Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@11:55:07 GMT

رویکرد فاجعه‌بار بوریس جانسون در مورد کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۹۲۹۳

رویکرد فاجعه‌بار بوریس جانسون در مورد کرونا

آخرین آمار نشان می دهد که چگونه انگلیس از نظر مرگ و میر سرانه، ضریب کشندگی بیماری موردی و آزمایش کووید19 با سایر کشورها مقایسه می شود. تلفات ناشی از کروناویروس در انگلیس به بالاترین حد در اروپا رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ آخرین آمار نشان می دهد که چگونه انگلیس از نظر مرگ و میر سرانه، ضریب کشندگی بیماری موردی و آزمایش کووید19 با سایر کشورها مقایسه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلفات ناشی از کروناویروس در انگلیس بر تعداد فوتی های ایتالیا غلبه کرده و به بالاترین حد در اروپا رسیده است. تنها آمریکا با بیش از 30،000 کشته بر اثر کووید19 تعداد بالاتری در جهان دارد.

دولت انگلستان به خاطر عدم آزمایش در مقایسه با سایر کشورها و همچنین تأخیر در واکنش به تعیین اقدامات سختگیرانه با انتقاد مواجه شده است.

حتی دونالد ترامپ که سیاست کروناویروس او به شدت زیر سؤال است نیز رویکرد "بوریس جانسون" نخست وزیر انگلیس در دوران کووید19 را فاجعه بار خوانده است. در حال حاضر، آمریکا در موارد تأیید شده و فوتی ناشی از کروناویروس، در مقایسه با اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان، چین و انگلیس تحت تأثیر عفونت شدیدتری قرار گرفته است.

این ارقام حداقل منعکس کننده جمعیت بزرگتر آمریکا هستند و وقتی این مسئله مورد توجه قرار بگیرد مشخص می شود که در واقع انگلستان از نظر مرگ و میر ناشی از کووید19 بسیار بدتر است.

تعداد فوتی های ناشی از کووید19 در 1 میلیون نفر

از کشورهایی که بدترین آسیب را دیده اند تنها اسپانیا و ایتالیا تعداد مرگ و میر سرانه بالاتری دارند، اما هر دوی این کشورها دارای میزان بهبودی بالاتری نیز هستند.

وقتی صحبت از موارد تأیید شده کروناویروس به میان می آید، انگلیس بعد از آمریکا در رتبه دوم قرار دارد.

موارد تأیید شده، فوتی ها و بهبودیافته های کووید19 در هر کشور

با نگاهی به ضریب کشندگی بیماری موردی یک تصویر یکنواخت ترسیم می شود. انگلستان از نظر این متریک بعد از بلژیک که جمعیت آن 6 برابر کمتر از انگلیس است در رتبه دوم قرار دارد.

میزان مرگ و میر ناشی از کووید19

یکی از زمینه های مهم برای درک و مهار همه گیری، آزمایش (تست) است و انگلیس همواره در این مورد از کشورهای دیگر عقب مانده است.

هدف دولت تا پایان ماه آوریل، 100،000 تست در 1 روز بود، اما تنها 2 بار به آن دست یافته است. انگلستان پس از کوتاهی در هدف خود در اوایل ماه مه از هدف خود عقب ماند.

تست های روزانه انگلیس برای کروناویروس

انگلیس در مقایسه با سایر کشورها در آزمایش های کروناویروس بسیار آهسته تر پیش رفته است، در حالی که آلمان در آغاز ماه آوریل بیش از 100،000 نفر را مورد آزمایش قرار داد.

کمتر از 2 درصد از جمعیت انگلستان تاکنون مورد آزمایش قرار گرفته اند و به این ترتیب این کشور در این متریک در رتبه 47 ام جهان قرار دارد.

چه درصدی از جمعیت هر کشور مورد آزمایش کووید19 قرار گرفته اند؟

از زمان اقدامات مهار شیوع این ویروس، تعداد روزانه مرگ و میر در انگلیس و سایر کشورها رو به کاهش گذاشته است.

اما وقتی صحبت از صاف شدن منحنی به میان می آید، آمار و ارقام نشان می دهند که انگلیس یکی از کندترین کشورها برای دستیابی به این هدف بوده است.

فوتی های تأیید شده ناشی از کووید19 در انگلیس در حال مسطح شدن است، اما کندتر از سایر کشورها است

علیرغم عملکرد بدتر در اقدامات کلیدی نسبت به دیگر کشورها، اقدامات دولت انگلیس با شیوع کروناویروس در واقع تأثیر مثبتی در رتبه بندی های عمومی داشته است.

رتبه مقبولیت دولت از اواسط ماه فوریه

رتبه مقبولیت دولت با افزایش حمایت مردمی در هر دولتی در سراسر جهان وجود دارد، هر چند این امر را می توان پدیده صف آرایی جمعیت در اطراف رهبران خود در مواقع بحران به حساب آورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ناشی از کووید19 سایر کشورها تأیید شده مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دانشجویان حامی فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن