Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛سعید بابایی مسئول پروژه‌های پرورش ماهی در قفس اداره کل شیلات استان کرمانشاه به اشاره به برنامه ریزی برای توسعه واحد‌های پرورش ماهی در قفس در سد‌های غیرقابل شرب استان، گفت : قرار است امسال سد زمکان دالاهو، سد شرفشاه قصرشیرین و بند هیروی در شهرستان پاوه به پروژه‌های پرورش ماهی در قفس استان اضافه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه سال گذشته ۱۱۵۰ تن ماهی در پروژه‌های پرورش ماهی در قفس استان کرمانشاه تولید شد، گفت : برآورد می‌شود امسال تولید پروژه‌های پرورش ماهی در قفس استان به ۱۸۰۰ تن برسد.

او افزود: هم اکنون در تعدادی از سد‌های غیرقابل شرب استان از جمله سدشهدای گمنام سرپلذهاب، سد زاگرس گیلانغرب و سد جامیشان سنقروکلیایی در قابل پروژه‌های پرورش ماهی در قفس، تولید آبزیان داریم.

بابایی گفت: در این پروژه‌ها انواع ماهیان گرمابی، سردابی و خاویاری پرورش داده می‌شود.

بابایی توسعه پرورش ماهی در قفس را در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: از آنجایی که پرورش ماهی در قفس هیچ استرسی به محیط نمی‌دهد و میزان تولیدات آن هم تحت تاثیر کم آبی، خشکسالی و... قرار نمی‌گیرد، توسعه این نوع پروژه‌ها از اولویت‌های استان است.

بابایی گفت: در روش پرورش ماهی در قفس، آبزیان پرورشی حدود نیمی از نیاز تغذیه‌ای خود رابه طور طبیعی دریافت می‌کنند، لذا آبزیان تولیدی در این روش طبیعی‌تر بوده و از سلامت بالاتری هم برخوردارند.

بابایی گفت: کار پرورش ماهی در قفس در استان کرمانشاه از سال ۱۳۸۶ استارت خورد، اما به دلیل نبود تجربه کافی و آبگیری نشدن اکثر سد‌های استان این نوع از پرورش آبزیان تا سال ۱۳۹۲ خیلی توسعه پیدا نکرد .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیلات استان پرورش ماهی واحد تولیدی سدسازی پروژه های پرورش ماهی در قفس استان استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری این کلان‌شهر با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان اظهار کرد: از ویژگی‌های نسخه جدید این نقشه راه می‌توان به مشخص شدن ابعاد و الزامات هوشمندسازی، شاخص محور شدن اهداف، زمان‌بندی آن‌ها و توجه به بلوغ شهرداری و شهر در مرحله آغاز یا توسعه پروژه‌ها در طول سه سال آینده برای شهرداری اصفهان اشاره کرد.

وی افزود: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان چهاردهم اسفند ۱۴۰۲ با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: ویژگی‌های جدید نقشه راه در سه محور خدمات شهرداری، شهروندی و موضوعات شهری تفکیک شده است، این دسته‌بندی به پایش شاخص‌های هر محور برای کنترل پیشرفت برنامه و پروژه‌ها به‌صورت متوازن در هر سه محور و به هوشمندسازی شهر اصفهان کمک خواهد کرد.

فردانی گفت: بهره‌وری و کارایی در ارائه خدمات، حمل‌ونقل عمومی، پارکینگ‌ها، تقاطع‌ها، همچنین کاهش آلودگی هوا، آبیاری فضای سبز و مدیریت هزینه‌های نگهداری آن، تعمیرات (نت) و انرژی در شهر بر اساس برنامه ۱۴۱۰ شهرداری اصفهان و برگزاری بیش از ۳۰ جلسه در طول هفت ماه با معاونت‌ها، ادارات کل و سازمان‌های شهرداری اصفهان از موضوع‌های اولویت‌دار شهرداری اصفهان است.

وی ادامه داد: نقشه راه هوشمندسازی ارائه شده با بیش از ۶۰ طرح، بر اساس مستندات هوشمندسازی شهرهای فیلادلفیا (مرکز ایالت پنسیلوانیا آمریکا) کاردیف (مرکز کشور ولز بریتانیا) استانداردهای سری ISO ۳۷۱ xx و مقالات معتبر علمی درباره شهر هوشمند (از جمله گزارش سال ۲۰۱۸ مؤسسه مکینزی) استخراج و برای اجرا تا ۱۴۰۷ ارائه شده است.

فردانی اضافه کرد: بر اساس طرح‌های مذکور و نیازسنجی انجام شده از معاونت‌های شهرداری اصفهان، ۳۵ پروژه برای ۱۴۰۳ تعیین شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل پروژه‌های مرکز پایش و مدیریت هوشمند شهر، توسعه شبکه ارتباطی شهر، پلتفرم اینترنت اشیا شهر هوشمند، توسعه تقاطع‌های هوشمند شهر اصفهان و افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها، اجرای پایلوت منطقه شهرداری به‌صورت غیرحضوری، پایش تخلفات شهری و توسعه سامانه‌های موجود با رویکرد افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها همچون شبکه ارتباطی فیبر نوری اختصاصی شهرداری، مدیریت مکان‌مند ناوگان خودروهای شهرداری، سامانه رصد و پایش اطلاعات شهرداری (رصا) و ابزار یکپارچه مدیریت داده‌ها است.

کد خبر 748995

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان