Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه با بیان اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هر از یک زوجین ۵٠٠ میلیون ریال است، گفت: بانک‌ها و موسسات مالی حق تعیین ضوابط غیر قانونی برای پرداخت وام ندارند و در صورت تخلف با آن‌ها برخورد قانونی خواهد شد. تاریخ انتشار: 09:49 - 17 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۴۷۷

خبرگزاری میزان - شهرام کرمی با اشاره به اهمیت ازدواج در دین اسلام، اظهار کرد: ازدواج از امور مستحب مورد تاکید در دین مبین اسلام بوده و احادیث متعددی از پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت بزرگوار آن حضرت در رابطه با ترغیب و تشویق به ازدواج و مذمت ترک آن بیان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص لزوم توجه به امر مهم ازدواج در جامعه اشاره کرد و گفت: ابلاغ سیاست های کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری مدظله العالی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و همچنین منویات ایشان در تبیین اهمیت اقدام به ازدواج و ترسیم جایگاه خانواده و نقش های گوناگون آن برای جوانانی که قصد پیمودن این راه را دارند توجه به موضوع خانواده و تسهیل امر ازدواج را اهمیت مضاعفی بخشیده است.

کرمی خاطرنشان کرد: در این راستا، فراهم آوردن بسترهای لازم برای ازدواج جوانان و تشکیل خانواده دارای اهمیت اساسی بوده و تمام دستگاه هایی که در رابطه با مسائل مربوط به جوانان به ویژه ازدواج دارای وظایف قانونی هستند بایستی در مهیا کردن شرایط برای تشکیل خانواده تمام سعی خود را به کار گیرند.

وی تاکید کرد: بنابراین، طبق گزارش‌های رسیده علیرغم اهمیت موضوع ازدواج برای جوانان و حمایت های صورت گرفته توسط دولت با اعطای وام ازدواج ۵٠٠ میلیون ریالی برای هر یک از زوجین برخی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری بر خلاف ضوابط و مقررات اقدام به سختگیری های غیرقانونی از قبیل معرفی بیش از یک ضامن در پرداخت تسهیلات ازدواج را از مزدوجین مطالبه می کنند.

    بیشتربخوانید:     ۲۶ نفر از مدیران و کارکنان متخلف بانک مرکزی در موضوع ارز دولتی تحت تعقیب قرار گرفته‌اند

وی عنوان کرد: تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج ها مبلغ ۵٠٠ میلیون ریال با دوره بازپرداخت هفت ساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته است، لذا به منظور تسهیل در امر ازدواج به عنوان یکی از مولفه‌های مورد تأکید دین مبین اسلام، و در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی و همچنین اجرای بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور،  تمامی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری استان با رعایت شرایط فوق الذکر و با اخذ یکسان و بازپرداخت هفت ساله نسبت به پرداخت ۵٠٠ میلیون ریال تسهیلات ازدواج برای هر یک از زوجین اقدام کنند.

کرمی در پایان گفت: به تمامی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری ابلاغ می شود که هیچ بانک یا موسسه مالی و اعتباری حق تعیین ضوابط غیر قانونی برای پرداخت وام خارج از چارچوب های مصوب را نداشته و در صورت تخلف از مقررات مذکور در اجرای ماده ۲۲ دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه مصوب سوم اسفند سال ١٣٩٧ برخورد قانونی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری کرمانشاه وام ازدواج بانک ها و موسسات مالی مالی و اعتباری ۵٠٠ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های نوپا براساس موقعیت‌های فرضی رخ می‌دهد و شامل صورت جریان‌های نقدی، ترازنامه مالی و صورت درآمد‌های پیش‌بینی‌شده می‌شود. سند پیش‌بینی مالی که براساس تکنیک‌های مدل‌سازی ساخته می‌شود، به سوالات فرضی سرمایه‌گذاران و بقیه ذی‌نفعان پاسخ می‌دهد.

اما در این میان، لزوم پیش‌بینی سرمایه برای کسب و کار‌های نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است و دلایل زیادی برای ضرورت پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکارهای کوچک وجود دارد.

فواید به‌کارگیری پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌ها

مدیریت مالی کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها به معنی نظارت بر جریان‌های نقدی و آگاهی از نیاز‌های مالی است که با تکیه بر آن می‌توان روند تولید یا قیمت‌گذاری کالا و خدمات را مشخص کرد. برای کسب‌وکار نوپا یا استارت‌آپ‌های کوچک صرف اشراف داشتن به وضعیت مالی کافی نیست بلکه جایگاه مالی کجا مهم است.

فواید بهره‌گیری از پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های کوچک و نوپا شامل مواردی مانند مدیریت مالی، مدیریت وجوه نقدی، برآورد سرمایه راه‌اندازی، تشخیص سوددِه بودن ایده، تشخیص قابلیت اجرایی داشتن ایده و درنهایت تشخیص زمان رسیدن به نقطه سوددهی می‌شود.

به‌طور خلاصه می‌توان گفت دلیل استفاده از پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک، در مدیریت وجه نقد است. دانستن این نکته که سرمایه از کجا قرار است بیاید و در کجا خرج خواهد شد، تکلیف سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر را به‌خوبی روشن می کند.

برای آماده‌سازی پیش بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک و کسب‌وکارهای نوپا ابتدا باید جایگاه آن کسب و کار مشخص شود. برنامه‌ریزی برای کسب‌وکاری که در مرحله اجرا قرار دارد، متفاوت از کسب‌وکاری است که هنوز در مرحله ارزیابی آینده قرار داد. تنظیم سند پیش بینی مالی برای مورد اول با تکیه بر داده‌های تاریخی آسان‌تر است اما کسب‌وکار دیگری ممکن است به تحقیقات بازار برای مدل سازی احتیاج داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!