Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت به تشریح آخرین تمهیدات دولت برای موج دوم ویروس کرونا پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «علی ربیعی» ظهر امروز (دوشنبه ۱۶ اردیبهشت) در گفتگوی تلفنی با برنامه انتهای الوند شبکه دوم سیما با اشاره به آخرین تمهیدات دولت برای موج دوم شیوع ویروس کرونا،اظهار کرد:در حال حاضر پیش بینی نشده که قرار است چه اتفاقی در آینده رخ دهد؛چرا که هنوز علم بر این ویروس غلبه نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بااین‌حال دولت باید بدبینانه‌ترین سناریو را در نظر بگیرد و آمادگی خود را درزمینهٔ پزشکی و اجتماعی تقویت کند.

سخنگوی دولت افزود:  ما با تأمین ۴۰۰ تخت آی سی یو و هزار تخت که شبیه آی سی یو عمل می‌کند، آمادگی بیمارستانی را افزایش داده و تجهیزاتی مثل ماسک، تست‌های مختلف ازجمله کووید ۱۹ را تا سه ماه در انبارها موجود خواهیم داشت و در استان‌های کشور توزیع خواهیم کرد.

او با اشاره به اینکه در بحث آمادگی اجتماعی باید با همکاری صداوسیما مراقبت کنیم،گفت: در حال حاضر حدود ۸۳ درصد ایرانی‌ها اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند اما تهرانی‌ها در این زمینه نافرمانی دارند و حدود ۶۲ درصد تهرانی در این زمینه همکاری داشتند، نوع غربالگری ما روش موفقی در دنیاست.

سخنگوی دولت ادامه داد: در حال حاضر تعداد مبتلایان به کرونا در تهران در نسبت با گذشته قابل‌مقایسه نیست و شیب تند در واگیر و شیب بسیار ملایم در فوتی‌ها علامت بسیار خوبی است، اما مردم همچنان باید رعایت کنند.ما به سمت غربالگری دوم می‌رویم، این غربالگری تمام جمعیت کشور را دربر می‌گیرد و این غربالگری در پیشگیری شیوع تاثیربسزایی دارد.وظیفه ما این است که بدترین شرایط را در نظر بگیریم  و نسبت به آن شرایط آمادگی کاملی داشته باشیم.دولت علاوه بر اقلام بهداشتی در بحث اقلام مصرفی مردم مثل غذا و … در شرایط بحران خود را مسئول می‌داند و ما در هر جلسه هیئت دولت ذخایر مردم را بررسی می‌کنیم و اصلاً بنا نداریم فروشگاه‌ها وضعیتی را تجربه کند که در برخی کشورها شاهد آنها هستیم.

ربیعی خاطر نشان کرد: مقابله با کرونا بسیار سخت و پیچیده است، ما در گام نخست با موضوع جان انسان‌ها، در میان‌مدت در کنار جان انسان‌ها با مشکلات معیشتی آن‌ها و در گام بعدی با فروافتادن اقتصاد یک جامعه و انبوه بی‌کاری روبه‌رو هستیم و تصمیم‌گیری در این شرایط برای سیاست‌گذار بسیار سخت است. گرچه تحریم را جنایتی علیه ملت ایران می‌دانم اما این شرایط به ما کمک کرد و تکان‌های جدی در بحث اقتصاد نخوردیم، برخی نظریه خود کافی را نقد می‌کنند اما ما در کشور در بحث کشاورزی تولید خوبی داشتیم، در بخش صنعت رشد خوبی داشتیم، از طرفی انعطاف‌پذیری مردم کشورمان در مواجهه با مشکلات بیش از سایر جوامع است و همه این‌ها به ما کمک می‌کند.

ربیعی گفت: برای اینکه در دوران پسا کرونا اقتصادمان زمین نخورد، به شغل‌های جایگزین فکر می‌کنیم. مثل ایجاد اشتغال در فضای مجازی و بردن بخش خدمات به فضای مجازی یکی از برنامه‌های دولت بوده است. همه وزارتخانه‌ها هم مکلف شدند مشاغل خرد و کلان را دنبال کنند. البته روی صادرات غیرنفتی هم برنامه‌ریزی کردیم.

سخنگوی دولت بابیان اینکه بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا صاحب‌خانه‌ها باید قراردادهای اجاره را تا ۲ ماه دیگر با شرایط قبل تمدید کنند، درباره اقدامات نظارتی دولت،بیان کرد: این طرح از تصمیمات ستاد ملی کروناست و در شورای عالی امنیت ملی مصوب شده و به آن شبه قانون گفته می‌شود؛ در چنین شرایطی اگرمستاجر از صاحب‌خانه تمکین نکند و صاحب‌خانه به مراجع قضائی مراجعه کند، هیئت داوری و شورای حل اختلاف شکایت او را بررسی نخواهند کرد.اما آن‌طور که من اطلاع دارم، عموم مردم داوطلبانه این کار را کردند، حتی بنیاد مستضعفان هم اجاره‌بهایش را بخشید، به‌هرحال اکنون برای از بین رفتن کرونا کاری نمی‌توان کرد و فعلاً روی ضعیف کردن ویروس متمرکز هستیم، در این شرایط نیازمند دستیاری و خیر جمعی هستیم انشالله صاحب‌خانه‌ها هم کمک می‌کنند.

او با اشاره به احتمال بازگشایی مدارس،یادآور شد: مدارس تنها در شهرهایی که هیچ فرد درگیری مشاهده نشده باشد بازگشایی خواهند شد، این تصمیم به شهرهای سفید مربوط می‌شود اما برای اجرایی کردن آن به دلیل نگرانی رئیس‌جمهور یک هفته به تأخیر انداختیم تا بیشتر فکر کنیم. باید کماکان شیوع نداشته باشیم فوتی وجود نداشته باشد و … تا بتوانیم بگوییم شهر عادی است اما همچنان نگران رفت‌وآمد بچه‌ها هستیم و درباره این‌ها باید تمهیداتی شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا علی ربیعی کرونا ربیعی سخنگوی دولت صاحب خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۷۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • توضیحات زلفی‌گل در خصوص تمهیدات آزمون سراسری
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا