Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@21:08:54 GMT

نگرانی از گسترش سندرم نادر کودکان در پی شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۴۳۸۵

نگرانی از گسترش سندرم نادر کودکان در پی شیوع کرونا

"سندرم کاوازاکی" در کودکان که علائمی شبیه بیماری کووید ۱۹ دارد تاکنون در چندین کشور اروپایی مشاهده شده است.

به گزارش ایسنا، اداره بهداشت و سلامت انگلیس هشدار داده است در روزهای اخیر موارد زیادی از کودکانی که به سندرم پاسخ التهابی سیستمیک مبتلا شده‌اند در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های سراسر این کشور بستری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کودکان علائم بیماری کووید-۱۹ شدید، سندروم شوک سمی و همچنین بیماری کاوازاکی را داشته‌اند. ابتلای این کودکان البته تنها به بریتانیا محدود نبوده و در کشورهایی چون آمریکا، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا هم گزارش شده است. نکته قابل توجه در خصوص این سندرم این است که علائمی مشابه با ویروس کرونا دارد.

متخصصان حوزه پزشکی در ایتالیا و بریتانیا در حال بررسی ارتباط احتمالی این بیماری التهابی شدید در بین کودکان با ویروس کرونا هستند.

پزشکان در شمال ایتالیا اخیرا شمار زیادی از کودکان زیر ۹ سال مبتلا به بیماری کاوازاکی را که در مناطقی از آسیا شایع است، گزارش کرده‌اند.

وزیر بهداشت انگلیس در گفت‌وگویی رادیویی در این‌باره تصریح کرد: این یک بیماری جدید است که فکر می‌کنیم امکان دارد در اثر ویروس کرونا ایجاد شده باشد. ۱۰۰ درصد در این زمینه اطمینان نداریم چرا که تست کرونای برخی از کودکان مبتلا مثبت نبوده است. بنابراین در حال انجام تحقیقات زیادی روی این موضوع هستیم.

بیماری کاوازاکی چیست؟

بیماری کاوازاکی نوعی سندرم است که اغلب در بین کودکان زیر پنج سال مشاهده می‌شود و در آن شریان‌ها دچار ورم و التهاب می‌شوند. در این عارضه غدد لنفاوی پوست و غشای محیطی بینی، گلو و دهان نیز دچار التهاب می‌شود.

این بیماری البته معمولا دوره ۱۲ روزه دارد اما تشخیص و درمان زودهنگام این عارضه بسیار مهم است چرا که ضمن کوتاه تر کردن دوره بیماری، احتمال وقوع مشکلات قلبی در آینده را کاهش می‌دهد. در اثر این بیماری ممکن است عروق بیش از اندازه‌ی لازم بزرگ شوند و یک آنوریسم را تشکیل دهند یا سبب باریک شدن عروق شود و کودک را در معرض خطر لخته خونی بزرگ قرار دهد.

از علائم این بیماری می‌توان به تب بالا، .قرمز شدن شدید چشم ها، بروز جوش‌های قرمز رنگ در بدن و همچنین در ناحیه تناسلی، قرمزی، خشکی و ترک خوردن لب ها و ورم و قرمز شدن زبان و همچنین ورم و قرمزی پوست کف دست، پا، غدد لنفاوی گردن و قسمت های دیگر بدن اشاره کرد.

ارتباط بین کاوازاکی و کووید ۱۹ چیست؟

در کشورهایی که شیوع ویروس کرونا بیشتر بوده، موارد بیشتری از ابتلای کودکان به بیماری کاوازاکی گزارش شده است. برخی از این کودکان به کووید ۱۹ نیز مبتلا شده اند و برخی نیز خیر.

هنوز مشخص نیست دقیقا چه ارتباطی بین کاوازاکی و کووید ۱۹ وجود دارد اما متخصصان در حال بررسی علت افزایش ناگهانی آمار ابتلا به کاوازاکی در بین کودکان هستند. وزیر بهداشت فرانسه به پارلمان این کشور اعلام کرده اخیرا، ۱۵ کودک به کاوازاکی مبتلا شده‌اند اما پاسخ تست کرونای همه آنها مثبت نبوده است.

بنابر گزارش یورونیوز، انجمن کودکان اسپانیا نیز هشدار داده است در صورت بروز چنین علائمی در میان کودکان باید هرچه سریعتر به مراکز پزشکی و بهداشتی مراجعه شود. البته این نهاد اسپانیایی اعلام کرده خانواده‌ها نباید نگران باشند اما در عین حال باید در خصوص شناسایی و درمان سریع این بیماری توجه به خرج دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 کروناویروس کرونا در جهان بیماری کاوازاکی کووید ۱۹ شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان