Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نبوغ و استعداد جوانان صاحب فکر و ایده استان اردبیل برای نخستین بار در سطح ملی، سیستم هشدار پارگی تسمه‌تایم با قطع استارت خودرو در سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اختراع و به مرحله تجاری‌سازی رسید. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، باتوجه به نیاز بالای کشور به نوآوری و فناوری، حرکت در مسیر تخصص‌گرایی و ایده‌پردازی یکی از نیازهای ضروری کنونی است که امروز جوانان استان اردبیل توانسته‌اند با نبوغ و استعداد خود در عرصه خودروسازی با موفقیت تمام سیستم هشدار پارگی تسمه‌تایم خودرو که با قطع استارت خودرو رانندگان را از مشکل به وجود آمده آگاه می‌سازد، اختراع کرده و به مرحله تجاری‌سازی برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باند بزرگ سارقان خودرو و موتورسیکلت در استان کردستان متلاشی شد + تصاویرتوضیحات وزیر صنعت در مورد تعیین قیمت های جدید خودرواجرای 12 پروژه برای کاهش قیمت تمام شده محصول در ایران خودرو

سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل امروز شاهد حضور جوانانی است که هر یک با ایده‌ای ناب و خلاقانه پا به عرصه اختراع و فناوری گذاشته و در راستای کسب موفقیت ملی و رشد و جهش رتبه صنعتی کشور در عرصه جهانی، حرکت می‌کنند که این باعث فخر و مباهات است.

همراهی صنعت و دانشگاه "جهش تولید" را محقق می‌سازد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح سیستم هوشمند هشدار پارگی تسمه‌تایم خودرو در اردبیل اظهار داشت: پشت این اختراع و طرح صنعتی کارآمد نبوغ و استعداد دانشجویان استان اردبیل پنهان است به طوری که اختراع و تجازی‌سازی این طرح که ماحصل سال‌ها تلاش دانشجویان، کادر اجرا، اعضای هیئت علمی و سایر مجموعه‌های دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل است، پشتکار اساسی لازم داشت که خوشبختانه امروز شاهد اختراع و عرضه به بازار این محصول هستیم.

اسحاق رسولی بیان کرد: دانشگاه‌های ما اگر در مسیر درستی حرکت کرده و با سازمانهای مختلف اجرایی هم‌افزایی داشته باشند می‌توانند استعداد جوانان و ایده‌های بکر آنان را تبدیل به فرصت‌های خوب در حوزه‌های تخصصی کنند، چرا که هم‌اکنون استعداد جوانان ما در عرصه جهانی و در بین کشورهای زیاد بی‌نظیر است.

وی رشد علمی دانشگاه‌ها بعد از انقلاب خصوصا در تحصیلات تکمیلی را از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب دانسته و یادآور شد: اگر امروزه این تحصیلات تکمیلی و این درجه از علوم مختلف به سمت تحقیقات کاربردی و فناوری هدایت شود قطعا می‌تواند کشور ما را در ‌حوزه‌های مختلف توسعه داده و جهش تولید را به معنای حقیقی محقق سازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح کرد: سرای نوآوری دانشگاه آزاد اردبیل که در ابتدا ساختمانی با کاربری آموزشی بود اما هم‌اکنون کانونی برای پرورش ایده و فکرهای ناب علمی است که در شاخه‌های علمی مختلف اختیار جوانان و محققان و فناوران استان اردبیل چه در داخل دانشگاه و چه در خارج از دانشگاه قرار داده شده است.

رسولی سرای نوآوری را نماد نسل جدید دانشگاه‌هایی دانست که در عرصه کارآفرینی و فناوری فعالیت دارند و افزود: ما عملا امکانات و ظرفیتهای خود را در این زمینه ساماندهی کرده و به صورت تکمیلی مسائل آموزشی را به ساختمان اصلی دانشگاه واقع در میدان بسیج ارجاع داده‌ایم تا مجموعه سرای نوآوری(شاهد اسبق) این مجموعه در اختیار جوانان صاحب ایده باشد.

سرای نوآوری آی.تی راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد: در آینده نزدیک سرای نوآوری آی.تی در سطح استان نیز راه‌اندازی و افتتاح می‌شود که هم‌اکنون نیز خوشبختانه در این مجموعه دو شرکت دانش بنیان و 30 واحد فناور مستقر هستند.

رسولی گفت: ما در استقرار واحدهای فناوری در این سرای نوآوری سختگیری داریم و آن از این بابت است که به واحدهایی اجازه استقرار می‌دهیم که قدرت تاثیرگذاری در بازار و صنعت را یکجا دارند چرا که هم‌اکنون ایده خوب و نوآوری زیاد، اما ایده و اختراعی که مستقیما در بازار و صنعت تاثیرگذار باشد کم است.

به گفته وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بالای 100 مورد اختراع طرح و محصول در حوزه‌های مختلف علمی و صنعتی داشته است که امسال نیز در راستای تجازی‌سازی برخی از این طرح‌ها تلاش می‌شود.

تجاری‌سازی 30 محصول دانش‌بنیان در آینده نزدیک

شاپور جعفرقلی‌نژاد، رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نیز در این جلسه اظهار داشت: در سال 98 حدود 10 نفر از اعضای هیئت علمی را به روش‌های مختلف و در حوزه‌های تخصصی و علمی مختلف وارد عرصه تولید و اختراع کردیم که در این راستا هم‌اکنون محققان دانشگاه آزاد واحد اردبیل توانسته‌اند تا به این لحظه توانمندی خود در حوزه‌های مختلف را به اثبات برسانند.

وی تصریح کرد: با همراهی ریاست دانشگاه توانستیم اعضای هیئت علمی را با موضوعات علمی درگیر و وارد فضای کسب و کار کنیم که امروز حاصل این تلاش‌ها پرده‌برداری از سیستم هشداردهنده خرابی تسمه‌تایم خودروست که در آینده نزدیک این محصول وارد بازار عرضه می‌شود.

به گفته رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اردبیل تعداد واحدهای فناور تا پایان سال 98 که در شورای رشد دانشگاه مصوب گردید 30 طرح بوده که این طرح‌ها با حمایت سازمان‌های مختلف به ویژه صنعت، معدن و تجارت در آینده نزدیک وارد بازار خواهد شد.

ثبت اختراع نخستین سیستم هشدار پارگی تسمه‌تایم در صنعت خودرو کشور

بهمن طاهری مخترع طرح سیستم هشداردهنده خوردگی، سائیدگی و پارگی تسمه‌تایم خودرو گفت: با اذعان به اینکه 70 تا 80 درصد خودروهای موجود در کشور و 100 درصد خودروهای تولید داخلی سیستم تسمه‌تایم هستند ما بعد از سال‌ها پژوهش و تحقیقات گسترده در این زمینه تصمیم بر اختراع چنین سیستمی گرفتیم به طوری که طی رایزنی‌ها با شرکت سایپا هم‌اکنون این سیستم تاییدیه لازم را از شرکت مذکور و همچنین وزارت صنعت اخذ کرده است.

وی با اشاره به اینکه تسمه‌تایم خودرو به هر دلیل ممکنی پارگی داشته باشد این سیستم راننده را از مشکل ایجاد شده مطلع می‌سازد، اضافه کرد: سالانه حداقل 200 هزار خودرو در کشور با مشکل پارگی تسمه تایم مواجه می‌شود که در صورت اتفاق صد درصدی یا پارگی قطعی 5 الی 15 میلیون تومان هزینه تحمیل مصرف‌کننده خواهد شد که این سیستم با طراحی هوشمند جزئی‌ترین سائیدگی، خوردگی یا پارگی حتی یک دنده در تسمه‌تایم را فورا به راننده اطلاع می‌دهد.

مهسا صداقت دیگر مخترع این طرح نیز اظهار کرد: وزارت صنعت محصول اختراعی دانشگاه آزاد اردبیل را به عنوان محصولات جمهوری اسلامی در سیستم خود کدگزاری کرده که این محصول با یاری خداوند در 4 مدل وارد بازار شده و در خودروهای تسمه تایم قابل نصب خواهد بود.

وی افزود: تشخیص خرابی آنی واتر پمپ، فرسودگی تسمه تایم، پارگی یا سائیدگی تسمه‌تایم، شل شدگی تسمه سفت کن و هشدار به راننده با قطع آنی برق استارت خودرو از قابلیت‌های محصول دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل است.

انتهای پیام/133

R41374/P4001/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دانشگاه آزاد اردبیل آینده نزدیک استان اردبیل سیستم هشدار سرای نوآوری تجاری سازی هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سراسر کشور در پنج حیطه مدیریت نظام سلامت، هنر و سلامت، علوم پایه، استدلال بالینی و آموزش پزشکی توسط مهدی دهقانی زاهدانی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کارکنان پژوهشی و پزشکی دانشگاه ْآزاد اسلامی یزد در دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب یزد برگزار شد.

این المپیاد همراه با آماده‌سازی زیرساخت‌های برگزاری آزمون، نظیر اطلاع‌رسانی به دانشجویان، اعلام محل برگزاری آزمون، حفظ رعایت حراست از سؤالات و تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای برگزار شد. رؤسای استان‌ها پس از آماده‌سازی فایل تجمیع موظفند تا ۴۸ ساعت پس از برگزاری آزمون یعنی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه نتایج را برای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال کنند و ۱۸ اردیبهشت‌ماه اسامی دانشجویان راه‌یافته به مرحله بعد در سامانه وزارت بهداشت ثبت می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستم‌های صوتی XTRIM VX | تجربه حضور در یک کنسرت اختصاصی
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها