Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: قبوض دوره اول امسال براساس مصرف دوره مشابه سال قبل محاسبه شده است و شایعه افزایش چند برابری آب بهاء و یا غیرواقعی بودن صورت حساب‌ها واقعیت ندارد.

امین قصمی صبح امروز(۱۷ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، قبوض دوره اول امسال براساس مصرف دوره مشابه سال قبل محاسبه شده است و شایعه افزایش چند برابری آب بهاء و یا غیرواقعی بودن صورت حساب‌ها واقعیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: امکان پرداخت اقساطی هزینه‌های انشعاب وجود دارد و پس از بهبود شرایط فعلی و فراهم شدن امکان قرائت حضوری، در صورت پرداخت و مغایرت با مصرف واقعی (که از طریق قرائت کنتور صورت می‌گیرد)، قبوض صادر شده اصلاح خواهد شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب بیان کرد: مشترکین می‌توانند با ارسال شماره مصرفی کنتور به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۴۱۲۲ با فرمت (شماره مصرفی * شماره اشتراک ۸ رقمی) نسبت به دریافت قبض قطعی خود بر اساس میزان مصرف اقدام نمایند که صورت حساب قطعی از طریق پیامک به اطلاع آنان می‌رسد
وی خاطرنشان کرد: این شرکت همچنین تعامل و آمادگی لازم در دریافت اقساطی هزینه‌های انشعاب برای تمامی متقاضیان و قبوض آب بهای مشترکین غیرخانگی دارای مبالغ بالا را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از فایننشال تایمز، بانک های اروپایی گزارش داده اند که طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.

دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است.

فقط ۷ بانک اروپایی از جمله دویچه بانک، ای ان جی و کومرتس بانک اعلام کرده اند که از حضور در بازار روسیه ۳ میلیارد یورو درآمد داشته اند.

درآمد این بانک ها در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۱ معادل ۳ برابر رشد کرده است.

مالیات پرداخت شده از سوی بانک های اروپایی به دولت روسیه معادل ۰.۴ درصد کل مالیاتی بوده که کرملین انتظار داشت از فعالیت های غیر نفتی و گازی در این کشور دریافت کند.

افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

فقط نیمی از مالیات پرداختی از سوی بانک‌های اروپایی به دولت روسیه از سوی بانک رایفایزن اتریش پرداخت شده چرا که این بانک بیشترین حضور و فعالیت را نسبت به دیگر بانک‌های دیگر اروپایی در روسیه دارد.

کد خبر 6092784 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز