Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی تهدیدات اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره اعمال تعرفه های جدید بر کالاهای وارداتی از چین، شرکت های واردکننده در آمریکا از دفتر نمایندگی تجاری این کشور درخواست کردند تا برخی محصولات ساخته شده در چین را شامل معافیت کند. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۷ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، درپی تهدیدات اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره اعمال تعرفه های جدید بر کالاهای وارداتی از چین، شرکت های وارد کننده در آمریکا از دفتر نمایندگی تجاری آمریکا این کشور درخواست کردند تا طیف گسترده ای از محصولات ساخته شده در چین از جمله پهپادها، ربات ها، رایانه های شخصی و پرینترهای سه بعدی را شامل معافیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از صدور معافیت تعرفه ای برای تعداد زیادی از محصولات چینی مرتبط با بخش بهداشت، دفتر نمایندگی تجاری آمریکا در ماه مارس اعلام کرد که تعرفه دستگاه های تنفس مصنوعی، ماسکهای اکسیژن و نبولایزرها را اعمال نمی کند.

انجمن شرکت های فناوری مصرفی در آمریکا و چندین نهاد دیگر این صنعت، در نامه هایی که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کردند که این معافیت ها باید بسیار گسترده تر از مواردی باشد که مستقیماً مرتبط با مراقبت های پزشکی برای بیماران کروناست.

به گفته این انجمن، معافیت تعرفه ای باید شامل واردات محصولاتی از قبیل سنسورها و دوربین هایی شود که پزشکان برای ارائه خدمات بهداشتی از راه دور استفاده می کنند و همچنین ربات هایی که می توانند سطوح آلوده را ضد عفونی کنند.

انجمن شرکت های فناوری مصرفی در آمریکا در ادامه افزود: این معافیت ها باید شامل محصولاتی مانند پرینترهای سه بعدی و یا هواپیماهای بدون سرنشین شود که می توانند برای تحویل تجهیزات پزشکی استفاده شوند.

انجمن ملی صنعت آسانسور نیز از دفتر نمایندگی تجاری آمریکا خواسته است تا عوارض و تعرفه های مربوط به قطعات و اجزای آسانسور، پله برقی که برای مراکز درمانی و بیمارستان ها و کارخانه های تجهیزات پزشکی بسیار ضروری هستند، برداشته شود.

اتحادیه صنعت فناوری رایانه ای آمریکا نیز خواستار معافیت تعرفه ای برای کالاهایی از قبیل رایانه شخصی، مانیتور، چاپگر، جوهر، تونر، سرورها و سایر لوازم الکترونیکی شدند که توسط پزشکان و پرستاران استفاده می شوند.

انتهای پیام/

 

R1016170/P/S78,7,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دفتر نمایندگی تجاری معافیت تعرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن

وزیر خارجه آمریکا، که هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی واشنگتن به تایوان به چین سفر کرده، گفت که واشنگتن به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با پکن است.

به گزارش مشرق، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که با هدف حل تنش‌ها میان واشنگتن و پکن با هدف توسعه روابط دوجانبه به چین سفر کرده است، از پکن خواست تا زمینه فعالیت شرکت‌های آمریکایی در این کشور را فراهم کند.

بلینکن آنچه را که واشنگتن به‌عنوان رویه‌های تجاری ناعادلانه چین توصیف می‌کند، در نشست با مقامات دولتی محلی چین در مرکز مالی شانگهای مطرح کرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: بلینکن با مقام ارشد شهر، دبیر حزب حاکم ملاقات کرد و نگرانی‌های خود را در مورد سیاست‌های تجاری چین و شیوه‌های اقتصادی آن مطرح کرد.

بلینکن تاکید کرد که آمریکا به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با چین و زمینه بازی برابر برای کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین است.

در این بیانیه آمده است: دو طرف بر اهمیت روابط بین مردم آمریکا و چین، از جمله گسترش مبادلات بین دانشجویان، دانش‌پژوهان و بازرگانان تاکید کردند.

واشنگتن و چین به‌طور فزاینده‌ای بر سر نحوه عملکرد شرکت‌های آمریکایی در چین و صادرات و ظرفیت تولید چین اختلاف نظر دارند. این اختلافات همچنین در پی آنچه حمایت پکن از مسکو در جنگ با اوکراین خوانده شده، تشدید شده است.

انتظار می‌رود سفر بلینکن به چین که تازه‌ترین ارتباط میان مقامات ارشد دو کشور است، شامل رایزنی درباره مسائل مختلفی از اقتصادی گرفته تا سیاسی و نظامی باشد.

هم‌زمان با ورود آنتونی بلینکن به چین، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با امضای مصوبه کنگره مبنی بر اعطای بسته کمکی چند میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، آن را اجرایی کرد. این بسته شامل ۸ میلیارد دلار کمک در جهت مقابله با حمله نظامی احتمالی چین است.

بلینکن قرار است روز جمعه در پکن با وانگ یی، وزیر خارجه چین دیدار کند. همچنین احتمالا او قرار است دیداری نیز با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین داشته باشد.

دیگر خبرها

  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • هاشمی: با اصلاح قانون جدید ورزشکاران بیشتری شامل معافیت و قانون استخدامی می شوند/ تخصیص ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟