Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@02:17:26 GMT

ضرر ماهانه ۱۰ میلیارد دلاری کرونا به خطوط هوایی آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۱۱۹۳

ضرر ماهانه ۱۰ میلیارد دلاری کرونا به خطوط هوایی آمریکا

همه گیری ویروس کرونا باعث شده خطوط هوایی آمریکا جمعا بیش از ۱۰ میلیارد دلار در ماه ضرر و به طور متوسط کمتر از ۲۰ مسافر در هر پرواز داخلی جابجا کنند. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۶ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، همه گیری ویروس کرونا باعث شده خطوط هوایی آمریکا جمعا بیش از 10 میلیارد دلار در ماه ضرر  و به طور متوسط کمتر از 20 مسافر در هر پرواز داخلی جابجا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گروه تجارت صنعتی خطوط هوایی آمریکا اعلام کرد حتی پس از زمین گیر شدن بیش از 3 هزار هواپیما که تقریبا 50 درصد ناوگان هوایی فعال کشور را تشکیل داده و شامل 4 شرکت هواپیمایی بزرگ آمریکا می شود، به طور متوسط در هر پرواز داخلی 17 مسافر و در هر پرواز بین‌المللی 29 مسافر جابجا می‌شوند.

نیکلاس کالیو، مدیرعامل این گروه گفت صنعت هوانوردی آمریکا با بخش کوچکی از ظرفیت 3 ماه قبل خود فعالیت می کند».

 این گروه قبل از حضور در کمیته تجاری سنا اعلام کرد تعداد مسافرانی که پروازهای خود را رزرو کرده‌اند، صد درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و هشدار داد اگر شرکت های هوایی مجبور شوند هزینه تمام بلیط های خریداری شده حتی آنهایی که توسط خود مسافران لغو شده اند را پس بدهند، ترازنامه مالی آنها منفی شده و باعث ورشکستگی میشود.

 بخش هوانوردی آمریکا از کنگره این کشور درخواست کمک های موقت و هدفمند برای بخش تولید هوانوردی را دارد.

 شرکت بوئینگ هفته گذشته اعلام کرد 16000 شغل خود را تا پایان سال جاری میلادی کاهش میدهد. بخش هوانوردی جنرال الکتریک هم 13 هزار نفر را از کار بیکار و شرکت اسپریت ایروسیستمز هم 1450 نفر را اخراج می‌کند.

 این نگرانی وجود دارد که برنامه های وام گیری فدرال رزرو و خزانه داری آمریکا مانع دسترسی سریع شرکتها به کمک های مالی شود.

خطوط هوایی آمریکا 2.9 میلیارد دلار کمک مالی دریافت کردندجنرال الکتریک 13 هزار نفر از کارکنان خود را اخراج می‌کند

 خطوط هوایی آمریکا صدهاهزار پرواز خود را لغو کرده اند که شامل 80 درصد پرواز های برنامه ریزی شده در ماه ژوئن میشود. حمل و نقل مسافران در آمریکا 95% از ماه مارس کاهش یافته است.

به گفته کالیو، خطوط هوایی یک راه سخت و طولانی در پیش دارند چون تاریخ نشان داده که تقاضا برای سفرهای هوایی هرگز به شکل V و به سرعت از یک رکورد بیرون نیامده است.

 خزانه‌داری آمریکا حدود 25 میلیارد دلار پول نقد به خطوط هوایی کمک کرده تا حقوق کارگران خود را بپردازند و هیچکس را تا 30 سپتامبر اخراج نکنندولی شرکت های هوایی بزرگ آمریکا هشدار دادند احتمالاً مجبورند تا پایان سال جاری میلادی از نیروی کار خود کم کنند تا از پس کاهش بلندمدت تقاضا بر بیایند.

انتهای پیام/228

R7586/P/S78,7,85,81/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خطوط هوایی آمریکا میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • بنیاد ایمنی هوایی لورا تابر باربور
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد