Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:21:49 GMT

بسته شدن بازارهای صادراتی بازار صیفی را برهم زد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۵۹۰۰

بسته شدن بازارهای صادراتی بازار صیفی را برهم زد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، جواد وفابخش، سرپرست معاونت زراعت وزارت جهاد با اشاره به این که بر اساس توصیه کمیته مشترک ستاد مقابله با کرونا در استان‌های گیلان و مازندران مبنی بر کشت مکانیزه برنج و پرهیز از به کارگیری کارگر در عملیات نشاء سنتی، تقاضا برای کشت مکانیزه افزایش یافت، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود، این امر باعث افزایش هزینه‌های تولید در محل خزانه، پرورش نشاء و نشاکاری شد که تلاش کردیم اوج تقاضا را برای عملیات یاد شده با طولانی شدن پروانه کاشت متعادل کنیم ضمن آن که دستورالعمل رعایت و پیگیری کرونا در کشت برنج تهیه و به سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تردد خودروها، نقل و انتقال ماشین‌ها و ادوات کاشت و برداشت محصولات زراعی نظیر کمباین‌ها، کامیون‌ها و همچنین وانت‌بارها برای حمل نهاده‌های کشاورزی مانند بذر، سم و کود و تحویل محصول گندم، جو و کلزا به انبارها و سیلوها با محدودیت مواجه شده و با توجه به این که برداشت محصولات گندم، جو و کلزا با ۱۷ هزار دستگاه کمباین از مناطق گرم جنوب کشور شروع و به سمت مناطق گرم و مرطوب خزری، مناطق معتدل و سرد ادامه پیدا می‌کند؛ بنابراین ایجاد سهولت در انتقال این ماشین‌آلات و برداشتن هرگونه محدودیت ضروری بوده که بر این اساس موضوع به پلیس راهور ناجا منعکس و مشکلات تا حدودی مرتفع شده است.

وی یادآور شد: بسته شدن بازارهای صادراتی و منع رفت و آمد به علت حفظ پروتکل‌های بهداشتی از سوی کشورهای همسایه منجر به برهم خوردن عرضه و تقاضا شده و قیمت محصولات سبزی و صیفی را با نوسان روبرو کرده است.

سرپرست معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: برداشت محصولات سبزی و صیفی در فصل جاری که مختص مناطق جنوبی کشور است، به صورت دستی و توسط کارگر صورت می‌گیرد و در حال حاضر اعمال محدودیت قرنطینه، استفاده از کارگران فصلی خارجی را با محدودیت روبرو کرده است بنابراین سرعت برداشت محصولات کند شده که برای رفع این مشکلات، رایزنی‌های وزارت امور خارجه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وفابخش بیان کرد: محدودیت حمل و نقل بین المللی برای حمل بذر پنبه (به ویژه کامیون) از کشورهای ایران و ترکیه در حال حاضر ضمن تأخیر در کاشت این محصول، موجبات افزایش هزینه تولید را فراهم کرده و امید است رایزنی‌های وزارت امور خارجه با کشور ترکیه در چارچوب پروتکل‌های بهداشتی منجر به رفع مشکل شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به رعایت قرنطینه خانگی، سرعت عقد قرارداد چغندرکاران با کارخانجات مرتبط نسبت به زمان مشابه در سال‌های گذشته با کاهش روبرو بوده که طی نامه‌ای پیشنهاد شد، نمایندگان کارخانجات به طور مستمر و پویا در مناطق مختلف کشت و عرصه حضور فعال داشته و موجبات تشویق و ترغیب کشاورزان را به کشت چغندرقند فراهم کنند.

کد خبر 4918568

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت امور خارجه ویروس کرونا ویروس کرونا قیمت نفت بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت بازار سرمایه بورس سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت بورس تهران قیمت یورو وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت سکه بهار آزادی برداشت محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در راستای تحکیم روابط دوستانه دوجانبه و گسترش همکاری های تجاری و فنی بین وزارت جهاد کشاورزی ایران و وزارت کشاورزی عراق، گروه اعزامی از کشور عراق در قالب هیأت سه نفره متشکل از رئیس دپارتمان باغبانی، مسئول روابط بین الملل و مسئول امور برنامه ریزی و تجارت وزارت کشاورزی در یک سفر دو روزه به استان آذربایجان غربی ، از ظرفیت های تولیدی در بخش باغبانی، باغات سیب و واحدهای سردخانه ای، سورت و بسته بندی شهرستان ارومیه بازدید کردند.

در این بازدید نمایندگان و کارشناسان دفاتر امور میوه های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی، امور بین الملل و سازمان های تخصصی، سازمان حفظ نباتات کشور  و رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی حضور داشتند.

 از شرکت رویان پژوهش آذربایجان که یکی از بزرگترین و مجهزترین مراکز دانش بنیان در زمینه تولید انواع گیاهان به روش کشت بافت در کشور است و همچنین از باغات سیب در روستاهای بالانج و تومتر شهرستان ارومیه توسط هیات اعزامی بازدید شد.

در ادامه هیات عراقی از ۴ واحد سردخانه، سورتینگ و بسته بندی در سطح شهرستان ارومیه که مجهز به تکنولوژی های روز هستند، بازدید کردند .

دیگر خبرها

  • بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد