Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی اُفت قیمت محصولات کشاورزی از جمله پیاز و گوجه فرنگی معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به منطقه جیرفت و عنبرآباد در جنوب کرمان سفر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به جنوب کرمان سفر کرد.

«معتمد» در این سفر گفت: در پی اُفت قیمت محصولات کشاورزی منطقه جیرفت و کهنوج از جمله پیاز و گوجه فرنگی با دستور مقام عالی سازمان مرکزی، به منظور بررسی وضعیت بازار ، بررسی خرید توافقی این محصولات این سفر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: جهت سرعت بخشیدن به خرید توافقی محصول پیاز علاوه بر اتحادیه جیرفت ، اتحادیه مرکزی تعاون روستایی ایران وارد عمل شد و حمل  محصول پیاز به استانها جهت عرضه مستقیم در غرف شبکه تعاون روستایی، سرعت بیشتری گرفت.

وی بیان کرد: هنگامی که تولید مازاد محصول پیاز  وارد بازار شد و ارام داشت صادر می شد قیمت خرید تمام شده سر مزرعه  ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰بود.

معتمد ابراز کرد: از ۱۵ اسفندماه ۹۸ تا ۳۰ فروردین ماه ۹۹ یک تعرفه گذاری شد که به ازای هر کیلوگرم پیاز باید ۱۰ هزار تومان تعرفه صادراتی پرداخت شود.

 معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران عنوان کرد: این تعرفه صادراتی عملا موجب شد صادرات پیاز برای صادر کنندگان توجیه اقتصادی نداشته باشد و صادرات متوقف شد.

وی تصریح کرد: حجم عظیمی از این محصول راهی بازار داخل کشور شد که متاسفانه با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها، دانشگاه ها و سایر اماکن عمومی  بازار کشور توان مصرف این محصول نداشت.


معتمد با بیان این مطلب که خوشبختانه تعرفه صادراتی از ابتدای اردیبهشت ماه برداشته شد، اظهار کرد: اما به دلیل عرضه مستمر این محصول، شاهد رشد قیمت نبوده ایم؛ به طوری که در حال حاضر قیمت پیاز سفید درجه یک هر کیلو یکهزار  تومان و پیاز درجه یک زرد ۵۰۰ تومان می باشد.


معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در خاتمه تاکید کرد: تداوم خرید توافقی پیاز تا متعادل شدن بازار این محصول ادامه دارد.


«احمد مشایخی» در ادامه گفت: سالانه ۴ و نیم میلیون تُن انواع محصولات کشاورزی در هفت شهرستان جنوبی کرمان تولید و روانه بازار می‌شود.

مدیر تعاون روستایی جنوب کرمان عنوان کرد: این منطقه با سطح زیر کشت قریب ۲۴۲ هزار هکتار، ۲۹ درصد سطح از زیر کشت و قریب ۶۷ درصد از مجموع تولید محصولات کشاورزی و دامی استان کرمان و قریب ۴ درصد از تولید کشور را به خود اختصاص داده است و به تنهایی در ۱۰ محصول کشاورزی رتبه نخست تا سوم تولید و سطح زیرکشت کشور را دارد.  


 گفتنی است؛ در روز اولین روز از سفر معاون بازرگانی سازمان مرکزی جلسه هایی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی منطقه و فرمانداران شهرستان‌های جنوبی برگزار شد تا از نزدیک مسائل و مشکلات این حوزه بررسی و تدابیری برای حل آن اندیشیده شود.

وی همچنین  از مزارع، میادین خرید و فروش محصولات کشاورزی و کارخانجات رب گوجه فرنگی بازدید به عمل آوردند.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: خرید پیاز افت قیمت پیاز محصولات کشاورزی جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • تشدید بارشها امروز وفردا در کرمان
  • بارش‌ها در کرمان تداوم دارد
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون