Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@14:27:43 GMT

مشکلات مالی یک چالش جدی برای کانون‌های فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۰۷۶۴

مشکلات مالی یک چالش جدی برای کانون‌های فرهنگی است

محسن حسینی درگفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تأثیر کانون‌های فرهنگی در مسئولیت پذیری اجتماعی و اخلاق حرفه‌ای اظهار کرد: افزایش میزان تحمل برای شنیدن سخنان و صداهای گوناگون از جمله اهدافی بوده که مورد توجه این کانون قرار گرفته است. به همین دلیل در این راستا تلاش شده تا جنبشی در دانشجو ایجاد و دانشگاه از حالت رخوت خارج شود که به دلیل انحصار طلبی‌های موجود در این مسیر، موانعی به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین کانون وحدت تلاش کرده است تا اندیشه‌های گوناگون در یک مجموعه جمع‌آوری و اولویت به تخصص افراد و دانشجویان دهد که به دلیل سختی‌های بسیار زیاد موفقیت مطلوبی حاصل نشد اما دست آورد قابل قبولی برای کانون بود.

دبیر کانون وحدت دانشگاه تهران با بیان اینکه عدم مهارت در انجام فعالیت‌های گروهی یک ضعف محسوب می‌شود، تأکید کرد: مهم‌ترین مسئله، تجربه فعالیت دانشجویی و کار گروهی است؛ یکی از نقاط ضعف موجود در کشور عدم مهارت در کارهای گروهی بوده به همین دلیل در این کانون تلاش شده است با تقسیم کار، این موضوع ترویج پیدا کند.

حسینی درباره مزایا و معایب افزایش تعداد کانون‌ها تشریح کرد: وجود گزینه‌های مختلف برای فعالیت دانشجویان از مزایای افزایش تعداد کانون‌ها است؛ درواقع این امکان وجود دارد که دانشجو به راحتی مجموعه‌ای که به تفکرش نزدیک‌تر است را برای فعالیت خود انتخاب کند. اما این موضوع می‌تواند معایبی هم به همراه داشته باشد که می‌توان به پراکندگی و کاهش تعداد اعضای کانون‌ها اشاره کرد.

وی گفت: ممکن است تعداد زیاد اعضا منجر به کاهش شود؛ بنابراین بهتر است کانون‌هایی که موازی کاری می‌کنند تجمیع شوند ولی آنهایی که تخصصی هستند و معمولا در دانشگاه یکی هستند به فعالیت خود ادامه دهند. خوشبختانه در کانون وحدت بیش از 100 نفر عضو هستند که برای آن تلاش‌ها و زحمات بسیاری انجام شده است.

مسائل مالی یک چالش جدی برای کانون‌ها و کشور است

دبیر کانون وحدت دانشگاه تهران با اشاره به مشکلاتی مالی به عنوان یک بحران مهم، تصریح کرد: مسائل مالی نه تنها مهم‌ترین چالش برای کانون‌ها هستند، بلکه یک چالش جدی برای کشور هم محسوب می‌شوند به گونه‌ای که می‌توان آن را یک بحران نامید. درحال حاضر هزینه‌ای که برای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان در نظر گرفته شده است ، در مجموع کل کشور رقم قابل توجهی نیست و متأسفانه هرسال کم‌تر هم می‌شود.

حسینی تأکید کرد: این سوال مطرح می‌شود چرا دانشجویانی که رایگان فعالیت می‌کنند باید هزینه شخصی هم انجام دهند؟ البته مسئولان دانشگاه تهران تمام تلاش خود را در این زمینه انجام می‌دهند و امیدوارهستیم دانشگاه برای نسل های بعدی محیط بهتری باشد.

وی درباره روند فعالیت این کانون اظهار کرد: این مجموعه در آغاز فعالیت خود به صورت نشریه دانشجویی بود که از زمان تأسیس با کانون دانشجویی تدبیر همکاری‌هایی داشته و به دلیل ورود افراد جدید به این کانون این مسئله مطرح شد که کانونی با نام نشریه برای گسترده‌تر شدن فعالیت‌ها و بقای آن تأسیس شود. درحال حاضر 22 شماره از این نشریه منتشر شده که در آن با استادان و مسئولان گوناگونی مصاحبه انجام شده؛ علاوه بر موارد ذکر شده سیاست نشریه و بعدها کانون بر پایه فراجناحی بودن و جذب حداکثری است.

دبیر کانون وحدت دانشگاه تهران گفت: نشریه وحدت در سال 95 تأسیس شده است اما کانون آن 16 آذر سال 1398 تأسیس شد؛ بنابراین به دلیل شیوع بیماری کرونا و حوادث تلخی که در نیمه دوم سال 98 اتفاق افتاد، برنامه‌های گوناگونی برگزار نشد؛ درحال حاضر با وجود چنین شرایطی تلاش می‌شود که فعالیت‌های مجازی کانون برای تأثیرگذاری در کشور و مهم‌تر از آن محیط دانشگاهی افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/

342 / 320 کانون های فرهنگی کانون وحدت دانشگاه تهران مشکلات مالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کانون های فرهنگی کانون وحدت دانشگاه تهران مشکلات مالی دانشگاه تهران برای کانون کانون وحدت فعالیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: اگر مثل مکتب حاج قاسم زندگی کنیم، درگیر دعواهای حزبی و جناحی و قومی نمی‌شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه ظهر امروز در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سال جاری در بیت الزهرا(س) گرگان اظهار داشت: گلستان استانی با تنوع قومی و فرهنگی است اما از دیرباز تا به امروز بر مدار وحدت و همدلی حرکت کرده و این وحدت ماحصل تلاش‌ها و زحمات افراد مختلفی مانند آیت الله نورمفیدی است که جا دارد این مسئله نحوه به وحدت رسیدن استان گلستان، تجربه‌نگاری شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اگر مثل مکتب حاج قاسم زندگی کنیم، درگیر دعواهای حزبی و جناحی و قومی نمی‌شویم، گفت: استان گلستان ظرفیت های متعدد فرهنگی و میراثی دارد و نیز مشارکت بالای مردم استان گلستان در انتخاب اسفند ماه سال گذشته قابل توجه و ارزشمند است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در ادامه به برخی اقدامات صورت گرفته در شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: رصد، سیاستگذاری، هدایت گری و راه‌سنجی از اصولی است که در شورا سر لوحه قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد نخبگان استان‌ها در مسیر مصوبات نقش داشته باشند؛ گفت: امنیت و اقتصاد هر زمان آسیب ببینند، اثرش را بر روی فرهنگ هم شاهد هستیم. انتظار می رود شوراهای فرهنگ عمومی با توجه به سند مهندسی فرهنگی، مسئله محوری و تفکر قرارگاهی جدی بگیرند.

الهام متین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان و دبیر شورا هم در این جلسه گفت: در سال گذشته 6 جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گلستان همراه با 24 مصوبه برگزار شد.

وی سپس به برخی از اقدامات شاخص شورای فرهنگی عمومی اشاره کرد و افزود: رونمایی از نقشه بُرش مهندسی فرهنگی استان ذیل نقشه مهندسی فرهنگی کشور و نیز تدوین 6 کلان طرح در قالب قرارگاه شهید آوینی از جمله اقدامات قابل‌توجه برای استان است.

علی‌محمد زنگانه استاندار گلستان هم با اشاره به اینکه مسئله محوری و توجه قرار دادن به مسائل استان ضرورت دارد که بیشتر محور شورای فرهنگ عمومی استان قرار بگیرد، گفت: در همین راستا اقدامات عملیاتی انجام‌شده است.

وی سپس با اشاره به اقدامات صورت گرفته در قرارگاه امام حسن عسگری(ع) و طرح نور و قدردانی از مسئولان، گفت: باید اقدامات ایجابی به اقدامات سلبی در حوزه عفاف و حجاب بچربد و باید به‌دوراز افراط‌وتفریط و با یک عقلانیت در این حوزه عمل کنیم.

استاندار گلستان سپس با اشاره به برخی از اولویت‌های استان و ضرورت توجه همگانی به شورای فرهنگ عمومی، درباره اقدامات عملیاتی قرارگاه امام حسن عسگری(ع) مواردی را مطرح کرد.

غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه هنوز اثربخشی و تاثیرگذاری شورای فرهنگ عمومی برای جامعه ملموس نیست، گفت: علی رغم جایگاه و قدرت تاثیرگذاری این شورا، هنوز به طور شایسته تاثیرگذاری‌اش در جامعه ملموس نیست.

وی سپس با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یک منشور راهبردی است، افزود: پیشنهاد می کنم هر یک از محورهای این بیانیه در هر یک از استان های کشور مورد توجه قرار بگیرد و با بهره مندی از ظرفیت شورا و نخبگان، راهکارهای ارتقاء و اجرا و نهادینه شدنش در جامعه تدوین شود و در قالب یک بسته پیشنهادی به بالادستی‌ها تقدیم و پس از ارزیابی‌های نهایی عملیاتی شود.

آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان هم با اشاره به اینکه استان گلستان همواره در مدار وحدت و همدلی بوده است، گفت: برای این یکدلی و وحدت در استان سال ‌ها تلاش شده است و اگر هم هر زمان مسئله‌ای پیش آمده با همین روحیه وحدت در گلستان، موضوع حل شده است.

وی با اشاره به اینکه مسئله اقتصاد و معیشت بی‌شک بر روی فرهنگ جامعه تاثیرگذار است، گفت: شورای فرهنگ عمومی باید مسئله محور باشد و به جای تعداد زیادی عنوان جلسه و مصوبه، بر مسئله ای مشخص تمرکز کند تا بتوانیم در کنار هم آن را در جامعه اجرا کنیم.

آیت الله نورمفیدی درباره عفاف و حجاب و طرح نور و مسائل مرتبط با آن گفت: مراقب باشید در حین اجرای قانون به گونه‌ای رفتار نشود که با پی‌آمدهای سوء مواجه شویم. با حسن رفتار و توجه به نیازها و اولویت‌های جامعه و با درایت و برمدار قانون رفتار کنید.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است