Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@05:19:11 GMT

سفیر سودان در آمریکا پس از گذشت ۲۵ سال تعیین شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۲۶۸۸

سفیر سودان در آمریکا پس از گذشت ۲۵ سال تعیین شد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه «الاخبار»، اولین نتایج عادی سازی روابط سودان-آمریکا-رژیم صهیونیستی تعیین سفیر سودان در آمریکا پس از دشمنی ۲۰ ساله میان دو کشور شد.

وزارت خارجه سودان اعلام کرد که «نورالدین ساتی» دیپلمات کهنه‌کار خود، را به عنوان سفیر سودان در واشنگتن انتخاب کرده است و مقامات آمریکایی نیز با انتخاب او موافقت کرده‌اند، اما تاکنون وزارت خارجه آمریکا به این مسئله واکنش نشان نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک ربع قرن گذشته، تنها دو کاردار سودانی و آمریکایی در سفارت‌خانه‌های دو کشور و در واشنگتن و خارطوم به منظور اداره امور سفارتی، فعالیت داشتند.

این در حالی است که در دسامبر (آذر ماه) سال گذشته، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا از تبادل سفرای دو کشور خبر داد، اما این مسئله پس از دیدار محرمانه عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اوگاندا نمایان‌تر شد.

به نوشته الاخبار، درباره پرونده تحریم‌ها علیه سودان و حذف نام این کشور از فهرست کشور‌های تروریستی، هنوز آمریکا می‌گوید که این امر باید در کنگره تصویب شود، اما پیش بینی می‌شود که انتصاب سفیر سودان، به این امر سرعت بخشد. همچنین پیشرفت در روند عادی‌سازی روابط خارطوم با تل‌آویو می‌تواند بر این مسأله تاثیر بگذارد به ویژه که البرهان یک هفته پیش به طرف‌های رسمی توصیه کرده است که این پرونده را بررسی کنند و طرح‌هایی را برای توسعه روابط با تل‌آویو آغاز کنند.

پرونده دومی که در سودان جریان دارد، تظاهرات مردمی علیه تاسیس هیئت سیاسی سازمان ملل ذیل فصل ششم منشور سازمان ملل و مخالفت با دولت انتقالی به علت نفوذ و دخالت بیگانگان در امور داخلی این کشور است.

سازمان ملل در اواخر ماه میلادی جاری دستور تاسیس این هیئت ذیل بند هفتم (استفاده از نیروی نظامی) یا بند ششم (ارائه مشاوره‌های سیاسی و فنی) صادر می‌کند و در صورت نپذیرفتن بند هفتم فعالیت نیرو‌های «یونامید» که دومین هیئت بزرگ حفظ صلح سازمان ملل است در این کشور با بیش از ۲۰ هزار نیرو ادامه می‌یابد.

شورای حاکمیتی سودان تابستان سال گذشته و بعد از آن تشکیل شد که عمر البشیر، رئیس‌جمهور این کشور بعد از چند هفته ناآرامی و سپس دخالت نیرو‌های ارتش، مجبور به کناره‌گیری از قدرت شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی وزارت خارجه سازمان ملل سفیر سودان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد