Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی تاکید کرد: کشور ما از روزهای اول شیوع کرونا مطلقا از پروتکل های جهانی نه تنها عقب نبود، بلکه بسیاری از شیوه نامه ها را نیز به بهترین شکل ابداع کرد.

وی گفت: کرونا ثابت کرد، توانمندی پزشکان ایرانی دست برتر منطقه است و امروز توانایی بالای علمی پژوهشی محققان کشور در تمامی حیطه های پزشکی، از جمله ویروس نوظهور کووید ۱۹ مسجل و ثابت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی با اشاره به  این که کماکان در جنگ بیولوژیک و همه گیر با ویروس کرونا هستیم، اظهار کرد: کرونا در شرایطی وارد کشور شد که با پدیده ای همه‌گیر جهانی روبرو بودیم.

وی با بیان این که امواج بیماری کرونا صدمات سهمگینی به سیستم بهداشت و درمان کشور وارد کرده است، افزود: به دلیل ماهیت نوپدید و ناشناخته بودن ابعاد مختلف این ویروس تمامی نظام های سلامت کشور به سرعت برای مقابله با کرونا بسیج شدند.

زالی با اشاره به این که تمامی تسهیلات و امکانات بخش های مختلف کشور برای مقابله و ریشه کنی کرونا به کار گرفته شده است، تاکید کرد: در این تلاش شبانه روزی نقش مدافعان عرصه سلامت به عنوان پیشتازان درمان بیماران قابل تقدیر و ستودنی است.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: قدرت بالا و استعداد بی نظیر جامعه پزشکی در زمینه درمان بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ غیر قابل انکار است.

وی با اشاره به اینکه در زمینه بخش‌های بهداشتی و درمانی ره یافت‌های ارزشمندی برای مقابله با کرونا حاصل شده، گفت: در زمینه مسایل فنی و تکنیکال در منطقه مدیترانه شرقی، ایران در قله خودکفایی، خود اتکایی و مرجعیت علمی پزشکی قرار دارد.

زالی افزود: کرونا ثابت کرد، توانمندی پزشکان ایرانی دست برتر منطقه است و امروز توانایی بالای علمی پژوهشی محققان کشور در تمامی حیطه های پزشکی، از جمله ویروس نوظهور کووید ۱۹ مسجل و ثابت شده است.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران توانمندی بالای علمی فرزندان غیور ایران زمین را به ملت شریف ایران تبریک گفت و خاطرنشان کرد: بی شک بخش بسیار بزرگی از سلحشوری و رشادت های سربازان عرصه سلامت در روز سخت کرونایی به تصویر کشیده شد.

وی افتخارات بزرگ علمی کشور را در راستای مقابله با کرونا نقطه عطف و بزنگاه بزرگی در تاریخ علمی و پزشکی دانست و تاکید کرد: جامعه علمی و پزشکی ایران سالیان متمادی است در قله خود کفایی علمی قرار دارد و بیش از چهار دهه است که بالاترین خدمات حوزه سلامت در بهترین سطح به مردم ارائه می شود.

زالی گفت: کرونا ثابت کرد ظرفیت های بالقوه جامعه پزشکی می تواند به سرعت به فعلیت تبدیل شود.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلان شهرتهران با اشاره به اینکه ممارست مشترک و کار تیمی جامعه پزشکی در بحران کرونا مثال زدنی است، یادآور شد: جامعه سرافراز پزشکی امروز ظفرمندانه بر قلل استوار سلامت ایستاده اند؛ به شکلی که از همان آغازین روزهای شکل گیری بحران کرونا وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استفاده از تمامی ظرفیت های حوزه سلامت و پزشکی را توسط تمام گروه ها در دستور کار قرار دادند.

زالی از اجرای ۱۲۵ هزار کارآزمایی بالینی با حداکثر استاندارهای پژوهشی و علمی در شهر تهران خبر داد.

حضور ایران در جمع ۱۲ کشور مجاز به ارائه کارآزمایی بالینی

وی با اشاره به این که کارآزمایی بالینی ایران در عرصه عمومی جهانی مورد استناد قرار گرفته است، اذعان کرد: امروز پاندمی کرونا تقریبا در تمام دنیا وجود دارد، ولی در میان تمام کشورهایی که آلوده به این ویروس هستند، سازمان بهداشت جهانی تنها ۱۲ کشور را از نظر علمی در بالاترین سطح بضاعت و توانایی پژوهشی اعلام کرده که مجاز به ارائه کارآزمایی بالینی هستند و با افتخار اعلام می کنم که ایران سرفراز یکی از این ۱۲ کشور است.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران به شکل گیری ۶۴۰ فعالیت پژوهشی نوین در عرصه کووید ۱۹ در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: در وبینارهای مشترک جهانی نحوه تشخیص، درمان و پیشگیری متخصصان ایرانی در زمینه کرونا، جامعه علمی جهانی را متحیر و شگفت زده کرده است.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به بالاترین میزان تجربه متخصصان مراقبت های ویژه تنفسی در کشور در راستای استفاده از ابزارهای غیرتهاجمی تهویه مصنوعی گفت: کشور ما بالاترین میزان عمل جراحی انتخابی ستون فقرات و ارتوپدی در دنیا را در زمان کووید ۱۹ انجام داد و مقالات این اقدام موثر در معتبرترین مجلات جهانی نیز روزهای آینده به چاپ خواهد رسید.

زالی در بخش دیگری تاکید کرد: با وجود تحریم ها و تمامی محدودیت ها ارائه خدمات درمانی و بهداشتی در بالاترین رده به تمامی سطوح جامعه از نظر رده سنی، شغلی و یا اجتماعی انجام و خوشبختانه بسیاری از این افراد امروز در کمال صحت و سلامتی به صورت کاملا رایگان درمان شدند.

وی اظهار کرد: جامعه پزشکی در بحران کرونا خوش درخشید و توانست کارنامه موفق و درخشانی را در حافظه ملت و جهانیان ثبت کند، افتخاری که فرزندان غیور این مرزو بوم در بحرانی ترین روزها ثبت کردند، مایه افتخار مردم ایران است.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران در بخش دیگری با اشاره به تغییر الگوی پسماندهای تهران در جریان اپیدمی کرونا گفت: در زمان شیوع اپیدمی حتی پسماندهای خانگی هم خطرناک تلقی می شوند. بنابراین ایثارگری عزیزان و کارگران خدمات شهری در این دوران شایسته قدردانی است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی کارآزمایی بالینی جامعه پزشکی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۹۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، امیرحسین میرآبادی رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم. تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می گردند که بتوانند ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهمترین آن بازارهای بین المللی است.

وی در پاسخ به سوال اهمیت بازارهای بین المللی برای صنعت تجهیزات پزشکی گفت: این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می شود سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی ادامه داد: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم درحقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکتهای تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصتهای طلایی هستند.

میرآبادی افزود: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در خصوص نقش آن مجموعه در برگزاری نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ گفت: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکتهای حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

میرآبادی گفت: یکی دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکتهای برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزامهای مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود.

وی در پایان افزود: ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می شود بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه هست و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکتها به همراه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می گردد.

کد خبر 6090981 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران