Web Analytics Made Easy - Statcounter

 شبیر رستمی ابوسعیدی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان جیرفت در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: جهت افزایش ارتقا توان پیشگری و جلوگیری از انتقال ویروس کرونا باتوجه به کاری که در همه جای دنیا انجام می‌شود گیت‌هایی به منظور ضدعفونی کردن و استریل شدن درست شده است و ما نیز دنبال چنین وسیله‌ای بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه قیمت معادل خارجی دستگاه ضدعفونی کننده هوشمند خیلی گران بود و همین طور مدل ایرانی تولید داخل هم هزینه زیادی داشت افزود: با پتانسل منطقه و پتانسیل فنی سعی کردیم این وسیله را با هزینه کمتری بسازیم که دانشگاه جیرفت زحمت ساخت این دستگاه را به عهده گرفت.

رستمی ابوسعیدی ضمن تشکر از تیم فنی مهندسی دانشگاه جیرفت تصریح کرد: دانشجویان فنی و مهندسی دانشگاه جیرفت با سرپرستی ایمان گروهی رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه و شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت به همت تیم ۵ نفره مهندسی برق دانشگاه، این دستگاه را طبق استاندار‌های که مدنظر بیمارستان بود طراحی و ساختند.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت گفت: باتوجه به اینکه یکی از منبع‌های بزرگ انتقال ویروس کرونا در سطح شهرها، و استان‌ها بیمارستان‌ها هستند امیدواریم از این طریق بتوانیم هم برای پرسنل و هم برای مردم از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کنیم..

دانشجویان مهندسی برق دانشگاه جیرفت موفق به ساخت، گیت ضد عفونی کننده هوشمند شدند.

رامین مشایخی یکی از دانشجویان مخترع دستگاه گیت ضد عفونی کننده هوشمند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پیشنهاد ساخت این دستگاه از سوی بیمارستان امام خمینی بود که دانشگاه جیرفت به دانشجویانی که توانمندی ساخت و طراحی این دستگاه را داشتند را دور هم جمع کرد تا دستگاه گیت ضد عفونی کننده هوشمند را بسازند.

او با معرفی اعضای تیم پنج نفره ساخت این گیت هوشمند افزود: محمدکاظم کرمی، رامین شریک آبادی، سید هاشم رشیدی، رامین مشایخی و محمدرضا حاجبی اعضای تیم هستند.

مشایخی تصریح کرد: به سرپرستی ایمان گروهی ساردو رئیس دانشکده فنی و مهندسی و شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت شروع به ساخت دستگاه کردیم ابتدا تئوری و سپس کار را به صورت عملی انجام دادیم، یک کار شبانه روزی بود که طی یک هفته به اتمام رسید.

مشایخی با اشاره به نحوه عملکرد این دستگاه بیان کرد: گیت ضدعفونی کننده هوشمند شامل دوحالت اتوماتیک و دستی است که در حالت دستی به مدت هفت ثانیه محلول پاشی می‌کند و این مدت زمان قابل تغییر نیز می‌باشد و درحالت اتوماتیک با ورود فرد به داخل دستگاه سنسور هوشمند طی مدت زمان مشخص شده شروع به کار می‌کند.

رامین مشایخی اظهار کرد: این دستگاه حاوی یک مخزن است که الکل ۷۰ درصد در مخزن ریخته می‌شود.

مشایخی با بیان سختی‌های کار طی مدت ساخت دستگاه گفت: ما پنج نفر به مدت یک هفته منزل نرفتیم و شبانه روز مشغول ساخت بودیم که به لطف خدا و حمایت دانشگاه جیرفت توانستیم موفق شویم.

شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت گفت: هیئت علمی و تیم فنی مهندسی این دانشگاه آمادگی دارد برای تمام بیمارستان‌های جنوب گیت ضد عفونی کننده هوشمند بسازد.

او افزود: دانشجویان ما این توانمندی را دارند که این دستگاه را در ابعاد مختلف طراحی کنند به عنوان مثال برای بیمارانی که با تخت یا برانکارد همچنین افرادی که با ولیچر وارد بیمارستان می‌شوند دانشجویان ما می‌توانند ابعاد را جوری طراحی کنند که این افراد هم بتوانند از این دستگاه ضد عفونی کننده استفاده کنند.

کوهستانی تصریح کرد: قابلیت هرگونه تغییر در طراحی این دستگاه ضدعفونی کننده هوشمند را داریم و هرتعداد هم که سفارش داده شود می‌توانیم بسازیم.

اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با تشکر از رئیس و دانشجویان دانشگاه جیرفت گفت: باتلاش و همت دانشجویان پرتلاش و توانمند می‌توانیم به دستاورد‌های علمی بزرگی در سطح کشور و حتی در سطح دنیا برسیم.

او افزود: آمادگی داریم که از دانشجویان حمایت کنیم تا دانشجویان بالنده شوند و رشد پیداکنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تصریح کرد: امیدواریم با تلاش و همکاری هم برای ازبین بردن ویروس کرونا اقدامات بیشتری انجام دهیم که قطعا با همکاری دانشگاه جیرفت در این زمینه نتیجه خوبی پیش رو خواهیم داشت.

به همت دانشجویان مهندسی برق، دانشگاه جیرفت برای اولین بار گیت ضد عفونی کننده هوشمند در بیمارستان امام خمینی جیرفت راه اندازی شد.

بزودی با همکاری دانشگاه جیرفت و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت. تمام بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به گیت ضد عفونی کننده هوشمند مجهز می‌شوند، این اقدام به منظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونا انجام می‌شود.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • امام جمعه بلوک جیرفت در اثر سانحه تصادف درگذشت
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید