Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، هادی رضائی معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: ۷ طرح متخصصان پژوهشگاه فضایی ایران در سال۹۸، به عنوان اختراع در اداره ثبت اختراعات مرکز مالکیت معنوی به ثبت رسیده است. بنا به این گزارش، وی اظهار نمود: افزون بر این، ۴ پروژه دیگر این پژوهشگاه نیز موفق به اخذ گواهی اعتبارسنجی اختراع از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در سال قبل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضائی تصریح کرد: یکی از راه‌کارهای اصلی در حفظ مالکیت فکری و صیانت از دستاوردهای علمی متخصصان پژوهشگاه فضایی ایران تا رسیدن به مرحله تجاری‌سازی، ثبت حقوقی این دستاوردها است.

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران عناوین طرح‌های اختراعی پیش‌گفته متعلق به پژوهشکده سامانه‌های ماهواره این پژوهشگاه را چنین عنوان نمود: اتاق تمیز پرتابل (قابل حمل) جهت تست حسگرهای فضایی، سیستم تعیین موقعیت رادیویی طیف گسترده و زمین پایه بومی برای ماهواره، مکانیزم قفل انتهائی ماهواره با نوع زبانه‌ای، پلتفرم صلیبی بهینه‌سازی شده برای سازه ماهواره به منظور افزایش نسبت استحکام به وزن.

وی همچنین، عناوین دیگر این طرح‌های اختراعی متعلق به پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی این پژوهشگاه را نام برد که عبارتند از: ساخت نانوکاتالیست بر پایه مونولیت و فوم، تهیه نانو کامپوزیت پلیمر-الیاف کربن تقویت شده با نانو ساختارهای زیرکونیوم دی بورید و سیلیکون کاربید.

رضایی طرح اختراعی دیگر را میراگر جریان گردابی مغناطیسی نام برد که متعلق به پژوهشکده رانشگرهای فضایی پژوهشگاه است.

در ادامه، معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران تشریح کرد: طرح‌های اختراعی بعد از ثبت در مرکز مالکیت فکری، می‌توانند اعتبارسنجی علمی از سازمان پژوهش‌های علمی وصنعتی ایران گواهی دریافت کنند که ۴ اختراع این پژوهشگاه در سال ۹۸، این گواهی را دریافت کرده‌اند.

رضائی عناوین طرح‌های اختراعی این پژوهشگاه را که گواهی اعتبارسنجی اختراع دریافت نموده‌اند، چنین برشمرد: میز مونتاژ و تست ماهواره با گشتاور و دقت بالا و سامانه هوشمند نظارت الکترونیک فضاپایه و ایستگاه پایه به منظور ردیابی افراد متعلق به پژوهشکده مواد و انرژی؛ مکانیزم نگهدارنده و رهایش چاقوی حرارتی از پژوهشکده رانشگرهای فضایی و بستر آزمون عملکرد سامانه‌های الکتروهیدرودینامیکی متعلق به پژوهشکده سامانه‌‌های حمل‌ونقل فضایی.

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران همچنین، خاطرنشان ساخت: در سال‌جاری نیز ثبت مالکیت فکری دستاوردهای پژوهشگاه با جدیت دنبال می‌شود، به‌طوری‌که تاکنون، ۱۹ پرونده ثبت اختراع و ۱۱ پرونده اعتبارسنجی اختراعات در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

انتهای پیام/

169 / 336 ثبت اختراع پژوهشگاه فضایی مالکیت معنوی اعتبارسنجی ماهواره نانو کامپوزیت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ثبت اختراع پژوهشگاه فضایی مالکیت معنوی اعتبارسنجی ماهواره نانو کامپوزیت معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران طرح های اختراعی ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

به گزارش ایسنا،اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901710

دیگر خبرها

  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی