Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@19:11:11 GMT

رکورد صادرات مس در کشور شکسته شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۹۲۱۹

به گزارش اکوفارس، ادرشیر سعد محمدی مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با توجه به تلاش‌های انجام شده توسط فعالان حوزه مس رکوردهای مناسبی ثبت شد که از جمله آن‌ها می‌توان به ۲۵۰ هزار و ۱۳۳ تن کاتد مس تولید شده اشاره کرد که افتخار بزرگی بود. این رکورد در شرایطی رقم خورد که کوره خاتون آباد برای به روزرسانی و افزایش ظرفیت تعطیل شده بود یعنی این رکورد تنها با یک کوره رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: میزان فروش شرکت ملی مس در سال ۹۸ بیش از ۱۲۷ درصد نسبت به سال قبل رشد کرد و این باعث شد در صنایع معدنی کشور رتبه اول را ثبت کنیم، همچنین رکورد دیگری در میزان صادرات ثبت شد؛ برای اولین بار در تاریخ میزان صادرات مس، بیش از ۲.۴۵ برابر نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرد. برای اولین باز میزان صادراتی ما از میزان فروش داخلی بیشتر شد.

سعد محمدی بیان کرد: بیش از ۷۰ هزار متر حفاری عمقی اکتشافی در این ایام عملیاتی شد که بیش از دو برابر سال‌های گذشته بود و امیدوار هستیم این رقم در سال ۹۹ به بیش از ۱۰۰ هزار متر برسد. در سال ۹۹ اخبار بسیار مناسبی از کشفیات جدید مس و افزایش ثروت کشور به دست خواهد امد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مس به عنوان عنصر اول از نظر استراتژیک در سرمایه گذاری دنیا قرار گرفته است، سالیانه حدود ۴ ترلیون دلار در دنیا روی زیر ساخت‌هایی مثل اسکله، فرودگاه، حمل و نقل و نیروگاه‌های تولید برق سرمایه گذاری می‌شود. در کم‌تر از ۳۰ ساله آینده نیاز به انرژی از ۱۳ درصد فعلی به ۴۹ درصد خواهد رسید و استفاده از برق در آینده بسیار جدی خواهد بود و در تمام ارتفاع‌های مربوط به الکتریسیته مس مهم‌ترین عنصری است که مورد استفاده قرار مس‌گیرد و نباید از چنین بازاری عقب بمانیم.
دو کارخانه آماده افتتاح شرکت ملی مس

او با اشاره به سرمایه گذاری ۱.۸ میلیارد یورویی و سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد تومانی که در این حوزه انجام شده است، بیان کرد: شرکت مس در سال ۹۸ توانست با ۴ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری که در خاتون آباد انجام داد ظرفیت تولید مس را ۴۰۰ هزار تن، یعنی حدود ۲ برابر، برساند و این کارخانه آماده افتتاح است.

سعد محمدی گفت: استفاده از شرایط مالی که اتفاق افتاده می‌توان با هزینه کم، شرایط را برای افزایش تولید ناخالص کشور و کسب درآمد بهتر فراهم کنیم. میزان تولید امسال از ۲۶۵ هزار تن مس کاتدی عبور خواهد کرد و امیدوار هستیم در سال ۱۴۰۰ به ۳۰۰ هزار تن برسد. بدون شک ما نیازمند به آموزش پرسنل و تامین تجهیزات مورد نیاز خواهیم بود.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد: خوشبختانه در سال ۹۸ میزان ارزش بازار سرمایه کشور از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۷۲ هزار میلیارد تومان ارتقاع پیدا کرد، ارزش بازار امروز به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده و امیدوار هستیم در سال ۹۹ شرایط بهتری را در اقتصاد کشور داشته باشیم.

او بیان کرد: خوشبختانه زنجیره کامل در حوزه مس فراهم شده است یعنی از معدن استخراج اولیه آغاز شده و بعد از تولید کنسانتره وارد مرحله ذوب و پالایش شده و به مس کاتدی تبدیل می‌شود و زنجیره کاملی از معدن تا محصولات نهایی وجود دارد. مس ایران در دنیا معروف است یعنی ما توان تولید مس با عیار ۹۹.۹۹۹ را در کشور داریم که می‌توان دلیل مناسبی برای ورود به تامین مس صنایع های‌تک باشد‌.

سعد محمدی گفت: در خاتون آباد کرمان ۴ کارخانه آماده افتتاح داریم که شامل کارخانه اسید سولفوریک ۶۱۰ هزار تن، کارخانه ذوب جدید خاتون آباد با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن، کارخانه تولید اکسیژن برای کوره و انبار کنسانتره خاتون آباد است. امیدوار هستیم تا پایان سال ۹۹ کارخانه کنسانتره ۱۵۰ هزارتنی دره الو و در نیمه اول سال ۱۴۰۰ کارخانه ۱۵۰ هزار تنی دره زا را در استان کرمان افتتاح کنیم. کارخانه ۱۵۰ هزار تنی سنگون در آذربایجان شرقی و فاز ۳ سرچشمه در سال ۱۴۰۳ به تولید برسد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: طرح انتقال آب از دریای خزر پروژه‌ی بزرگی است که نیاز کارخانه‌های منطقه را تامین خواهد کرد، شرکت مس در تمام نقاط کشور آماده همکاری، سرمایه گذاری و اکتشاف در تمام کشور است. هرجایی که از نظر قانونی ثبت شرکت ملی مس شود سرمایه گذاری را آغاز می‌کنیم و آمادگی کمک به بخش خصوصی را هم داریم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران هزار میلیارد تومان امیدوار هستیم سرمایه گذاری خاتون آباد سعد محمدی هزار تن سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۹۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • (ویدئو) رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد!
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد + فیلم
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه