Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت بنتلی (Bentley) در قالب یک برنامه همکاری مشترک قرار است از آلومینیوم‌های تقویت شده با گرافن به جای سیم‌های مسی در سیم‌پیچی قطعات خودرو استفاده کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت بنتلی (Bentley) در قالب یک برنامه همکاری مشترک قرار است از آلومینیوم‌های تقویت شده با گرافن به جای سیم‌های مسی در سیم‌پیچی قطعات خودرو استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این کار وزن خودرو کاهش محسوسی پیدا کرده و عملکرد قطعات بهبود می‌یابند.

شرکت تلگا ریسورس (Talga Resources) یکی از توسعه‌دهندگان مواد افزودنی گرافنی و آند باتری است. این شرکت اعلام کرد که مرکز نوآوری بریتانیا تلگا را برای توسعه قطعات موتور موردحمایت و پشتیبانی قرار خواهد داد.

تلگا قرار است در پروژه شرکت بنتلی موتور مشارکت کرده و قطعات از جنس گرافن برای این شرکت تولید کند. این پروژه که با عنوان اختاپوس تعریف شده است به دنبال ارائه رهیافت‌ها برای طراحی و ساخت ایی اکسل (e-axle) است تا در نهایت ایی‌اکسل‌هایی با مشخصات مورد نظر بنتلی موتورز طراحی و ساخته شود. این قطعه قرار است با استفاده از فناوری گرافن بهبود یابد.

این پروژه از طریق دفتر حمایت از وسایل نقلیه با آلودگی کم و در قالب برنامه رقابتی موسوم به The Road to Zero Emission Vehicles حمایت خواهد شد.

بر اساس این پروژه، تلگا مواد گرافنی را برای سیم‌پیچ‌های موتور الکتریکی تامین می‌کند تا رهیافت مبتنی بر آلومینیوم برای این موتور‌ها ارائه شود. هدف از این کار، جایگزین کردن فناوری آلومینیوم به جای مس در سیم‌پیچ‌ها است.

سیم‌پیچ‌های بهبود یافته در این قطعات، موجب کاهش وزن موتور شده و نسل جدید موتور‌ها با وزن کم و کارایی بالا به‌دست می‌آید. از این قطعات به‌عنوان بخشی از ایی‌اکسل‌های نسل جدید استفاده خواهد شد.

مارک تامپسون، مدیرعامل شرکت تلگا، می‌گوید: «ما خوشحالیم که همکاری مشترکی با شرکت بنتلی آغاز کرده‌ایم تا با شرکا کنسرسیوم خود در پروژه ساخت ایی‌اکسل مشارکت کنیم. استفاده از گرافن در آلومینیوم و جایگزین کردن آن به جای مس در سیم‌پیچ‌ها، موفقیتی بزرگ خواهد بود. برای تولید‌کنندگان خودرو این امر می‌تواند به کاهش وزن خودرو منجر شود و ضمن حفظ پایداری موجب افزایش ایمنی و بهبود عملکرد خودرو خواهد شد. قطعات سبک و کارای خودرو تکمیل‌کننده محصولات آند باتری یون لیتیم ما است. این پیشرفت می‌تواند زمینه را برای فرصت‌های جایگزینی سیم مس در حوزه‌های مختلف ایجاد کند.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو گرافن شرکت بنتلی قطعات خودرو آلومینیوم شرکت بنتلی سیم پیچ سیم پیچ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خودروی موردبحث را می‌توان یکی از اولین وانت پیکاپ های کاملاً برقی چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک دانست. البته همان‌طور که گفته شد جک T۹ هانتر برقی بر اساس نسخه درون‌سوز این خودرو شکل می‌گیرد. T۹ یک وانت میان سایز است که از سال ۲۰۲۰ تاکنون در بازار حضور دارد و سال قبل فیس لیفت شده است. همانطور که قبلا در پدال نیز اشاره کردیم، جک T۹ قرار است توسط کرمان موتور در کشورمان نیز عرضه شود.

براساس گزارش پدال، جک T۹ برقی قبلاً در نسخه پروتوتایپ رؤیت شده و محصولی آشنا به نظر می‌رسد. البته باید گفت نسخه بدون آلایندگی این خودرو تفاوت‌های ظاهری نسبتاً زیادی با مدل درون‌سوز دارد تا بهتر از آن متمایز شود. در بخش جلوی این خودرو طراحی کاملاً متفاوتی را شاهد هستیم و مکان لوگوی جک نسبت به مدل درون‌سوز تغییر کرده است. با اینکه پوشش اطراف جلوپنجره تفاوت زیادی نسبت به مدل برقی ندارد اما اندکی به‌روزرسانی جهت هماهنگی با کلیت بخش جلو صورت گرفته است. رینگ‌های ۱۸ اینچی جک T۹ هانتر برقی از پوشش آیرودینامیک برای بهبود شعاع حرکتی سود می‌برند. نسخه‌های درون‌سوز این وانت پیکاپ چینی به رول کیج و ریل‌های جانبی در فضای بار مجهز هستند اما در مدل برقی خبری از آن‌ها نیست و تنها ریل‌های کرومی ساده در کناره‌های فضای بار به چشم می‌خورد. همچنین پوشش پلاستیکی مشکی‌رنگی نیز اطراف شیشه عقب این وانت بکار رفته است.

نسخه بدون آلایندگی T۹ طول/عرض/ارتفاع ۵۶۲۰/۱۹۶۵/۱۹۲۰ میلی‌متری داشته و طول فضای بار آن نیز به ۱۸۱۰ میلی‌متر می‌رسد. نیروبخش این خودرو دو موتور برقی است که در جلو ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند درحالی‌که قدرت و گشتاور موتور برقی عقب به ۲۱۴ اسب بخار و ۳۴۲ نیوتون متر می‌رسد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۸۸ کیلووات ساعتی T۹ هانتر برقی نیز با یک‌بار شارژ توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتری را فراهم خواهد کرد.

از نظر طراحی کابین تفاوت زیادی بین مدل‌های برقی و درون‌سوز جک T۹ وجود ندارد هرچند مهم‌ترین تغییر را می‌توان دکمه چرخان مربوط به انتخاب‌گر دنده در کنسول مرکزی دانست. این وانت چینی با اینترفیس ژیلینگ ۳.۰، کنترل صوتی، ناوبری دو حالته، شارژ بی‌سیم گوشی هوشمند، خروجی برق ۲۲۰ ولتی و صندلی‌های برقی عرضه خواهد شد. گفته می‌شود جک در حال کار روی نسخه پلاگین هیبریدی T۹ نیز هست و می‌خواهد آن را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. در خاتمه باید دانست چینی‌ها قبلاً نسخه برقی از وانت T۸ را نیز در بازارهایی همچون کنیا عرضه کرده‌اند.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899930

دیگر خبرها

  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • انواع گیربکس اتوماتیک
  • ببینید| هیولایی ۳ تنی هامر با صفر تا صد ۳ ثانیه‌ای و حرکت خرچنگی
  • ۴۵ فقره سرقت در پرونده سارق خودرو و محتویات خودرو