Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:36:51 GMT

انتقاد آقاتهرانی از عدم بازگشایی مساجد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۳۶۳۹

انتقاد آقاتهرانی از عدم بازگشایی مساجد

ایسنا/قم استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نتایج اعلامی وزارت بهداشت مبنی بر بهبود شرایط جامعه نسبت به شیوع کرونا، گفت: سلامتی مان مهم است، اما امیدواریم که مسؤولان نسبت به بندگی جمعی مردم اهمیت بدهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی هیئت فاطمیون قم، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی بامداد چهارشنبه در ویژه برنامه «شب های همدلی» که به همت قرارگاه جهادی هیئت فاطمیون قم در مدرسه علمیه معصومیه برگزار و به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش شد، با بیان این که دارایی ما از آن خداست، اظهار داشت: تمام اعضاء و جوارح و دارایی مان از خودمان نیست، بلکه از سوی خدا به ما رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم گفت: عالَم بندگی خدا می کند اما آن بندگی، بندگی جبری است؛ وقتی که آسمان ها خلق شد و زمین را آفرید، فرمود به سوی من بیایید.

رسیدن به ایمان کامل در گرو بندگی است

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه ای از قرآن و با بیان این که خدا از رگ گردن به ما نزدیک تر است، تصریح کرد: رسیدن به ایمان کامل در گرو بندگی است؛ باید بندگی خدا را کرد تا به مقام یقین رسید.

وی افزود: خداوند در خطابی به پیامبر اکرم(ص) فرمود به مردم بگو که من نهی شدم که غیر از خدا را بپرستم، بگو ای مردم اگر در دین من شک دارید، بدانید که غیر از خدا را نمی پرستم و تنها کسی را پرسش می کنم که به شما حیات داد و حیاتتان را از شما می گیرد.

وی با بیان این که مشی مقام نبوت، بندگی خدای متعال است، افزود: مبادا که شخص دیگری را در کنار خدا قرار دهیم، و حتی نباید خود را در کنار او قرار دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به استقبال مردم از پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: امثال حاج قاسم ها وقتی که همه چیز خود را برای خدا دادند، خداوند مقام شهادت را به آنها عطا کرد و همگی دیدیم که خدا چه آبرویی به ایشان داد.

این استاد حوزه و دانشگاه به روایتی از امیر مؤمنان(ع) پرداخت و تصریح کرد: هر کسی در هر جایگاهی قرار دارد، باید طوق بندگی خداوند را به گردن خود بیندازد؛ حضرت علی(ع) می فرمایند برای من این عزت کفایت می کند که بنده تو هستم و این افتخار برای من بس است که تو پروردگار من هستی.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تسریع در بازگشایی مساجد افزود: ان شاءالله به زودی مساجد، حسینیه ها و تکایا باز می شود؛ وزارت بهداشت اعلام کرد که کمتر از یک درصد این بیماری خطرناک است و 25 درصد مجامع عمومی و ناوگان حمل و نقل باز شده است؛ البته مردم ما مراعات می کنند و باید به ملتمان بارک الله گفت.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با انتقاد از عدم به بازگشایی مساجد اظهار داشت: سلامتی مان مهم است، اما امیدواریم که مسؤولان نسبت به بندگی جمعی مردم اهمیت بدهند، چرا که هیچ موقع ارتباط فردی با جمعی یکی نیست و دوست داریم در کنار یکدیگر، خدا را عبادت کنیم.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مرتضي آقاتهراني هیئت مذهبی بندگی خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت حقیقت بندگی خدا را در مالک ندانستن خود نسبت به آنچه خدا به او عطا کرده و اشتغال به اطاعت از امر و نهی خدا دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در محفل معارفی شب شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام در حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به ویژگی‌های اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و مقام امامت در آیات و روایات با بیان این که مقام امامت از تمام مقام‌های نبوت و رسالت بالاتر است، اظهار داشت: حضرت ابراهیم پس از عبور از آزمون‌های سخت الهی به مقام امامت نائل آمدند.

وی در ادامه با بیان این که امام در عبودیت و بندگی، شجاعت و تدبیر والاترین انسان است، به مقام عبودیت از دیدگاه امام صادق علیه‌السلام اشاره کرد و افزود: امام علیه‌السلام در مقام تربیت به همه چیز واقف است، به هر چیزی در جای خود توجه داشته و عدالت والای ایشان مانع واکنش نابجاست.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت به جایگاه عمل در آموزه‌های دینی اشاره و عمل صالح را مکمل ایمان توصیف کرد و ابراز داشت: توسل به درگاه الهی با تمسک به اهل‌بیت علیهم‌السلام و آبروی ایشان، گره‌گشای مشکلات و حرکت انسان در تقرب به ذات اقدس الهی است.

وی به دیدار عنوان بصری و امام صادق علیه‌السلام اشاره و بندگی خدا را از برجسته‌ترین کلیدواژه‌های تجلی اخلاق اسلامی دانست با تأکید بر این که انس و جن برای چیزی جز بندگی خدا خلق نشده‌اند، اذعان داشت: امام صادق علیه‌السلام در پاسخ به سؤالی دررابطه‌با حقیقت بندگی می‌فرمایند؛ «أن لا یَرَی العَبدُ لِنَفسِهِ فیما خَوَّلَهُ اللّه ُ إلَیهِ مُلکا؛ لِأنَّ العَبیدَ لا یَکونُ لَهُم مُلکٌ، یَرَونَ المالَ مالَ اللّه ِ یَضَعونَهُ حَیثُ أمَرَهُمُ اللّه ُ تَعالی بهِ، و لا یُدَبِّرَ العَبدُ لِنفسِهِ تَدبیرا، و جُملَةُ اشتِغالِهِ فیما أمَرَهُ اللّه ُ تَعالی بهِ وَ نَهاهُ عَنهُ ··· فهذا أوّلُ دَرَجَةِ المُتَّقینَ»

آقاتهرانی تصریح کرد: در نگاه امام صادق علیه‌السلام حقیقت بندگی سه چیز است: این که بنده در آنچه خداوند به او عطا فرموده است برای خود مالکیتی در نظر نگیرد؛ زیرا بندگان [واقعی خدا] مالک چیزی نیستند، مال را متعلّق به خدا می‌دانند و آن را هر جا که خداوند عزوجلّ فرمان داده است، به مصرف می‌رسانند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر با بیان این که حتی زیبایی انسان نیز متعلق خودش نیست و تنها امانتی الهی است که باید در جای درست هزینه شود، خاطرنشان کرد: در مبانی اسلام انسان حتی مالک نفسش نیست و نمی‌تواند خودکشی کند.

وی ضمن ارائه مثال‌هایی دررابطه‌با عدم ملکیت انسان، متصدی بانک را بارزترین مثال برای تبیین عدم ملکیت بر سرمایه‌ای که به دستش می‌رسد، دانست و گفت: بنده واقعی در عین برنامه‌ریزی برای خود تدبیر و چاره‌اندیشی نمی‌کند و در عین تلاش نتیجه هرچه باشد را می‌پذیرد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: تمام اشتغال بنده واقعی خدا به چیزهایی است که خداوند عزوجلّ او را به انجام آنها فرمان داده یا از آنها بازداشته است و این نخستین درجه پرهیزگاران است.

وی اظهار داشت: انسانی که هیچ‌گاه نسبت به چیزهایی که دارد، خود را مالک نمی‌داند، فخرفروشی نمی‌کند و به‌راحتی وارد میدان انفاق می‌گردد؛ کسی که در عین انجام‌وظیفه و تلاش تدبیر امور را به خدا واگذارد، تحمل مصیبت‌های دنیا برایش آسان خواهد بود.

آقاتهرانی با تأکید بر این که اگر اشتغال انسان به امر و نهی‌های الهی باشد، هیچ‌گاه خود را گرفتار دل‌مشغولی‌ها و درگیری‌های دنیا نمی‌سازد، یادآور شد: وقتی خداوند بنده‌اش را به این سه ویژگی بندگی بیاراید؛ دنیا، شیطان و اهل دنیا برایش خار می‌گردد و هیچگاه به دنبال انباشت سرمایه‌های دنیا و فخرفروشی حرکت نمی‌کند و عمرش را به بطالت نمی‌گذراند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • سه چیز که باعث حقیقت بندگی می‌شود
  • یزد عزادار صادق آل محمد (ع)
  • برپایی دسته‌های عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)