Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@04:46:19 GMT

کبریت کشاورزان بلای جان اراضی کشاورزی است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۵۵۲۴

کبریت کشاورزان بلای جان اراضی کشاورزی است

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست هندیجان گفت: آتش زدن کاه و کلش محصولات کشاورزی غیر قانونی و ممنوع است.

مصطفی حق زاده رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست هندیجان گفت: آتش زدن کاه و کلش محصولات کشاورزی غیر قانونی و ممنوع است و همه سال با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و برداشت محصولات کشاورزی بعضی کشاورزان با اهدافی، چون از بین بردن علف‌های هرز باقیمانده در مرزعه، از بین بردن آفات گیاهی، ایجاد سهولت در آماده کردن زمین‌های کشاورزی برای کشت دوم، اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی می‌نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان داشت: آتش زدن کاه و کلش علاوه بر آلودگی هوا باعث از بین رفتن میکرو ارگانیسم‌های خاک، فقر غذایی و کاهش مواد آلی و در نتیجه کاهش حاصلخیزی و کاهش محصول می‌گردد.

حق زاده بیان داشت: انتظار می‌رود که کشاورز ضمن خودداری از سوزاندن بقایای گیاهی حاصل از برداشت محصول با راهنمایی کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان هندیجان نسبت به مدیریت اصولی پسماند‌های کشاورزی (کاه و کلش) اقدام نمایند.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست هندیجان در ادامه تصریح کرد: با سوزاندن چند مزرعه‌ کشاورزی کنار هم، خاکستر و دود ناشی از آن در اکثر اوقات کل فضای مسکونی روستائی و شهری همجوار را در بر می‌گیرد ودر نتیجه مشکلات و عواقب ناشی از آن به صورت بروز حساسیت، مشکلات تنفسی، آلودگی هوا و نارضایتی عمومی را در برمی گیرد.

این مقام مسئول در پایان گفت: طبق ماده‌ی ۲۰قانون هوای پاک سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت ممنوع بوده و متخلفین حسب مورد به حبس و جزای نقدی درجه ۶ موضوع ماده‌ی ۱۹مجازات اسلامی محکوم می‌شود./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کاه و کلش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور