Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@08:22:16 GMT

۹۰ درصد محصول چای ایرانی در گیلان کشت می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۴۹۹۴

۹۰ درصد محصول چای ایرانی در گیلان کشت می‌شود

استاندار گیلان با بیان اینکه سهم گیلان در کشت چای ایرانی بیش از ۹۰ درصد است گفت: استفاده از مکانیزاسیون در کشت محصول چای موجب افزایش بهره‌وری این محصول می‌شود. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستانه اشرفیه، ارسلان زارع امروز در حاشیه بازدید از روند برداشت چای و کارخانه فرآوری و عمل‌آوری برگ سبز چای واقع در دهستان کیسم شهرستان آستانه اشرفیه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از مکانیزاسیون در کشت محصول چای موجب افزایش بهره‌وری این محصول و تحقق توسعه پایدار در کشاورزی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان چای را یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی استان گیلان دانست و با بیان اینکه سهم این استان در کشت و تولید چای ایرانی بیش از 90 درصد است خاطرنشان کرد: افزایش تولید برگ سبز چای و همچنین توسعه اشتغال پایدار در حوزه کشاورزی استان از جمله نتایج مثبت سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه بهره‌وری چای در گیلان است.

زارع با بیان اینکه تولید محصول چای در گیلان برای 440 هزار نفر شغل ایجاد کرده است افزود: دولت در سال‌های گذشته بیش از 85 درصد کمک‌های بلاعوض در حوزه چای پرداخت کرد و این حمایت‌ها همچنان ادامه دارد و تسهیلات لازم مشروط به گرفتن مجوز بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی و حفظ چرخه زیست محیطی پرداخت می‌شود.

اسماعیلی: محکومیت رئیس وقت سازمان چای به 74 ضربه شلاق و انفصال از خدمتپیش بینی تولید 30 هزار تن چای در کشور طی امسالخرید تضمینی چای آغاز شد

نماینده عالی دولت در استان گیلان رونق صنعت چای را جهت جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و احیای باغ‌های رهاشده و متروکه مهم قلمداد کرد و اظهار داشت: رشد 40 درصدی نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای در سال گذشته موجب تقویت مکانیزاسیون و افزایش انگیزه چایکاران برای فعالیت در این بخش شده است.

وی با اشاره به لزوم توسعه اشتغال پایدار در کشاورزی و بهره‌گیری از شیوه پنل‌های خورشیدی در مناطق سخت‌گذر برای توسعه این بخش تصریح کرد: می‌توان از پنل‌های خورشیدی در مناطقی که امکان اجرای شبکه برق‌رسانی وجود ندارد استفاده کرد.

استاندار گیلان استفاده از شیوه‌های نوین از جمله آبیاری تحت فشار را در تولید محصول چای موثر دانست و ابراز داشت: چای معمولاً در کوهپایه و اراضی شیبدار کشت می‌شود از طرفی با توجه به اینکه میزان بارندگی‌ها در مقاطع مختلف سال کاهش می‌یابد یا پراکنده است می‌توان از روش آبیاری تحت فشار نیز در تولید چای استفاده کرد.

به گزارش تسنیم، در حاشیه بازدید استاندار گیلان از روند برداشت چای و کارخانه فرآوری و عمل‌آوری برگ سبز چای در دهستان کیسم شهرستان آستانه اشرفیه، پنل خورشیدی جاگذاری شده در این باغ چای که قابلیت تأمین انرژی برق برای آبیاری تحت فشار پنج هکتار باغ چای را دارد نیز به‌ بهره‌‌برداری رسید.

محصول چای در استان گیلان و مازندران کشت می‌شود البته 90 درصد سطوح زیر کشت باغات چای متعلق به گیلان است و برداشت برگ سبز چای در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می‌شود که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه نیز از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه انجام می‌شود.

خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک، امسال چهار هزار و 600 تومان و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه دو سه هزار و 300 تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/612/ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار گیلان برگ سبز چای محصول چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • یادواره سردار شهید سیدمعروف ایرانی در صومعه سرا
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد