Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس‌جمهوری افغانستان خطر کرونا را از جنگ جهانی دوم مخرب‌تر دانسته و گفت، این بیماری جوامع بشری را نسبت به آینده بی‌اعتماد کرده است. تاریخ انتشار: 09:25 - 17 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۴۶۲

خبرگزاری میزان -  بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، محمد اشرف غنی، رییس‌جمهوری افغانستان طی سخنانی در نشست مجازی سران کشورهای عضو گروه تماس جنبش عدم تعهد اعلام کرد: بحران کرونا روند زندگی در جوامع را مختل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوامع بشری نسبت به آینده بی‌اعتماد شده‌اند. این مشکل را ممکن است درک نکنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: با گذشت هر روز، تأثیر منفی ویروس کرونا بر وضعیت زندگی انسان‌ها بیش از پیش به وضوح دیده می‌شود. از سوی دیگر این ویروس نظام بهداشتی و توانایی‌های عملی کارشناسان بخش بهداشتی را با مشکل مواجه کرده است.

وی ضمن اعلام همبستگی در مبارزه با ویروس کرونا، جان باختن شهروندان کشورهای عضو بر اثر این بیماری را تسلیت گفته و تأکید کرد: کنترل بیماری کرونا موجب افزایش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و اتحاد و همبستگی در سطح جوامع بشری شده است.

غنی همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی پزشکان٬ متخصصان و کارکنان بهداشتی قدردانی و از اقدامات انجام شده در سراسر جهان برای تولید واکسن کرونا حمایت کرد.

رییس‌جمهوری افغانستان خطاب به نمایندگان کشورهای عضو گروه تماس جنبش عدم تعهد گفت: برای این که بتوانیم دستاوردهای این گروه در راستای مبارزه با فقر، گرسنگی، محرومیت، نابرابری و بی‌ثباتی را حفظ کنیم، باید اراده قوی داشته باشیم. در مبارزه با ویروس کرونا نیز باید تدابیر مشترک را اتخاذ کنیم.

او خطر کرونا را از جنگ جهانی دوم مخرب‌تر دانسته و از سازمان‌های بین المللی خواست که تدابیر در راستای مبارزه با این ویروس را بازبینی کنند.

انتهای پیام/

ایسنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد اشرف غنی ویروس کرونا ویروس کرونا رییس جمهوری افغانستان اشرف غنی افغانستان جوامع بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۱۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت

گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»ی ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند و این متخصصان خواستار اقدامات پیشگیرانه فوری در این زمینه شدند.

به گزارش ایسنا، باکتری‌هایی که به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند هم در ژاپن و هم در خارج از کشور به یک مشکل جدی تبدیل شده‌اند.

متخصصان می‌گویند باکتری‌های مقاوم به دارو به دلیل استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به طور فزاینده‌ای شیوع پیدا می‌کنند از جمله در بیمارانی که مصرف داروها را بدون در نظر گرفتن دستورالعمل تجویز شده توسط پزشک متوقف می‌کنند در حالی که میکروب‌ها در بدن آنها باقی می‌مانند.

تمرکز تحقیقات این گروه بر کلون E.coli ST۱۳۱ بود که مقاومت آنتی‌بیوتیکی بالایی دارد.

طی این مطالعه، ST۱۳۱ را از نمونه‌های آب دریاچه و رودخانه و همچنین مدفوع حیوانات در حیات وحش از جمله راکون‌ها و گوزن‌ها که در استان‌هایی از جمله «گیفو» و «شیگا» گرفته شده بود به مدت شش سال تا سال ۲۰۲۱ جدا کردند. سپس محققان ویژگی‌های ژنتیکی آنها را تجزیه و تحلیل کردند.

آنها همچنین ST۱۳۱ مشتق شده را که از نمونه‌های ادرار افراد در همان منطقه به دست می‌آمد، تجزیه و تحلیل کردند تا آنها را با پس‌زمینه ژنتیکی نمونه‌های مشتق شده از محیط زیست مقایسه کنند.

آنالیزها حاکی از شباهت ژنتیکی نزدیک بین ST۱۳۱ انسان و محیط‌های آبی و حیات وحش است که نشان‌دهنده گسترش احتمالی باکتری از جامعه انسانی به محیط طبیعی است.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن (NHK)، این گروه می‌گوید این اولین‌بار در ژاپن است که گسترش باکتری‌های مقاوم به دارو بر اساس اطلاعات ژنتیکی آنها نشان داده شده است.

این متخصصان همچنین هشدار می‌دهند اگر اقداماتی انجام نشود، باکتری‌های مقاوم به دارو می‌توانند بیشتر در طبیعت گسترش پیدا کنند و سپس از حیوانات به مردم بازگردند و باعث شیوع بیماری‌های عفونی جدید شوند.

«ساتو تویوتاکا»، دانشیارِ دانشکده تحصیلات تکمیلی دامپزشکی دانشگاه هوکایدو در این باره گفت که در مطالعات آتی می‌خواهد شناسایی کند چگونه باکتری‌های مقاوم به دارو از مردم به طبیعت پخش می‌شوند و چگونه می‌شود از گسترش آنها جلوگیری کرد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بیانیه‌های پیشین خود بارها تاکید کرده است مقاومت ضدمیکروبی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشت عمومی و توسعه جهانی است.

این سازمان و سایر نهادهای بهداشتی می‌گویند باکتری‌های مقاوم به ضدمیکروب‌ها مسئول حدود ۱.۲۷ میلیون مرگ و میر جهانی در سال ۲۰۱۹ بوده‌اند و اگر تدابیری اتخاذ نشود، ممکن است تا سال ۲۰۵۰ باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • اعتماد بارسا به ستاره‌اش: دستمزد ۱۲ میلیونی در راه است
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت