Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز الله کناری عصر سه شنبه در جلسه مدیریت بیماری کرونا شهرستان بندرعباس با دستور کار بررسی آخرین وضعیت رعایت موارد بهداشتی توسط اصناف که در محل سالن کنفرانس فرمانداری تشکیل شد. اظهار داشت: کلیه دستگاه‌ها موظف هستند دستورالعمل‌ها و دیدگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی را با جدیت دنبال و رعایت کنند تا هر چه زودتر به حالت عادی بر گردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مجموعه اصناف و شهرداری پیگیری کنند موارد بهداشتی در بازارهای زیر مجموعه آنها رعایت گردد و در خصوص بازار ماهی فروشان سازمان میادین شهرداری پیگیری کند تا نواقص باقی مانده در بازار ماهی جدید برطرف شود تا فعالیت بازار مجدداً بزودی شروع گردد و واحدهای خارج از بازار نیز قبل از اخذ پروانه کسب از اتحادیه مربوطه حق نصب تابلو و فعالیت ندارد و اگر واحدی اقدام به نصب تابلو و بازگشایی مغازه تا قبل از اخذ پروانه کند اتحادیه مربوطه در ذیل اطاق اصناف شهرستان موظف به اعمال قانون و ممانعت از فعالیت آنها خواهد بود در غیر این صورت دستگاه‌های ذیربط دیگر اقدام لازم بعمل خواهند آورد. همچنین غرفه داران ماهی نیز لازم است نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: غرفه داران و فروشندگان بازارچه ۲۲ بهمن نیز فقط با رعایت کامل موارد بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی و در چارچوب سیاستهای ستاد مدیریت کرونا می‌توانند فعالیت داشته باشند و مدیریت بازارچه باید استقرار کامل داشته باشد تا بازار را تحت کنترل بیشتری بگیرد.

کناری تصریح کرد: اتحادیه پروتئینی پیگیری کند عرضه آبزیان در مغازه‌های سطح شهر بطور گسترده انجام شود و همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت بررسی کند فروشگاه‌های زنجیره‌ای رعایت کامل موارد بهداشتی را داشته باشند در غیر این صورت از فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای که موارد بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند جلوگیری شود.

فرماندار بندرعباس در ادامه با اشاره به وضعیت دکه‌های فلافل فروشی در محله ۲۲ بهمن بندرعباس اظهار داشت: با گسترش دکه‌های فلافلی در محدوده محله ۲۲ بهمن امنیت بیشتری در منطقه ایجاد شد و اهالی محله در این صنف مشغول بکار هستند و این محل تبدیل به یک برند شناخته شده است و برای اینکه این برند همچنان باقی بماند و ملی گردد لازم است با طراحی یک مجموعه شکیل و بهداشتی با اخذ پروانه کسب از اتحادیه مربوطه و اخذ انشعاب آب و برق و سایر موارد فلافل فروشان به کار خود ادامه دهند.

وی بیان داشت: رعایت موارد بهداشتی و زیباسازی محل توسط فعالان هر محل مهم است و همچنین پذیرش سفارشی از دیگر مواردی است که باید راه اندازی گردد و بیمه شدن کلیه غرفه داران، تا در هنگام وقوع حریق و یا هر حادثه‌ای با مشکل مواجه نشوند.

کناری تصریح کرد: ویروس کرونا یک بحث جدی است و همچنان ادامه دارد لذا لازم است همچنان فعالیت فلافل فروشان بصورت بیرون بر باشد.

کد خبر 4918182

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری بندرعباس فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا ساماندهی دستفروشان ویروس کرونا شیراز ماه مبارك رمضان بوشهر شیوع کرونا ایلام قزوین گرگان شهرکرد کمک به نیازمندان بیرجند مواسات بارش باران جهش تولید موارد بهداشتی غرفه داران اخذ پروانه ۲۲ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حسین اخگر پور روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اینکه مسیر شهید هاشمی از بزرگراه‌های پر تردد و از مسیر‌های منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود اغلب کودکان کار در حاشیه این مسیر و در غرفه‌ها مشغول فروش گل هستند.

وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوء استفاده از کودکان، احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ۶۳ کودک مشغول به کار در غرفه‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و به منظور ساماندهی جمع آوری شدند.

به گفته این مسوول، شناسایی سر شبکه‌های به کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.

پیک موتوری برقی در محدوده بازار تهران آغاز به کار می‌کند

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ گفت: در راستای حفظ محیط زیست و تشویق شهروندان به استفاده از وسایل نقلیه برقی و پاک، پیک موتوری برقی جایگزین موتور‌ها با سوخت فسیلی در محدوده بازار تهران می‌شود.

زینب عبادی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنون است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی ادامه داد: طبق این مصوبه باید در راستای تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شده است.



عبادی افزود: با توجه به جمعیت شناور روزانه بازار بیش از ۲ میلیون نفر و جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ سلامتی شهروندان، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوده بازار در نظر گرفته شده که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

وی گفت: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در کیوسک‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • قیمت سکه امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان