Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با اشاره به اینکه شرافت به همت بلند انسان است گفت:‌ ارزش جایگاه انسان‌ها در قیامت نزد خداوند به شئون دنیوی نیست بلکه به میزان اعمال صالح و تقوای آنها است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» به مناسبت ماه مبارک رمضان در قالب فضای مجازی طی سخنانی گفت: در تاریخ است که یهودی‌ها بسیار به نیاکان خود افتخار می‌کردند و می‌گفتند که اگر ما گناهکار باشیم به خاطر نیاکان خود بخشیده می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد اقامه نماز کشور افزود: آیه قرآن درباره این عمل یهودی‌ها می‌فرماید که آنها پدران شما امتی بودند که درگذشتند دستاورد آنها مربوط به خود آنها و دستاور شما مربوط به خود شما است شما از آنچه آنها انجام دادند پرسش نخواهید شد هرکسی در گرو کار خود است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی درباره تفکیک اعمال هر کس از دیگری، عنوان کرد: حضرت آسیه(س) زن فرعون اما ضد او بود و از خداوند درخواست نجات از دست فرعون را داشت، برعکس زن لوط هم ضد پیامبر خدا بود، حساب ها را از هم تفکیک کنید. طبق قوانین الهی حساب هر کس از دیگری جدا است.

مفسر قرآن کریم با استناد به روایتی از امیرمومنان امام علی(ع) بیان کرد: شرافت به همت بلند انسان است، نه به استخوان پوسیده نیاکان.

وی ادامه داد: بسیاری از افراد درباره نیاکان و اجداد خود که فلان کس بوده بسیار افتخار می‌کنند در حالی که طبق فرمایش الهی افتخار در قیامت برای هر کس تنها به اعمال خود او بستگی دارد، روزی برخی می‌خواستند سلمان را مسخره کنند به او گفتند ریش تو بهتر است یا دم سگ؛ فرمود هر کدام از پل صراط عبور کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با استناد به حدیث دیگری بیان کرد: روز قیامت مشخص می‌شود چه کسانی غنی و چه کسانی فقیر هستند، گاهی برخی افراد در دنیا نزد مردم جزو اشرار محسوب می‌شوند در حالی قیامت نزد خدا انسان‌های خوبی هستند که وارد بهشت می‌شوند بنابراین نمی‌شود نسبت به بسیاری از امور دنیوی همچون نیاکان و قدرت و ثروت و برخی شئون دیگر دنیایی افتخار کرد.

مفسر قرآن کریم افزود: خداوند به میزان اعمال صالح و تقوایی که فرد دارد برای او ارزش قائل است بنابراین در دنیا دنبال این نباشید که ارزش جایگاه خود را نزد خدا از طریق شئون دنیوی به دست آورید.

 

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: جایگاه انسان ایمان و عمل صالح روز قیامت عمل صالح حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌ الاسلام عابدین رستمی در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع مومنان و نمازگزاران با دعوت آنان به تقوای دینی و خداترسی و پرهیزکاری و مسیر حق و توحید اظهار داشت: به گفته پیامبر عظیم الشان اسلام صلی الله علیه و آله وسلم ملاک برتری انسانها تقواست و آنچه که انسانها را ارزش می دهد فقط و فقط تقواست.

وی گفت: به فرموده پیامبر اکرم صلی الله هیچ کس بر کس دیگری ارجحیت و برتری ندارد نه عرب بر عجم و نه عجم بر عرب نه سفید پوست بر سیاه پوست و تنها ملاک برتری انسانها تقوای آنان است و آنچه انسان را به خدا نزدیک می کند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی بیان کرد: کسی کرامت و برتری دارد که با تقوا باشد مهاجرت دو گونه است هجرت نخست هجرتی است گه از گناهان دوری کند و از سیئات و گناهان و چیزهایی که ارزش‌های انسان را کم کند هجرت کند و مهاجرت دوم دور شدن از گناه و حرکت به سمت پروردگار و دوری از وسوسه های شیاطین است.

وی افزود: کسی که ایمان داشته باشد خیر و شر و آبروی و ثروت و سلامت و اقتصاد او در دستان پروردگار متعال است و فکر این فرد شکست ناپذیر و خلل ناپذیر است .

خطیب نماز جمعه شهرستان قروه در ادامه خطبه های این هفته با تبریک هفته کار و کارگر گفت: نیروی کار و کارگر موتور محرکه اصلی اقتصاد هر جامعه ای است جامعه ای که بخواهد مایحتاج خود را تامین کند و بحران‌های اقتصادی خود را پشت سر بگذارد و متکی به درون خود باشد باید به کار و کارگر بها دهد هم در حوزه وضع قوانین و هم در حوزه حمایت‌ها و پشتیبانی ها و هم در حوزه هویت بخشی جامعه کارگران باید کوشا باشد.

حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: کارگری که در اسلام یک هویت ذاتی و اصیل دارد یک ابزار تولیدی نیست بلکه بر خلاف دیدگاه غرب و تمدن غیر اسلامی، کارگر یک ابزار تولید نیست و چرخ دنده نیست که بچرخد و خروجی آن برای دیگران باشد کارگر اصالت ذاتی و ارزش و بنای ذاتی دارد  بطوری که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم آنقدر به کارگر بها و ارزش می دادند خم می شدند و  دست کارگر را می بوسیدند و این پیام را در تمام دنیا منتشر کردند که این ارزش و عزت واقعی کارگر است و جامعه کارگری وابسته به ما نیست بلکه ما وابسته به آنان هستیم اگر این اصل خودش را در قانون و اجرا نشان دهد این جامعه جامعه ی بالنده ای می شود.

وی خاطر نشان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید نواقص مربوط به جامعه کارگری را جبران کنیم چه در حوزه سیاستگذاری و چه حوزه اجرایی و چه در حوزه حمایت و پشتیبانی باید حقوق جامعه کارگری حفظ شود.

حجت الاسلام  رستمی در پایان افزود: مطالبات جامعه کارگری که مشکلات بیشتر جامعه کارگران است بیمه و امنیت شغلی کارگران است که باید حفظ شود .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • معلمی سنگین‌ترین مسئولیت عالم است
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است