Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هند با استفاده از قیمت پایین نفت در بازارهای جهانی، بیش از ۳۲ میلیون تن نفت خام را در ذخایر استراتژیک خود در مناطق مختلف این کشور ذخیره کرده است. تاریخ انتشار: 17:15 - 17 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۴۶۷

خبرگزاری میزان - بنابر گزارش رسانه‌های هند، دارمندرا پرادان وزیر نفت هند گفت: پالایشگاه‌های نفتی هند با بهره گیری از قیمت پایین نفت، ۳۲ میلیون تن نفت خام را در مخازن، لوله‌های نفتی و کشتی‌ها ذخیره کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام از هزینه‌های واردات نفت هند خواهد کاست.

هند به عنوان سومین کشور بزرگ مصرف کننده نفت در جهان، بیش از ۸۰ درصد نیاز به نفت خود را از طریق واردات تامین می‌کند. ظرفیت سالانه پالایش نفت هند حدود ۲۵۰ میلیون تن است.

با این وجود، ممنوعیت سفر، قرنطینه و کاهش فعالیت صنعتی با هدف مقابله با ویروس کرونا، بر مصرف سوخت و همچنین پالایش نفت در هند تاثیر گذاشته است.

دهلی نو همچنین نفت مازاد خود را در ذخایر راهبردی نفتی به ظرفیت ۵.۳ میلیون تن ذخیره کرده است.
وزیر نفت هند گفت: با ذخیره نفت ارزان، هند می‌تواند ۲۰ درصد از نیاز داخلی خود به سوخت را تامین کند. با آغاز دوباره فعالیت‌های اقتصادی، تقاضا برای سوخت و انرژی افزایش خواهد یافت.

دولت هند هفته گذشته اعلام کرد که محدودیت‌های قرنطینه سراسری در مناطق کم خطر (از نظر شیوع کرونا) کاهش خواهند یافت تا فعالیت‌های اقتصادی بار دیگر احیا شوند.

با این وجود قرنطینه سراسری در هند تا تاریخ ۱۷ ماه مه ادامه خواهد داشت.


قیمت پایین نفت چه معنی برای هند دارد؟
پایین بودن قیمت نفت نه تنها می‌تواند صورتحساب واردات هند را کاهش دهد بلکه فرصتی برای این کشور برای افزایش مالیات سوخت است و این امر باعث جبران درآمد دولت هند از مالیات‌های مستقیم می‌شود. علاوه بر این، پایین بودن قیمت نفت و سوخت باعث کاهش قیمت انرژی و تعدیل نرخ تورم در هند می‌شود.

سمیر نارنگ اقتصاد دان ارشد در بانک بارودا هند گفت: قیمت پایین نفت دارای سه نتیجه برای هند است: کاهش خروج ارز، کاهش تورم و افزایش درآمد دولت. قیمت پایین نفت برای اقتصاد هند که با رکود مواجه شده است یک اتفاق مثبت است.

صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود، رشد اقتصادی هند در سال مالی ۲۰۲۰-۲۱ را به دلیل شیوع ویروس کرونا ۱.۹ درصد پیشبینی کرد.

رکود اقتصادی هند از دو سال پیش آغاز شد. در سال ۲۰۱۸ رشد اقتصادی هند ۸ درصد اعلام شد اما صندوق بین المللی پول این رشد اقتصادی در سال ۲۰۱۹ را ۴.۷ درصد اعلام کرد.
اما قیمت پایین نفت تنها دارای اثرات مثبت برای هند نیست و می‌تواند بر اقتصاد این کشور تاثیر منفی بگذارد.

مادهاوی آرورا یک کارشناس اقتصادی هند گفت: سقوط بی‌سابقه قیمت نفت در بازارهای جهانی نشان دهنده استرس گسترده سرمایه گذاران در نتیجه شیوع ویروس کرونا است.

بیشتر بخوانید: واکنش بازارهای جهانی نفت به توافق اوپک پلاس برای کاهش تولید روزانه سقوط آزاد قیمت نفت خام آمریکا نرخ فرآورده‌های نفتی در پاکستان کاهش یافت

وی افزود: احساسات منفی در بازارها، بر سرمایه گذاری در هند تاثیر خواهد شد و باعث سقوط ارزش روپیه در مقابل دلار خواهد شد. همچنین درآمد هند از کشورهای خاورمیانه و سایر کشورهای تولید کننده نفت نیز کاهش خواهد یافت.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا هند دهلی نو قیمت پایین نفت اقتصادی هند میلیون تن قیمت نفت هند گفت نفت هند نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد