Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - یک زن 80 ساله درباره درد سینه و ضربان قلب نامنظم خود به مرکز درمانی دانشگاه ماینز مراجعه کرد. یک ECG دوازده کاناله هیچ نشانه‌ای از ایسکِمی یا کاهش جریان خون به قلب وی را نیافت... بسیاری از دستگاه‌های هوشمند امروزی (چه پوشیدنی مانند ساعت‌های هوشمند و چه حتی اسمارتفون‌ها) مجهز به سنسورهایی هستند که نه تنها فعالیتهای فیزیکی ما را پیگیری می‌کنند بلکه می‌توانند برای سنجش چیزهایی مانند ضربان قلب یا سطح اکسیژن خون نیز استفاده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از موارد تولیدکنندگان این دستگاه‌ها به افراد توصیه می‌کنند که همیشه برای توصیه پزشکی به یک متخصص مراجعه کنند، و اینکه آنچه این دستگاه‌ها نشان می‌دهند نباید تشخیص قطعی لحاظ شود. با این حال، در یک مورد استثنائی، یک گجت پوشیدنی اطلاعات مفیدتری را در اختیار قرار داد که به نجات جان یک زن سالمند کمک کرد، آن هم در زمانی که یک تشخیص نوار قلب (ECG) مرسوم موفق به این کار نشده بود.
 
به گزارش ایتنا به نقل از اسلش‌گیر، در یک مورد خاص در آلمان، یک زن 80 ساله درباره درد سینه و ضربان قلب نامنظم خود به مرکز درمانی دانشگاه ماینز مراجعه کرد. یک ECG دوازده کاناله هیچ نشانه‌ای از ایسکِمی یا کاهش جریان خون به قلب را نیافت. این می‌توانست پایان کار این زن باشد اگر آنچه ECG اپل واچش خوانده بود را نشان نداده بود؛ پزشکان با دیدن آنچه اپل واچ تشخیص داده بود تشخیص طبی خود را تغییر دادند و این زن از این عارضه قلبی که ممکن بود برایش مرگبار باشد درمان شد.

  
این ماجرا بر شواهد فزاینده‌ای می‌افزاید که گویای این هستند که چگونه قابلیتهای چک کردن سلامت توسط اپل واچ جان افراد را نجات داده‌اند. حتی چیزی ساده در حد پایش ضربان قلب توانسته است به استفاده‌کنندگان از این گجت و پزشکان درباره شرایط غیر قابل رویت کمک کند. این لیست توانمندی‌ها وقتی اهمیت بیشتری پیدا کرد که اپل قابلیت جدید ECG و تشخیص سقوط را به این دستگاه‌هایش اضافه کرد.
 
با این حال این ماجرا نباید شاهدی بر این موضوع لحاظ شود که قابلیت ECG اپل واچ بر تجهیزات بیمارستانی برتری دارد. بلکه باید آن را به عنوان موردی دید که در آن چنین پوشیدنیهایی ابزارهای تخصصی را تقویت یا حتی تدقیق می‌کنند تا به پزشکان برای تشخیص بهتر کمک شود.  
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ساعت اپل نوار قلب ساعت هوشمند گجت دستگاه ها ضربان قلب اپل واچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حضور جمعی از متخصصان برجسته داخل و خارج کشور، روزهای۴ لغایت ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است.

در این کنگره که با حضور یوسف پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، محمدرضا میرزاآقایی رئیس کنگره، محمدعلی یوسف نیا نایب رئیس کنگره، علیرضا علیزاده قویدل دبیر علمی کنگره، فرشاد جلیلی دبیر اجرایی کنگره و دیگر اساتید برجسته قلب و عروق همراه بود، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی به اشتراک گذاشته شد.

فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته این رشته در این رویداد علمی، گفت: بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان، چالشی بزرگ برای نظام‌های بهداشتی در سراسر دنیا به شمار می آیند.

وی افزود: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی عروقی فراهم می‌کند و امیدواریم بتوانیم با هم افزایی و همکاری یکدیگر، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور برداریم.

در ادامه این کنگره، سخنرانی‌های علمی متعددی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت و رشته‌های تخصصی مرتبط با قلب و عروق برگزار می‌شود.

همچنین، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این راستا تدارک دیده شده بود.

نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با استقبال گسترده متخصصان این رشته همراه شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی در این حوزه در سطح کشور شناخته می‌شود.

کد خبر 6087710 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حماس: تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی برای شناسایی اجساد بیایند
  • حماس: تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی برای شناسایی اجساد به غزه بیایند
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم