Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی گفت: خراسان‌جنوبی جزو شش استانی است که موزه دفاع مقدس ندارد و این در حالی است که زمین برای احداث موزه پیش‌بینی شده اما ساخت این موزه در گرو تأمین اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، غلامرضا فلاحی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی ترویج فرهنگ مقاومت، جهاد، شهادت و ایثارگری را از رسالت‌ها و مأموریت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آحاد جامعه به‌خصوص جوانان و نوجوانان، دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مسلح را از اهداف بنیاد عنوان و بر لزوم حفظ میراث گرانبها و فرهنگ غنی شهید و شهادت تأکید و بیان داشت: پایه و اساس انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس نهفته است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی با اشاره به تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس خراسان‌جنوبی، مطرح کرد: این دانشنامه در سال 95 از سوی ستاد ملی ابلاغ و تاکنون فعالیت‌های زیادی در زمینه جمع‌آوری اسناد انجام شده است.

فلاحی با اشاره به اینکه تاکنون 280 هزار برگ سند مکتوب تهیه و یک هزار و 790 ساعت مصاحبه از رزمندگان انجام شده است، تصریح کرد: در بحث دانشنامه دفاع مقدس تاکنون ۵۰۰ مدخل شناسایی و تعریف شده است.

وی اضافه کرد: دانشنامه دفاع مقدس باید در سه جلد تهیه شود که تاکنون در این خصوص 150 پرونده علمی تشکیل، 60 مقاله علمی نوشته شده و 55 نفر نویسنده از اساتید دانشگاه به کار گرفته شدند.

تدوین دانشنامه دفاع مقدس نیازمند اعتبار

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی کمبود اعتبار را از مهم‌ترین مشکلات موجود در بخش تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس ذکر کرد و بیان داشت: اگر این اعتبار پیش‌بینی شود خواهیم توانست گام‌های بلندی را در این بخش برداریم چرا که این مهم سند ماندگاری برای نسل‌های کنونی و آینده در بخش دفاع مقدس خواهد بود.

فلاحی بیان داشت: کتابخانه عمومی مشارکتی تخصصی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در بهمن‌ماه 91 راه‌اندازی شده که هم‌اکنون در این کتابخانه بیش از هفت هزار و 929عنوان کتاب با هشت و 665 نسخه کتاب موجود و 350 نفر عضو این کتابخانه هستند.

وی اضافه کرد: دامنه موضوعی منابع کتابخانه را تاریخ نظامی، عملیات های جنگ تحمیلی، زندگینامه شهدای جنگ تحمیلی، شعر دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، آلبوم، عکس، کتاب‌های کمک درسی و داستان‌های کودکان است.

چاپ 170 عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی اعلام کرد: تاکنون 170 عنوان کتاب دفاع مقدس در استان با موضوعات کودک و نوجوان، خاطرات دفاع مقدس، پژوهشی و خاطرات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به جاپ رسیده و همچنین تألیف و چاپ 60 عنوان کتاب دیگر نیز در دست اقدام است که 12 مورد از این تعداد کتاب در خصوص تاریخ شفاهی دفاع مقدس در قالب زندگینامه شهدا و خاطرات رزمندگان است.

فلاحی مطرح کرد: خراسان‌جنوبی جزو شش استانی است که موزه دفاع مقدس ندارد و این در حالی است که زمین برای احداث موزه پیش‌بینی شده و برخی اقدامات انجام شده است اما ساخت این موزه در گرو تأمین اعتبار است که این موضوع باید به صورت ملی دنبال شود.

ساخت و تکمیل 14 یادمان شهدای گمنام در استان

وی از خاکسپاری 140 شهید گمنام در 56 نقطه خراسان‌جنوبی خبر داد و با اشاره به ساخت یادمان شهدای گمنام در استان، تشریح کرد: تاکنون 25 یادمان شهدای گمنام در استان تکمیل شده و 31 مورد باقی مانده که از این تعداد ساخت هفت یادمان و تکمیل هفت یادمان دیگر جزو برنامه‌های سال جاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس در سال جاری با شعار «ما قوی هستیم» برگزار می‌شود، یادآور شد: بازه زمانی اجرای برنامه‌های چهلمین سال دفاع مقدس از سوم خرداد تا پایان سال 99 است.

فلاحی اضافه کرد: تمرکز برنامه‌های چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس در مناسبت‌های سوم خرداد، هفته دفاع مقدس، روز جهانی مقاومت، دهه فجر و مناسبت‌های مرتبط با هر کدام از دستگاه‌ها و نهادها است.

انتهای پیام/69039/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری دفاع مقدس خراسان جنوبی فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان جنوبی دانشنامه دفاع مقدس یادمان شهدا فرهنگ شهید و شهادت چاپ کتاب دفاع مقدس موزه دفاع مقدس خاطرات شهدا تدوین دانشنامه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان جنوبی دانشنامه دفاع مقدس دفاع مقدس عنوان کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم محرابی پیش ازظهر دوشنبه در حاشیه تقدیر از سومین جشنواره ملی «افتخار من» خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه فرزندان، نوادگان، همسران و بستگان، افزود: ۱۵۲ اثر به دبیرخانه استانی سومین جشنواره ملی «افتخار من» در مازندران ارسال شد، بیان کرد: در آئین اختتامیه این جشنواره در مازندران برگزار شد از ۲۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

محرابی با بیان اینکه در بخش دل نوشته ۴۵ اثر، صوت ۲۱ اثر، عکس سه اثر، فیلم ۷۷ اثر، خاطره یک اثر، یادداشت ۵ اثر به دبیرخانه استانی واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ارسال شد، اذعان داشت: سومین جشنواره ملی «افتخار من» در بخش‌های فیلم کوتاه، فایل صوتی، عکس، خاطره، دل نوشته و… با موضوع دفاع مقدس، محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان برگزار شد.

محمدرضا میار عباسی نوه منصور میار عباسی نفر اول بخش فیلم کوتاه و یکی از چهار برگزیده این جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از انتخاب اثر نوه‌اش در این جشنواره گفت: پدر محمدرضا» فراخوان جشنواره را از طریق فضای مجازی دریافت کرد و توانست با هنر خود فیلم کوتاهی با موضوع جشنواره تهیه و به دبیرخانه ارسال کند.

این نویسنده با بیان اینکه فیلم حاوی گفت و گوی دو طرفه بین من و نوه‌ام محمدرضا است، افزود: در شیوه خاطره گویی همه تلاشم این بود که بتوانم مفاهیم و آموزه‌های دفاع مقدس و رشادت فرزندان این ملت، ولایتمداری و مجاهدت‌شان را به او منتقل کنم.

منصور میار عباسی از رزمندگان دفاع مقدس اهل شهرستان چالوس صاحب دو اثر به نام‌های «عارفان امین» و «گل‌های بهشت» است که در حاشیه این مراسم ابن دو اثر را به کتابخانه تخصصی دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اهدا کرد.

کد خبر 6091951

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است