Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اقتصاد دان برجسته آمریکایی با اشاره به اینکه نه سیستم اقتصادی و نه سیاسی آمریکا برای وقوع چنین بحرانی (کرونا) آماده نبود گفت: دنیا شاهد سوء مدیریت ترامپ در دوران کرونا است. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "جوزف یوجین استیگلیتز" اقتصاددان معاصر آمریکایی و برنده جایزه نوبل اقتصاد در سال 2001 در گفتگو با روزنامه "هندلزبلات آلمان" به بحران کرونا و عواقب آن پرداخته و گفت: من فکر می کنم کسی بیماری واگیری در این ابعاد را ندیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اقتصاددانی که کمی از اپیدمیولوژی سررشته دارند تشخیص داده‌اند که این همچنین یک تهدید بزرگ اقتصادی محسوب می شود.

وی افزود: یکی از نکات جالب توجه در این زمینه این است که آمریکا تریلون ها دلار برای ارتش هزینه کرده اما فکر نکرده است که دشمن او می تواند یک ویروس کوچک باشد.

استیگلیتز با اشاره به اینکه تحت ریاست جمهوری باراک اوباما این مسئله به عنوان یک تهدید بالقوه شناخته شد و از این رو کاخ سفید تیمی از متخصصان بیماری های واگیر را در شورای امنیت ملی ادغام کرد همچنین گفت: اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا وقتی این بحران را جدی گرفت که مجبور به این کار شد.

این اقتصاددادن برجسته آمریکایی مقایسه عواقب اقتصادی کرونا با عواقب بحران اقتصادی بزرگ سال های 1930 را مبالغه آمیز ندانسته و گفت: سختی های این بحران ها مشابه هم است حتی وقتی که دلایل ایجاد آن متفاوت باشد. کرونا ویروسی است که انسان ها را مجبور می کند خود را از همدیگر دور نگه دارند و تاثیراتی هم روی عرضه و هم تقاضا در جامعه دارد. تفاوت شرایط فعلی با سال های 1930 این است که کشورها آماده اند دخالت کنند و از اقتصاد حمایت کنند. این می تواند تفاوت مهمی باشد.

"استیگلیتز" شرایط اروپا را در دوران بحران کرونا بهتر از آمریکا ارزیابی کرده و گفت: نرخ بیکاری در آمریکا بیشتر از اروپا افزایش خواهد یافت.

وی در بخش دیگری از این گفتگو از فقدان رهبری در آمریکا سخن گفته و تاکید کرد: رئیس جمهوری که همیشه از دو قطبی و شکاف حمایت می کند حتی در شرایطی که لازم باشد نمی تواند سبک خود را تغییر دهد. حتی در این بحران هولناک هم ترامپ همه چیز را به صورت نمایشی پیش می برد و هر روز دروغ های خود را گسترش می دهد. ممکن است طرفداران او این دروغ ها را باور کنند، اما این ویروس به این سخنان رئیس جمهور ما گوش نمی دهد.

استیگلیتز در ادامه با اشاره به اینکه سیستم سیاسی آمریکا برای وقوع چنین بحرانی آماده نبود همچنین گفت: نه سیستم سیاسی و نه اقتصادی آمادگی وقوع چنین بحرانی را نداشت. من تمایل دارم اقتصاد کشورمان را با یک ماشین مسابقه مقایسه کنم که به گونه ای طراحی شده که به سرعت به پیش می رود اما در برابر بحران ها مقاوم نیست. مثلا ماشین مسابقه ما تایر اضافی ندارد.

وی در ادامه از کمبود تخت های بیمارستانی در آمریکا سخن گفته که نسبت به خیلی کشورها وضعیت بدتری دارد و گفت: قبل از بحران امید به زندگی در کشور ما خیلی پایین تر از کشورهای صنعتی دیگر بود. یک فرد کم در آمد در آمریکا از خدمات درمانی ضعیفی برخوردار است. ما سیستمی بسیار آسیب پذیر را در برابر بیماری های واگیر ایجاد کرده‌ایم.

این اقتصاددان برجسته آمریکایی در ادامه گفت: من فکر می کنم آمریکا در رویکرد خود تجدید نظر خواهد کرد و ما یک شبکه اجتماعی قدرتمندانه تری به دست خواهیم آورد. اینکه شرایط جدید چگونه خواهد بود بستگی به خروجی انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر دارد.

ترامپ: دموکرات‌ها می‌خواهند ما در مقابله با کرونا شکست بخوریم تا در انتخابات پیروزی شوندبرنامه ریزی ترامپ برای حمله اقتصادی تازه به چینتردید آمریکایی‌ها نسبت به اظهارات ترامپ درباره تولید واکسن کرونا تا پایان 2020

وی در ادامه درباره احتمال موفقیت مجدد ترامپ در این انتخابات ریاست جمهوری گفت: من فکر نمی کنم این اتفاق بیفتد. جدیدترین نظر سنجی های ما نشان می دهد که جو بایدن ده درصد جلوتر است. اگر دموکرات ها وارد کاخ سفید شوند و اکثریت در کنگره را به دست گیرند ما بیمه درمانی قانونی دریافت خواهیم کرد. در این صورت با نابرابری های اجتماعی بزرگ در آمریکا مبارزه می شود و دولت نقش مهم تری را ایفا خواهد کرد.

استیگلیتز در ادامه درباره عواقب انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا هشدار داده و در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد: در حال حاضر مبارزه با کرونا اهمیت دارد. دنیا در صورتی روی آرامش را می بیند که این ویروس در هر کشوری مهار شود. از این رو ما باید به کشورها در حال توسعه کمک کنیم.

وی تاکید کرد که اگر این امر رخ ندهد بهبود اوضاع اقتصادی جهانی بسیار دشوار خواهد بود.

برنده جایزه نوبل اقتصاد در بخش دیگری از این گفتگو درباره شرایط ایتالیا و مسئله انسجام اروپایی در دوران بحران کرونا ابراز نگرانی عمیق کرده و گفت: هفته های آینده برای آینده پروژه های مهم اروپایی بسیار اهمیت دارد. در یک جامعه مسئله کمک به یکدیگر اهمیت دارد و ایتالیا به کمک فوری نیاز دارد.

وی در ادامه گفت: به نظر من اگر اروپا به ایتالیا کمک نکند جنبش های ضد اروپایی در این اتحادیه قدرتمند شده و بعد از آن باید این پرسش را مطرح کرد که آیا اتحادیه اروپا می تواند در این شرایط زنده بماند.

استیگلیتز در ادامه همچنین گفت: آنچه که ما واقعا در آمریکا به آن نیاز داریم حضور و عمل قاطعانه تر دولت است.

این اقتصاددان برجسته آمریکایی در ادامه درباره اینکه آمریکا در این بحران یک بازنده باشد ابراز نگرانی کرده و گفت: هر کسی در دنیا شاهد سوء مدیریت آمریکا در این بحران است.

وی همچنین درباره عواقب کاهش محدودیت های ضد کرونایی در آمریکا ابراز نگرانی کرده و گفت: این مسئله می تواند به وقوع یک موج بزرگ دومی منجر شود.

استیگلیتز افزود: این بحران بسیار عمیق تر از بحران دورازده سال پیش است و این مسئله بخصوص در آمریکا قابل مشاهده است. این بحران کمبودهای اساسی در سیستم ما را آشکار کرد.

وی همچنین گفت که نابرابری های اجتماعی که ما امروز تجربه می کنیم برای خیلی ها دیگر قابل تحمل نیست.

برنده جایزه صلح نوبل اقتصاد با ابراز  خوش بینی نسبت به آینده آمریکا در عین حال گفت: این یک مبارزه خواهد بود و مدتها طول می کشد تا زخم ها معالجه شده و ما در این جامعه از هم گسیخته یک همبستگی ملی ایجاد کنیم. من امیدوارم که ما  بتوانیم معالجه این روند  را بعد از انتخابات ریاست جمهوری بتوانیم آغاز کنیم.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا دونالد ترامپ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا دونالد ترامپ ویروس کرونا دونالد ترامپ برجسته آمریکایی ریاست جمهوری برنده جایزه نوبل اقتصاد همچنین گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم مستند «رخ» به کارگردانی سام کلانتری در اولین حضور بین المللی خود جایزه اصلی چهل و ششمین دوره جشنواره فیلم مسکو را از آن خود کرد.

«رخ» برداشتی آزاد از زندگی و رویاهای نقاش بزرگ سبک سوررئالیسم ایران، علی اکبر صادقی است.

عوامل این فیلم مستند عبارتند از نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سام کلانتری و آرش صادقی، مدیر فیلمبرداری: رضا تیموری، تدوین: مستانه مهاجر، طراحی صدا: انسیه ملکی، طراح جلوه های بصری: افشین صادقی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، صدابردار: شاهین پور داداشی، برنامه ریز و دستیار کارگردان: رسا شیخ، تهیه کننده اجرایی: بنیاد علی اکبر صادقی، اشکان صادقی.

جایزه بزرگ جشنواره کازابلانکای مراکش به «برنده‌ها» رسید

فیلم سینمایی «برنده‌ها» در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه جشنواره کازابلانکای مراکش به نمایش درآمد و موفق به دریافت جایزه بزرگ این فستیوال شد. حسن ناظر کارگردان «برنده‌ها» که به‌صورت آنلاین در مراسم اختتامیه حضور داشت، برای دریافت این جایزه از هیأت داوران و رییس جشنواره قدردانی کرد.

در جشنواره کازابلانکای مراکش که از ۳۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت مصادف با ۱۹ تا ۲۵ آپریل برگزار شد، فیلم سینمایی «شهرک» به کارگردانی علی حضرتی نیز در بخش مسابقه این فستیوال حضور داشت.

پخش بین‌الملل «برنده‌ها» بر عهده «دریم لب فیلم» قرار دارد و به‌زودی این فیلم در چند فستیوال جهانی دیگر نیز به نمایش درمی‌آید. این فیلم همچنین توسط شرکت مدرن فیلم در سینماهای انگلستان به مدت ۲ ماه به اکران در آمد.

رضا ناجی، حسین عابدینی، ملالی زیکریا، محمود جعفری، پارسا مقامی، هلیا محمدخانی، عزت‌الله رمضانی‌فر، شهرزاد کمال‌زاده، مانی نورمحمدی، ماهان نورمحمدی، محسن فدایی‌باش، رضا مقامی، اصغر سمسارزاده و میرطاهر مظلومی، بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند. محسن مسافرچی به عنوان تهیه‌کننده ایران در این فیلم حضور دارد. پل ولش، نادیرا ماری و جنیفر آرمیتاج نیز تهیه‌کنندگان خارجی این فیلم هستند.

دیگر عوامل «برنده‌ها» عبارت هستند از مدیر تولید: مجتبی نورمحمدی، مدیر فیلمبرداری: آرش سیفی، طراح صحنه: محمد محمدی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد.

«آوای ابرها» راهی کلمبیا شد

انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ است که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعدادهایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آنها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابرها سفر می‌کنند ...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

کد خبر 6089719

دیگر خبرها

  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه های آمریکا
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان