Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@00:26:04 GMT

در خصوص بیماری آسم و کرونا بیشتر بدانیم

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۸۹۸۴

در خصوص بیماری آسم و کرونا بیشتر بدانیم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مژگان مقتدری فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: انواع مختلف کرونا ویروس به طور شایع با علائم سرماخوردگی یا شبه آنفلوانزا در جامعه و در افراد خود را نشان می‌دهند.

او افزود: این ویروس‌ها می‌توانند سبب بروز حملات آسم در بیماران مبتلا به آسم شوند، کووید ۱۹ هم از دسته این ویروس‌ها بوده و ممکن است حملات آسم را ایجاد یا تشدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقتدری عنوان کرد: مواردی که بیماران آسمی در هنگام حضور در اجتماع باید رعایت  کنند استفاده از ماسک به طرز صحیح،  شست و شوی مکرر دست‌ها با آب و صابون،  دوری از افرادی که سرفه یا عطسه می‌کنند و علائم سرماخوردگی دارند، مصرف درست و منظم دارو‌های آسم و کنترل مناسب بیماری است.

این فوق تخصص آلرژی گفت: در صورت بروز تب و سرفه شدید در بیماران مبتلا به آسم، بیماران می‌بایست بر اساس دستور العملی که پزشک معالج به آن‌ها توصیه می‌کند اقدام به کنترل علائم آسم کنند و در صورت نیاز با پزشک تماس گرفته و مشورت کنند.

او اظهار کرد: در بسیاری از موارد و به احتمال خیلی زیاد علائم ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ نیست، اما در صورت تشدید علائم لازم است که به مراکز ۱۶ ساعته که خدمات لازم در خصوص کووید ۱۹ ارائه می‌دهند مراجعه کنند. در مسیر رفتن به مرکز ۱۶ ساعته و یا اورژانس از تماس نزدیک با دیگران باید پرهیز کرد، باید ماسک استفاده کرده و فاصله فیزیکی دست کم یک متر را رعایت کنند.

 عضو هیات علمی مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در صورت نیاز، پزشک معالج با پرسیدن چند پرسش کلیدی می‌تواند افراد علامت دار را راهنمایی کند که برای بررسی و درمان‌های لازم آیا نیاز به مراجعه به اورژانس و بیمارستان وجود دارد یا برای ادامه درمان کافی است فرد در خانه بماند.

او تصریح کرد: برخی از بیماران نگران هستند که کورتون‌های استنشاقی موجود در اسپری‌های تنفسی ممکن است سیستم ایمنی آن‌ها را ضعیف کند. با توجه به اینکه مهمترین نکته در بیماران، کنترل علایم آسم است، بنابراین ضروری است که اسپری‌های تجویز شده را طبق دستور پزشک روزانه و مرتب مصرف کنند، در صورتی که تشدید علائم آسم رخ دهد، نیاز به مصرف کورتون‌های خوراکی مانند پردنیزولون است.

مقتدری ادامه داد: مصرف دارو‌های استروئیدی برای بیماران مبتلا به آسم در این شرایط که کروناویروس شایع است، عامل خطر محسوب نمی‌شود، بنابراین طبق تجویز پزشک باید دارو‌ها به صورت منظم مصرف شود.

او گفت: در بیمارانی که علاوه بر آسم، آلرژی بینی داشته و اسپری‌های استروئیدی بینی مصرف می‌کنند، باید همچنان به استفاده از آن ادامه دهند. در بیماران آسم شدید که از دستگاه نبولایزر در خانه استفاده می‌کنند، ممکن است سبب انتشار بیشتر ویروس شود، بنابراین در صورت امکان از «آسان نفس» استفاده کنند یا اگر «آسان نفس» ندارند می‌توانند در صورت استفاده از نبولایزر سعی کنند که افراد کمی در اطراف آن‌ها باشند یا بیمار در اتاق تنها باشد.

او ادامه داد: بزرگترین خطر برای بیماران مبتلا به آسم این است که در صورت بروز حمله آسم، درمان مناسبی را در خانه انجام ندهند، در نتیجه ممکن است به علت تشدید علائم آسم مجبور شوند به اورژانس‌های بسیار شلوغ مراجعه کنند و تخت خالی هم برای بستری نباشد.

مقتدری اظهار داشت: عدم کنترل مناسب در بیماران مبتلا به آسم خطری به مراتب بزرگتر از ابتلا به کووید ۱۹ برای سلامتی آن‌ها است و نکته دیگر این که آنتی هیستامین‌ها سیستم ایمنی را سرکوب نمی‌کنند، بنابراین در مصرف آن‌ها نگرانی خاصی وجود ندارد.

او گفت: در بیماران مبتلا به آسم که واکسن پنوموکوک دریافت کرده اند، این واکسن هیچ گونه محافظتی علیه عفونت ریه ناشی از کووید ۱۹ ندارد.

این کارشناس با توصیه به بیماران مبتلا به آسم، گفت: در صورت داشتن تب و علائم سرما خوردگی نباید به محل کار یا مراکز آموزشی یا هر اجتماع دیگری بروند تا سبب انتشار بیماری نشوند. 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری آسم بیماری تنفسی بیماران مبتلا به آسم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش جام جم آنلاین،حمیدرضا بدیعی گفت: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، اضافه کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان