی که سرشار از انتقاد است. گاهی این انتقادها دولت را نشانه می‌رود و دیگر گاهی نهادهای قدرت را. 

منابع مالی کشور را صرف تولید قوطی حلبی چرخ‌دار کرده‌ایم

هدایت‌الله خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک یکی از همان نمایندگانی بود که برای آخرین بار پشت تریبون قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او امروز در نطق میان دستور خود گفت:‌ دستاوردهای بزرگی در کشور ظرف این چند سال پس از پیروزی انقلاب صورت گرفته اما مدیران نوکیسه بر امور اجرایی کشور چنبره زده و نتیجه عملکرد آنان فقر، تنگدستی، کودکان خیابانی و عادی شدن اختلاس است. 

او ادامه داد:‌ این گروه، منفعت‌طلبان از یک جریان خاصی نیستند. امروز خبری از ۴.۸ میلیاردی دلاری نیست و تازه می‌خواهند ۵ میلیارد دیگر بگیرند. 

خادمی با انتقاد از خودروهای تولید شده در خودروسازی داخلی گفت: منابع مالی کشور را به شرکت‌هایی اختصاص می‌دهیم تا چند قوطی حلبی چرخدار تولید کنند و مردم را بکشند.

خادمی اضافه کرد: ایران با ۸ درصد منابع دنیا و ۸۰ میلین نفر جمعیت حدود ۱۱ میلیون حاشیه نشین چندین میلیون معتاد و افراد تحت پوشش کمیته امداد در کشور دارد، این کار به معنای عادت دادن مردم به فقر است.

خادمی اظهار داشت: در انتخابات مجلس یازدهم در خوزستان افتضاح به بار آمد؛ قصد داشتم کلیپ های آن را به نمایش بگذارم اما این کار را نمی کنم چون آنها به جمهوریت نظام لطمه زدند. من چنین کاری نمی کنم مافیای چپ و راست با هم هماهنگ بودند.

برای جنگ اقتصادی چه کردیم؟! 

 فردین فرمند  نماینده مردم میانه هم در نطق میان دستور خود با بیان اینکه می خواهد افکارش را با نمایندگان در میان بگذارد، گفت:  می خواهیم روزهای آخر مجلس موضوعاتی را با شما در میان بگذارم، ما در جنگ تحمیلی پیروز شدیم، چرا به این موفقیت رسیدیم؟ پاسخ به این سوال بسیار عمیق است، برای اینکه عده ای با خودشان گفتند برای مملکت، اعتقاد و انقلاب چه باید بکنند و از خودشان گذشتند و چون از خود گذشتند پیروز شدند.

نماینده مردم میانه در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: آیا مجلس دهمی ها از خود سوال کردند برای این مجلس چه کار خواهند کرد؟ قصد توهین به هیچ فرد و شخصی ندارم دلم می خواهد به عنوان وصیت برای دوره یازدهمی ها باقی بماند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: روز گذشته قانونی را تصویب کردیم که اگر مراحل را طی کند اجرایی می شود، قانون حذف  صفرهای زیادی که اثرات منفی بسیار روانی، روحی و فیزیکی بر اقتصاد ما داشت بود، اما چه تصویب کردیم؟  گفتیم ۱۰ هزار ریال بشود یک تومان، برای آن زیر مجموعه تعریف کردیم، آیا فکر این بودیم برای ضرب یک قران چقدر باید هزینه شود؟

او ادامه تصریح کرد: دیروز مگر نشنیدید، نیکلی که برای این فلزات استفاده خواهد شد ۳۵۰ ریال هزینه دارد، یعنی پولی که قرار است واحد آن را ضرب کنیم، ارزش ذاتی آن پول بیشتر از ارزش مالی آن خواهد بود، اینگونه می خواستید در اذهان بمانید؟ با این عجله می خواستیم کار کنیم؟ امیدوارم  مسئولین متوجه این امر شوند.

این نماینده مجلس ادامه داد: روز گذشته گفته اند یک قران را ضرب نخواهیم کرد و ۱۰ قرانی ضرب می شود، در دنیا رسم است وقتی کسی به کشور خارجی سفر می کند به عنوان هدیه و یادگاری کوچکترین واحد پول آن کشور را دریافت کنند، آیا برای این مسئله جوابی دارید؟ واقعا متاسفم که باید این مسائل را مطرح کنم اما برای اینکه در تاریخ بماند این نکات را بیان می کنم.

فرمند در ادامه نطق خود بیان کرد: ما در جنگ اقتصادی قرارداریم، قسمتی از این جنگ می توانست این قانون باشد البته اگر درست تصویب می شد، جنگ آرایش می خواهد، پایه جنگ اقتصادی، ایجاد اقتصاد مقاومتی است، اقتصاد مقاومتی چگونه بنیان می شود؟ اقتصاد مقاومتی نیاز به رونق تولید دارد، الان دیدیم آنچه که باید محقق می شد، نشد، رفتیم سراغ جهش تولید، چه کاری دراین باره کردیم؟

او  گفت: جنگ اقتصادی مسئله ای است که ما باید جوابگوی آن می بودیم اما چه کار برای آن کردیم، با عجله قانون انتخابات را دستکاری کردیم، آیا بعد از انتخابات تحلیل کردیم که چه اتفاقی درمملکت افتاد؟ در شهر خودم مردم توقعات خیلی زیادی داشتند این شهر بسیار محروم است  مردم تصور می کنند با سخنرانی ها  و نطق ها مشکلات حل می شود و مسئولین سریع مسائل را درست می کنند اما در قانون انتخابات آیا دیدیم که چطور مردم را پای صندوق های رای بیاوریم؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: ما تا کی می خواهیم مسائل را سرسری بگیریم؟ چند تا انتخابات داریم برای هر کدام یک قانون گذاشتیم برای تبلیغاتشان یک قانون می گذاریم، با خود فکر کردم می روم شهر برای مردم توضیح می دهم اما کسی نیامد اجازه ندادند در مسجد جامع جلسه بگذارم، با خود گفتم همه خلاف می کنند من که نمی توانم خلاف کنم وقتی قانونگذاری می کنم، من یک بنر زدم یک در یک متر و شش نسخه که به ستاد ها  بفرستم و روی آن نوشته بودم تمام هزینه های انتخاباتی این جانب صرف امور خیریه خواهد شد.

توصیه کواکبیان به مردم برای فروش اموالشان 

مصطفی کواکبیان نماینده تهران در تذکر شفاهی خود گفت: صدا و سیما و رسانه ها به مردم توصیه نکنند که اموالشان را برای سرمایه گذاری در بورس بفروشند. اگر کسی درآمد اضافی دارد وارد بورس کند نه اینکه اموال را به فروش برساند. چون ممکن است بورس دچار حباب شده و مردم ضرر کنند. عده ای معتقدند با انقلاب اقتصادی مواجه ایم و عده ای دیگر آن را حباب می دانند. به هر حال توصیه ام این است که مردم اموالشان را نفروشند.

او همچنین در تذکر دیگری درباره سهام عدالت گفت: دولت برای تخصیص سهام عدالت به خصوص کارگران فصلی تدبیری بیندیشد. قرار بود سهام عدالت برای طبقات ضعیف جامعه باشد نه اینکه خیلی از مدیران و افرادی که دست شان به دهانشان می‌رسد سهام عدالت داشته باشند و افراد ضعیف جامعه سهام عدالت نگرفته‌اند.

نماینده تهران در پایان در تذکر دیگری به مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا در استان تهران گفت که وضعیت ترافیک به سمت قبل از کرونا می رود، باید چاره اندیشی شود.

کرونا و معضل پیگیری وضعیت مردم 

محمد خدابخشی نیز در تذکری گفت: تذکر بنده به هیات رئیسه است، محدودیت هایی که برای ورود معاونان پارلمانی به صحن علنی مجلس ایجاد شده است، از یک طرف و از طرفی اینکه وزرا به علت ویروس کرونا حاضر به جلسه با نمایندگان نیستند، باعث شده است که مسائل مردم را نمی توانیم پیگیری کنیم.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای ادامه داد: درخواست ما این است که این محدودیت ورود معاونان پارلمانی به صحن علنی مجلس برداشته شود تا بتوانیم کار مردم را پیگیری کنیم.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: تذکر بعدی من به وزیر آموزش و پرورش برای تسریع در راه اندازی درمانگاه فرهنگیان است.

خدابخشی تاکید کرد: تذکر بعدی به وزیر راه و شهرسازی است، از وزیر راه می خواهم جاده دورود- داران که سال های قبل باید تکمیل می شد و همچنین راه آهن ازنا- الیگودرز که جزء پروژه های جهش تولید سال ۹۹ معرفی شوند.

وی ادامه داد: تذکر بعدی من به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تسریع در احداث مجتمع گاوداری ۵ هزار رأسی الیگودرز و کارخانه لاستیک سازی است.

در ادامه مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر خدابخشی تاکید کرد: هیات رئیسه در مورد محدودیت ورود معاونان پارلمانی هیچ تصمیمی نگرفته است

۲۷۲۱۶

کد خبر 1384880

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس دهم ویروس کرونا نماینده مردم جنگ اقتصادی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۴۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند

حجت الاسلام والمسلمین سعید شهواری در جلسه رسیدگی به جرائم انتخاباتی که در سالن جلسات دادگستری استان برگزار شد با اشاره به اینکه عملیات موفقیت آمیز وعده صادق گزینه حمله نظامی به ایران برای همیشه از روی میز غربی‌ها برداشت، بیان کرد: ترسی که این حمله غرورآفرین به رژیم منحوس صهیونیستی به وجود آورد هم دل مظلومان عالم را شاد کرد و هم بعد از ۷۵ سال از عمر این رژیم غاصب آن ترسی که قرآن کریم م‌یفرماید در دل دشمنان اسلام افتاد و به اهداف خود رسید.
وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی جرات و توانایی مقابله با ایران را ندارد چرا که اگر داشت لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد، افزود: صمیمانه از نیرو‌های مسلح کشورمان به ویژه برادرانمان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خاطر این عملیات غرورآفرین کمال تقدیر و تشکر را دارم.
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه انتخابات در حوزه انتخابی شهرستان خرم‌آباد و چگنی به دور دوم کشیده شده است و طبیعتاً مسئله تخلفات و جرائم انتخاب همچنان مطرح است، گفت: ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی استان وظیفه دارد فضای انتخاباتی را رصد و از آراء مردم صیانت کند و با هرگونه تخلف و جرم احتمالی مقابله و پیشگیری به عمل آورد.
شهواری فلسفه تشکیل این ستاد را پیشگیری، پیشدستی و شناسایی به خاطر اتخاذ تمهیدات لازم عنوان کرد و افزود: بایستی تمام تلاش خود را به کار بگیریم که حتی یک جرم محقق نشود چرا که هر چقدر ما از تخلفات و بروز جرائم جلوگیری و پیشگیری کنیم یقیناً بر سلامت انتخابات افزوده‌ایم.
نماینده عالی دستگاه قضا در استان ضمن تاکید بر اینکه نیرو‌های اطلاعاتی و انتظامی تخلفات صورت گرفته را مستندسازی و معرفی کنند، گفت: تمام تلاش ما بایستی این باشد تا زمینه‌های وقوع جرم را از بین ببریم، اما اگر با همه این تلاش‌ها جرمی محقق شد بایستی توسط دستگاه‌های مرتبط و حاضر در جلسه مستند سازی شده و به دادسرا ارجاع شود.
وی ضمن اشاره به اینکه به تخلفات حوزه انتخابات قانونی و بدون اغماض رسیدگی خواهند شد، بیان کرد: اگر امروز در این جلسه قاطبه اعضا اذعان می‌کنند که انتخابات برگزار شده کم حاشیه‌ترین، سالم‌ترین و امن‌ترین انتخابات بوده نتیجه زحمات تک تک اعضای این ستاد است که جای تشکر دارد.
رییس کل دادگستری استان استان با تاکید بر اینکه همه تلاش‌ها، تدابیر و تمهیدات صورت گرفته در دور اول انتخابات بایستی برای برگزاری انتخاباتی امن، سالم، با کمترین وقایع و رخداد‌ها در شهرستان خرم آباد و چگنی مجدداً در دور دوم انجام بگیرد، اظهار کرد: در رابطه با تخلفات و جرائم صورت گرفته در دور اول انتخابات، درست روز بعد از انتخابات دستور رسیدگی فوری و بدون معطلی به پرونده‌های تشکیل شده صادر شد تا این پرونده‌ها مشمول مرور زمان نشوند و تاکنون به همه جرائم انتخاباتی رسیدگی و کیفرخواست آنها صادر شده است.
وی ضمن تاکید بر برخورد جدی با تخلف و جرم خرید و فروش مستقیم و غیر مستقیم رای چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی، گفت: هنوز به ایام مجاز تبلیغات انتخاباتی نرسیده‌ایم لذا تبلیغات نامزد‌های انتخابات در فضای حقیقی و مجازی بایستی توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی رصد شده و با کاندیدای متخلف برخورد لازم صورت گیرد.
شهواری با اشاره به اینکه اعمال خلاف قانون مجریان و ناظران در شعب اخذ رای از دیگر تخلفاتی است که بایستی مورد رصد و نظارت قرار بگیرد، تاکید کرد: فرماندار شهرستان بایستی تدبیری بیاندیشد تا از مجریان یا ناظرانی که در دور اول تخلفی داشته‌اند یا شائبه‌ای در مورد آنها وجود دارد در این مرحله از آنها استفاده نشود تا بتوانیم یک انتخابات سالم برگزار کنیم.
رئیس شورای قضائی استان با اشاره به اینکه برگزارکنندگان انتخابات اعم از هیئت اجرایی و نظارت امین مردم هستند و اگر تخلفی انجام دهند با قاطعیت و شدت بیشتری با آنها برخورد صورت خواهد گرفت، افزود: همه شعب اخذ رای در روز انتخابات بایستی طبق زمانبندی انجام شده آغاز به اخذ رای کرده و تاخیر در اجرای زمانبندی نداشته باشند.
وی با اشاره به اینکه مدیران بایستی اصل بی‌طرفی و عدم استفاده از امکانات دولتی له یا علیه نامزد انتخاباتی را رعایت نمایند، تاکید کرد: این موارد بایستی توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی به دقت رصد شده و ضمن مستندسازی دقیق به دستگاه قضائی معرفی شوند تا با شدت با آنها برخورد شود چرا که مدیران امانت دار مردم هستند و نباید از اموال و امکانات دولتی سو استفاده کنند.
شهواری با تاکید بر اینکه هیچ شخص و مقامی در رابطه با انتخابات مصونیت قضائی ندارد، گفت: رسانه‌ها ظرفیت بسیار خوبی هستند و بایستی مردم را برای مشارکت هر چه بیشتر در انتخابات ترغیب کنند.
نماینده عالی دستگاه قضا در استان با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که در قانون جرم انگاری شده و تکلیف قانونی هم وجود دارد مسئله شفافیت و هزینه کرد در انتخابات و نظارت بر هزینه کرد در انتخابات و اجرای قانون شفافیت بر هزینه گ‌های انتخاباتی است که بایستی در دستور کار متولیان امر باشد، گفت: تشدید اقدامات و فعالیت‌های پیشگیرانه در شعب اخذ رای و اطراف آن بسیار مهم است و باید تمهیداتی اتخاذ شود که در داخل شعب اخذ رای و خارج آن افراد نتوانند تخلفی انجام دهند.
وی ضمن تاکید بر فعالیت جدی کمیته رصد مدیران در این مرحله از انتخابات به سبب حساس بودن انتخابات، تاکید کرد: کمیته رصد برای پیشگیری و صیانت از مدیران است، اما در صورتی که تخلف صورت گرفت بایستی مدیر متخلف به همراه مستندات تخلف به دادسرا معرفی شود.
شهواری با اشاره به اینکه ما پیشنهاد می‌کنیم با بررسی و کار کارشناسی به گونه‌ای که تبعاتی بدنبال نداشته باشد از عوامل اجرایی غیر بومی در برگزاری انتخابات استفاده شود، گفت: با توجه به برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی آموزش نحوه رای دادن بایستی با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و صدا و سیما در دستور کار قرار گیرد تا مردم در هنگام رای دادن با ابهام و سردرگمی مواجه نشوند.
رئیس کل دادگستری استان لرستان در ادامه با اشاره به اینکه دستگاه قضائی در همه امور از جمله انتخابات ناظر عام می‌باشد، گفت: دادستان باید نظارت قانونی خود را برای صیانت و پیشگیری از جرائم انتخاباتی اعمال کند، چرا که حضور مدعی العموم برای مردم اطمینان بخش بوده و از بروز تخلفات و جرایم جلوگیری به عمل می‌آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • (عکس) اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • عکسی از اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند