Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار امینی دبیر اجرایی سازمان نظام صنفی کشاورزان استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان اظهارداشت:باتوجه به سال جدید زراعی و تداوم مطلوب بارش‌ها در تلاش هستیم تا بتوانیم با اجرایی ۱۷ طرح اقتصادی در حوزه کشاورزی استان تحقق جهش تولید را در این حوزه رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود:از انجایی که مهم‌ترین نیاز اساسی کشاورزان استان بحث مدیریت منابع آبی است به همین منظور در نخستین گام در تلاش هستیم تا با ایجاد نظارت درست بر روند توزیع صحیح منابع ابی دربخش‌های مختلف حوزه کشاورزی همچون باغداری، گلخانه ها، مرغداری ها، دام و طیور و زراعت حقابه آب مورد نیاز ان‌ها را تامین کنیم.

دبیر اجرایی سازمان نظام صنفی کشاورزان استان اصفهان تاکید کرد: به وجود اوردن یک شبکه مدیریتی و ساماندهی حوزه‌ها و بخش‌های کشاورزی می‌تواند در اینده بسیاری از کمبودات حقابه آب کشاورزان استان را در فصول مختلفی همچون تابستان و پاییز برطرف کند.

امینی گفت:باید در نظر داشت که توسعه بخش‌های کشاورزی استان اصفهان تنها با ایجاد یک نظم و قانون مستحکم امکان پذیر است و در همین راستا، در گام دوم اصلی‌ترین ماموریت سازمان نظام صنفی کشاورزان استان در اجرای طرح‌های اقتصادی به وجود اوردن یک نظم و قانون مستحکم در حوزه کشاورزی است چراکه اجرای چنین اقدامی در نهایت موجب اجرایی بسیاری از طرح‌های ناقص در این حوزه خواهد شد.

او اضافه کرد:همچنین یکی دیگر از مهم‌ترین اقدامات سازمان نظام صنفی کشاورزان استان اصفهان در اجرای این طرح‌ها به کارگیری تشکل‌های مختلفی همچون تعاونی‌ها در پیشبرد اهداف اقتصادی در حوزه کشاورزی استان است.

دبیر اجرایی سازمان نظام صنفی کشاورزان استان اصفهان افزود:می توان با ایجاد همکاری‌های لازم با اورگان‌های اجرایی استان و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و ایجاد سرمایه گذاری‌های لازم زمینه توسعه حوزه کشاورزی استان اصفهان فراهم کرد.

امینی یادآور شد:همچنین در حوزه بازار تولیدات محصولات کشاورزی استان اصفهان باید توجه داشت که درحال حاضر یکی از اقدامات اجرایی در این مورد کاهش فاصله نرخ تولید تا مصرف است که انجام این اقدام می‌تواند به رونق تولیدات محصولات کشاورزی استان و بازار‌های کوچک کمک شایانی کند.

او ادامه داد: امید وار هستیم تا با انجام واجرایی چنین اقداماتی بتوانیم در نهایت در اینده نزدیک شاهد شکوفایی هرچه بهتر حوزه کشاورزی استان اصفهان در کشور باشیم.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی جهش تولید مدیریت منابع آبی کشاورزان اصفهان حقابه کشاورزان کشاورزی استان اصفهان حوزه کشاورزی استان حوزه کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند