Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی دهقان دهنوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره روند صدور کد بورسی غیرحضوری و تصمیم دولت برای چگونگی اجرای آن اظهار داشت: درباره امکان صدور غیرحضوری کد بورسی قوانین موجود را مورد بررسی قرار دادیم و برای حذف مرحله احراز هویت حضوری افراد برای این اقدام، نیاز به اصلاحاتی در قانون است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 4 مرحله احراز هویت برای صدور کد بورسی در حال انجام است، گفت: در مرحله اول، افراد در سامانه به صورت الکترونیکی ثبت نام می‌کنند و اطلاعات وارد شده توسط افراد با اطلاعات موجود در سازمان ثبت احوال تطابق داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی وزارت اقتصادی افزود: مرحله دیگر از طریق سیم کارتی که به نام افراد است، طی می‌شود و کدی به شماره همراه فرد ارسال می‌شود و فرد اگر مالک سیم کارت باشد، آن را دوباره در سیستم ثبت و ارسال می‌کند. با انجام این اقدام به نوعی تایید می‌شود که خود فرد در حال ثبت نام است.

دهقان دهنوی ادامه داد:‌ در مرحله دیگر فرد شماره حساب بانکی را در سیستم و سامانه اعلام می‌کند و این شماره حساب بانکی از طریق داده‌های پایه بانک‌ها بررسی  و صحت سنجی و در نهایت هویت فرد تایید می‌شود.

وی گفت: بنابراین تمام این سه مرحله در حال حاضر به صورت کامل الکترونیکی انجام می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به مرحله چهارم صدور کد بورسی برای مردم اظهار داشت: مرحله چهارم در این فرایند که مورد بحث و مناقشه بوده، این است که از افراد خواسته می‌شود بعد از طی سه مرحله، برای تایید احراز هویت در دفاتر پیشخوان یا کارگزاری‌ها حضور داشته باشند، تا کارت ملی افراد رویت و با اطلاعات ثبت شده تطبیق داده شود و احراز هویت نهایی انجام صورت بگیرد.

دهقان دهنوی تاکید کرد: از نظر ما سه مرحله الکترونیکی برای دریافت کد بورسی کفایت می‌کند و هیچ نیازی به مرحله چهارم نیست چراکه  کسی که بخواهد هویت فرد دیگر را جعل کند و به جای او کد بورسی بگیرد، باید هم اطلاعات شناسایی آن فرد را به طور دقیق و کامل داشته باشد و هم کارت بانکی، تلفن همراه و سیم کارت و شماره حساب وی  دسترسی داشته باشد که بعید است فردی به صورت ناخواسته تمام این اطلاعات را در اختیار داشته باشد یا این اطلاعات را هک و از آن سوء استفاده کند.

وی ادامه داد:‌ در این باره به قانون مراجعه کردیم، مصوبه‌ای وجود دارد در آن به این موضوع اشاره شده که ارایه خدمات پایه بدون احراز هویت حضوری امکان پذیر نیست و براساس این مصوبه مرحله چهارم برای صدور کد بورسی تعریف شده تا از نظر بحث حقوقی مشکلی پیش نیاید.  

معاون اقتصادی وزارت اقتصاد گفت: برای حذف مرحله چهارم و ارایه کد بورسی بدون نیاز به حضور فیزیکی، پیشنهاد ما این بوده که این موضوع در دولت مطرح شود چراکه مصوبه هیات وزیران است. پیشنهاد ما این بوده که با استناد به اینکه احراز هویت حضوری در بانک‌ها انجام شده، این مصوبه اصلاح شود. به طور کلی ارایه خدمات پایه اگر می‌تواند مستند به احراز هویت حضوری دیگر باشد دیگر نیازی به احراز هویت حضوری مجدد نداشته باشد.  

وی درباره احتمال استغاده از اطلاعات حساب بانکی بی‌هویت در اخذ کد بورسی و معاملات یک نفر با چند کد بورسی در صورت حذف احراز هویت حضوری تاکید کرد: برخی از افراد در ازای پرداخت وجهی از اطلاعات بانکی عده‌ای استفاده می ‌کنند. در این فرایند معمولا افراد به بانک‌ها مراجعه، حساب بانکی افتتاح می‌کنند و شماره بانکی و اطلاعات آن را بابت دریافت مبالغی در اختیار سودجویان قرار می‌دهند.

دهقان دهنوی تاکید کرد: برای سودجویان استفاده از این افراد برای اخذ کدبورسی به صورت حضوری دردسری دارد چراکه در ازای وجهی این افراد را به دفاتر پیشخوان برده و برای آن‌ها کد بورسی دریافت می‌کنند و بنابراین اگر کسی قصد سودجویی داشته باشد می‌تواند این اقدام را هم در شرایط دریافت کد بورسی غیر حضوری و هم حضوری انجام دهد. اما عدم حذف احراز هویتی به صورت حضوری برای مردم مشکل ایجاد می‌کند و این ازدحام برای دریافت کد بورسی ورود سرمایه مردم به بورس را به تاخیر می‌اندازد و سلامت افراد در این شرایط را تهدید می کند.    

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد دولت سلامت کارت ملی معاون اقتصادی احراز هویت حضوری دریافت کد بورسی صدور کد بورسی دهقان دهنوی مرحله چهارم حساب بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد

تین نیوز

 سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورت حساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی شده اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت حساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت های معتمد) یا سایر سامانه های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب های های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورت حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی