Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خبر و رسانه آستان قدس رضوی از تدارک ویژه پخش زنده از حرم منور رضوی در ایام ماه مبارک رمضان بر روی شبکه‌های اجتماعی داخل و خارج از کشور خبر داد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، «حسن دست‌پروری» با اشاره به تدارک ویژه مدیریت خبر و رسانه آستان قدس رضوی در زمینه تهیه و پخش زنده در بسترهای مختلف شبکه‌های اجتماعی به مناسبت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در ایام ماه مبارک رمضان تاکنون برای ۴ کشور لبنان، بحرین، عراق و کویت، برنامه زنده (LIVE) با محوریت حرم منور رضوی تهیه و پخش می‌شود که ویژگی شاخص آنها بهره‌گیری از مداحان شهیر و سخنرانان برجسته عرب زبان بوده که به مرحله اجرا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر خبر و رسانه آستان قدس رضوی تصریح کرد: این برنامه‌های زنده مناسبتی، در بسترهایی مانند سایت‌های مختلف خبری و شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیسبوک، یوتیوب و توئیتر اجرا شده و براساس آمار تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار بازدید و بازخورد از این اجراهای زنده داشته‌ایم.

 

مدیر خبر و رسانه آستان قدس رضوی گفت: بیشترین بازخوردها از برنامه‌های اجرا شده مربوط به مخاطبان کشور لبنان بوده؛ برنامه‌ای نیز برای کشور هلند و سایت‌های انگلیسی‌زبان و مؤسسات شیعی آنها در حال تدارک هستیم، عمده پخش‌های زنده (LIVE) براساس ساعت افطار کشورهای عربی و مقصد تنظیم می‌شود.

 

دست پروری با تأکید بر اینکه آیتم‌های عربی نیز در این پخش زنده‌ها گنجانده شده، تصریح کرد: ارائه گزارش عملکرد آستان قدس رضوی در مدت درگیری با ویروس منحوس کرونا بخش دیگری از برنامه‌هایی است که در قالب این پخش زنده‌ها اجرا می‌شود.


وی با اشاره به اینکه نماهنگ و ووله‌هایی نیز به زبان عربی ساخته شده است، اظهار کرد: نماهنگ «مولای من» و کلیپ «شوق زیارت» با دکلمه‌ «شیخ علی سودانی» از کشور عراق، در بسترهای فضای مجازی آستان قدس رضوی در حال پخش است که خوشبختانه از سوی مخاطبان عرب زبان بازخورد بسیار خوبی داشته است.

 

پیش‌بینی ۵ میلیون مخاطب در یک شبانه‌روز

مدیر خبر و رسانه آستان قدس رضوی گفت: برنامه ویژه‌ای نیز به زبان عربی در حال تدارک است که توسط مداح معروف جهان عرب «ملا قحطان البدیری» از کشور عراق اجرا خواهد شد و پیش‌بینی ما برای این برنامه، تا ۵ میلیون نفر مخاطب در شبانه‌روز است.

 

دست پروری با تصریح بر اینکه این برنامه جزو اقدامات پربار و فاخر آستان قدس رضوی در این حوزه خواهد بود، افزود: پیش‌بینی اولیه این است که این برنامه در ایام ولادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام به مدت ۵ شب پخش شود؛ یک کلیپ نیز از این مداح معروف به نام «سرگردان» با محوریت حضرت امام رضا علیه‌السلام در حال تهیه و در مرحله پیش‌تولید است.

 

وی گفت: برنامه‌ای نیز برای عتبه مقدسه کاظمین به سفارش این عتبه در دست تدارک داریم که قرار است بر بستر فیسبوک آنها قرار‌گیرد؛ مجری این برنامه «عدنان بوشهری» و مداح نیز «سیدکریم موسوی» است که مبتهل بین‌المللی ایران و مشهور در سطح کشورهای عربی است، سخنران این برنامه نیز «حجت‌الاسلام سید دانیال موسوی» است.

 

۲ میلیون بازدید در کشورهای عربی

دست پروری عنوان کرد: قرار است در ویژه برنامه عتبه کاظمین، اجرای برنامه‌هایی مانند زیارت امین الله در حال و هوای حرم مطهر رضوی گنجانده شود؛ همچنین برنامه‌ای برای عتبه مقدس سامرا نیز در حال برنامه‌ریزی است؛ این برنامه‌ها از صحن آزادی حرم منور رضوی به صورت زنده (LIVE) بر روی بسترهای مربوطه پخش خواهد شد.

 

وی ابراز کرد: کلیپ‌های عربی تهیه شده توسط این مجموعه از ابتدای سال تاکنون در شبکه‌های اجتماعی جهان عرب بالغ بر ۲ میلیون بازدید داشته است.

 

ایرانیان شب‌های ماه رمضان می‌توانند زائر حرم باشند

مدیر خبر و رسانه آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به پخش زنده‌های شبکه‌های خبری ایرانی از حرم مطهر رضوی بر بستر فضای مجازی، اظهار کرد: با هماهنگی خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی پر مخاطب کشور،‌ شب‌های ماه مبارک رمضان حدود ۲ ساعت پیش از اذان مغرب حال و هوای حرم مطهر رضوی بطور مستقیم (LIVE) از طریق خبرگزاری‌های «فارس»، «تسنیم»، «باشگاه خبرنگاران جوان» و کانال‌ خبری «اخبار مشهد» بر بستر فضای مجازی با ارادتمندان به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام به اشتراک گذاشته خواهد شد.

 

وی گفت: همچنین مخاطبان آپارات می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی https://www.aparat.com/bab.alreza/live همه روزه در ایام ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۷ الی ۲۰ بطور زنده شاهد تصاویر حرم مطهر رضوی بوده و زائر این صحن و سرای قدسی باشند.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان حرم امام رضا ع آستان قدس رضوی آستان قدس رضوی شبکه های اجتماعی ماه مبارک رمضان حرم مطهر رضوی دست پروری برنامه ها پخش زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی

در حال حاضر، بیش از ۲۵۰ هزار و ۶۰۰ منبع مطالعاتی متنوع با محوریت سیره و معارف اهل بیت(ع) در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی در دسترس اهل علم و پژوهش قرار دارد. 

قاسم فدایی‌راد مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام(گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار کرد: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آن‌ها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. 

وی ادامه داد: همچنین سه هزار و ۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت(ع) در این کتابخانه وجود دارد. 

 

معرفی خدمات و برنامه‌ها

فدایی‌راد بیان کرد: کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا(ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.

وی گفت: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد.

مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شدند، افزود: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند. 

وی ادامه داد: برگزاری نشست‌های علمی به صورت سلسله نشست‌های رضوی، سیره و معارف اهل بیت(ع) به صورت حضوری و غیرحضوری و برپایی نمایشگاه کتاب و نرم‌افزار همزمان با مناسبت‌های اسلامی در محل دائمی نمایشگاه کتاب خود در ورودی کتابخانه، از جمله فعالیت‌های جانبی این کتابخانه تخصصی است. 

 

تاریخچه تأسیس کتابخانه

فدایی‌راد در خصوص تاریخچه کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام یا گوهرشاد سابق حرم مطهر رضوی نیز اظهار کرد: هسته اولیه و اصلی کتابخانه جامع گوهرشاد با وقفیات مرحوم سید سعید طباطبایی نایینی، یکی از واقفان و بسترسازان فضای علم و اندیشه شکل گرفت و او این کتابخانه را در سال ۱۳۳۲ شمسی در جوار بارگاه منور رضوی بنیان نهاد. 

وی گفت: این واقف فرهنگ‌دوست با وقف پنج هزار نسخه خطی، چاپ سربی، چاپ سنگی و... به انضمام املاک و رقباتی برای اداره کتابخانه، نام خود را برای همیشه در زمره واقفان آستان قدس رضوی ثبت کرده است. 

وی افزود: پس از مدت‌ها فعالیت کتابخانه، باتوجه به افزایش تقاضای مراجعان برای بهره‌مندی از معارف اهل بیت(ع) و همچنین اهتمام بیشتر به اجرای نیت واقف آن، کتابخانه عمومی جامع گوهرشاد در آذرماه ۱۳۸۹ با عنوان جدید «کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع)» افتتاح شد و ارائه خدماتش را به صورت شبانه‌روزی به مشتاقان معارف اهل بیت(ع) اعم از زائر و مجاور دنبال کرد. 

فدایی‌راد ادامه داد: در این میان، با توجه به قرارگیری کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) در مسیر انجام پروژه زیرسطحی بست شیخ بهایی حرم مطهر رضوی، این کتابخانه به سالن اجتماعات دانشگاه علوم اسلامی رضوی واقع در صحن امام حسن مجتبی(ع) حرم مطهر منتقل شده است و در حال حاضر در این مکان به اهل علم و پژوهش خدمات‌رسانی می‌کند.

وی گفت: این کتابخانه در طول سال بجز پنج روز تعطیل رسمی اعم از بیست و نهم اسفندماه، اول و سیزدهم فروردین، تاسوعا و عاشورای حسینی، در سایر ایام به صورت ۲۴ ساعته پذیرای علاقه‌مندان(آقایان) در محل موقت کنونی در صحن امام حسن مجتبی(ع) است. البته بخش بانوان آن از ساعت ۷ تا ۲۱ پذیرای مراجعان است. 

مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: عضویت در این کتابخانه تخصصی نیز از طریق کتابخانه مرکزی بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) و پیش ثبت‌نام در سایت کتابخانه مرکزی این آستان مقدس به نشانی https://library.razavi.ir امکان‌پذیر است.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • تشریح جزئیات جشنواره‌های رضوی/ نمایشگاه آثار خوشنویسی جهان اسلام برگزار می‌شود
  • در سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) چه برنامه‌هایی برگزار می‌شود