Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیپلمات‌های اروپایی معتقدند که استدلال‌های مقام‌های آمریکا در زمینه حق این کشور برای فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» علیه ایران خریدار چندانی میان کشور‌های جهان ندارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیپلمات‌های اروپایی معتقدند که حرف‌ها و استدلال‌های مقام‌های آمریکایی در زمینه حق این کشور برای فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» به منظور بازگرداندن تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، خریدار چندانی در بین کشور‌های جهان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته‌های اخیر، مقام‌های آمریکایی از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا تلاش‌های خود را برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران تشدید بخشیده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه تحلیلی «بلومبرگ»، «برایان هوک» نماینده دولت آمریکا در امور ایران نیز هفته گذشته در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «ما با این فرض وارد عمل می‌شویم که می‌توانیم تحریم‌های تسلیحاتی (ایران) را تجدید کنیم».

با این حال وی هشدار داد در صورتی که اعضای شورای امنیت سازمان ملل با آمریکا در خصوص موضوع تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران همراهی نکنند: «به خوبی در چارچوب حقوق خود»، مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استفاده می‌کنیم.

بلومبرگ به نقل از دیپلمات‌های اروپایی در واکنش به اظهارات برایان هوک گزارش داد که این استدلال‌های مقام‌های آمریکایی خریدار چندانی در بین کشور‌های جهان ندارد و بسیاری از کشور‌های جهان با تفسیر‌های مقام‌های آمریکا در زمینه فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند به طوریکه یکی از دیپلمات‌های اروپایی که خواست نامش فاش نشود تصریح کرد که درست همان زمان که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم گرفت به مشارکت واشنگتن در برجام پایان دهد، حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه از آمریکا سلب شد.

طبق این گزارش، با توجه به حق وتوی دو کشور چین و روسیه و تأکید آن‌ها بر مخالفت با تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، پیشبرد طرح آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران در سازمان ملل نیز امر بسیار دشواری است.

بنا بر گزارش بلومبرگ، علی‌رغم تلاش‌های واشنگتن برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، مقام‌های برلین، پاریس و لندن که هر سه از اعضای برجام هستند، می‌گویند که گرچه نگرانی‌های آمریکا در خصوص منقضی شدن تحریم‌های تسلیحاتی ایران در اکتبر ۲۰۲۰ (آبان ۹۹) را درک می‌کنند، اما این نگرانی نباید موجب از بین رفتن تلاش‌ها برای حفظ توافق هسته‌ای ایران شود.

«نیسان رفعتی» تحلیلگر امور ایران در گروه بین‌المللی بحران می‌گوید: «اروپایی‌ها همچنان در حس و حال حفظ این توافق (برجام) هستند».

وی ادامه داد: «اروپایی‌ها در حقیقت در بسیاری از مسائل مربوط به ایران با آمریکا موافقند، اما در خصوص زنده نگه داشتن برجام به عنوان اساسی برای مذاکره (با ایران) با این کشور (آمریکا) اختلاف دارند».

علی‌رغم آنکه بسیاری از مقام‌های اروپایی در خصوص تلاش‌های آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران در سازمان ملل واکنش چندانی از خود نشان نداده‌اند، اما خشم و واکنش مقام‌های ایرانی را به همراه داشته است.

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران اخیراً در پیامی توییتری نوشت: «دو سال پیش، مایک پامپئو (وزیر خارجه آمریکا) و رئیس او (ترامپ)، "توقف" مشارکت آمریکا در برجام را اعلام کردند. در رؤیای خود دیدند که "فشار حداکثری" آن‌ها ایران را به زانو درمی‌آورد. با توجه به شکست آن سیاست، او (پامپئو) هم‌اکنون خواستار مشارکت در برجام شده است. رؤیاپردازی را متوقف کنید: ملت ایران همیشه درباره سرنوشت خود تصمیم‌گیری می‌کند».

بخشی در برجام که مقام‌های دولت آمریکا مدعی هستند می‌توانند از آن برای بازگرداندن تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران استفاده کنند «ساز و کار حل و فصل اختلافات» است که با نام‌های دیگری مانند «مکانیسم ماشه» یا «ساز وکار بازگشت خودکار تحریم‌ها» هم شناخته شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مایک پامپئو اتحادیه اروپا سازمان ملل تحریم تسلیحاتی تحریم نظامی دشمنی آمریکا مکانیسم ماشه تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران برای تمدید تحریم های تسلیحاتی دیپلمات های اروپایی مقام های آمریکا کشور های جهان مکانیسم ماشه سازمان ملل علیه ایران فعال سازی تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در هراس از توان موشکی و پهپادی ایران و با نادیده گرفتن عملیات وعده صادق و حمله به رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایران باید سیستم‌های تسلیحاتی خود را مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایرنا آستین با نادیده گرفتن موفقیت عبور موشک‌های ایران از لایحه‌های پدافند هوایی رژیم اسرائیل که ادعای غیرقابل نفوذ بودن آن را داشت، به خبرنگاران گفت: "از این حمله درس زیادی آموخته شده است. "

وی ادعا کرد: آن‌ها از مهمات زیادی استفاده کردند و هدف آن‌ها تحمیل خسارت قابل توجه در اسرائیل بود.

آستین در ادامه ادعا‌های خود گفت؛ "ایران باید کارآمدی سیستم‌های تسلیحاتی و برنامه ریزی خود را بررسی کند. فکر می‌کنم اسرائیل نشان داده است که توانایی قابل توجهی برای دفاع از خود دارد. "

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران