Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:37:07 GMT

۶۵ میلیارد تومان برای مبارزه با ملخ صحرایی اختصاص یافت

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۵۴۰۸

۶۵ میلیارد تومان برای مبارزه با ملخ صحرایی اختصاص یافت

« محمد رضا میر» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره هجوم مجدد ملخ صحرایی از کشورهای شبه جزیره عربستان و شاخ آفریقا از ۳۰ بهمن ماه جاری به استان‌های جنوبی کشور افزود: با توجه به هشدارهای فائو امسال مبارزه با این آفت در سطح یک میلیون هکتار پیش‌بینی شده است که حداقل ۸۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت تاکنون در مجموع ۶۵ میلیارد تومان اعتبار به عملیات مبارزه با ملخ صحرایی اختصاص داده است، اظهارداشت: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون ۲۰ میلیارد تومان آن از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به این بخش تعلق گرفته و ۲۵ میلیارد تومان دیگر در حال وصول است.

وی اضافه کرد: همچنین اکنون دولت ۲۰ میلیارد تومان دیگر به این بخش اختصاص داده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور درباره تخصیص ۵۰۰ هزار دلاری سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای بودجه تکمیلی جهت تقویت همکاری های فنی خود با ایران در زمینه کنترل و مقابله با هجوم ملخ های صحرایی گفت: این کمک فنی فائو برای تامین تجهیزات و ادوات و همچنین برگزاری دوره های آموزشی است.

وی افزود: در پایان سال ۹۸ تفاهم نامه ای با فائو برای تخصیص این مبلغ به امضا رسید اما تاکنون مبلغی از این مسیر به این بخش تخصیص نیافته و موضوع در دست پیگیری است.

میر اظهار داشت: اکنون عملیات مبارزه شیمیایی با این آفت در هفت استان جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، جنوب کرمان، خوزستان و خراسان جنوبی در اجراست.

وی  بیشترین سطح عملیات مبارزه با این آفت را مربوط به استان سیستان و بلوچستان دانست و گفت: مبارزه با این آفت در استان های سیستان و بلوچستان در سطح ۶۶ هزارو ۴۳ هکتار، هرمزگان ۴۳ هزار و ۸۴۰ هکتار، بوشهر ۲۶ هزارو ۵۰ هکتار، فارس ۱۶ هزار و ۴۳۰ هکتار، جنوب کرمان ۹ هزارو ۱۵۰ هکتار ، خوزستان ۶ هزارو ۱۷ هکتار و خراسان جنوبی سه هزارو ۳۸ هکتار اجرا شده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه استفاده از امکانات روز دنیا همچون پهپاد برای مبارزه با این آفت در دستور کار سازمان حفظ نباتات کشور است، اظهارداشت: طی هماهنگی با دفتر مکانیزاسیون کشاورزی امسال سعی  داریم از این امکانات بهره مند شویم اما تجربه سال گذشته نشان می دهد بهترین نوع سمپاشی و مبارزه با این آفت که کمترین ضرر را در محیط زیست داشته باشد استفاده از روش های زمینی و سمپاش های پشت وانتی و تربولاینر پشت تراکتوری است.

میر بکارگیری از پهپاد را در مناطق صعب العبور و باتلاقی کشور ضروری عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، سال گذشته مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۷۵۰ هزار هکتار از ۹ استان جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان، بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و خراسان جنوبی عملیاتی شده بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی ریاست سازمان حفظ نباتات کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سازمان حفظ نباتات کشور سیستان و بلوچستان مبارزه با این آفت میلیارد تومان عملیات مبارزه ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد

منوچهر جافری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان پلدختر به کشت باقلا اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: برداشت باقلا در شهرستان پلدختر در اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و ادامه دارد.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: باقلا شش هزار و ۵۰۰ تن در سال فروش داشته و به شهرستان‌های بروجرد، اراک، تهران، سنندج و کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور بارگیری شده است.

جافری، گفت: امسال خوشبختانه کشاورزان از قیمت فروش راضی هستند و هر کیلو ۲۰ هزار تومان به فروش رفته و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: میزان کشت باقلا سال گذشته در شهرستان پلدختر ۷۵۰ هکتار بوده است و باتوجه‌به این که قیمت پارسال کیلویی هفت هزار تا ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسید مردم بیشتر به کشت گندم که کشت استراتژیک بود روی آوردند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: این کشت با تناوب گندم بسیار عالی بوده و هر ساله در شهرستان پلدختر و معمولان کشت می‌شود و همچنین با برداشت زودهنگام این محصول کشاورزانی که آب فصلی دارند می‌توانند کشت کنند.

کد خبر 6088235

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • اختصاص ۳۸ هزار هکتار برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن قم