Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@04:50:33 GMT

نباید در اعلام وضعیت سفید کرونا عجله کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۱۷۳۹

نباید در اعلام وضعیت سفید کرونا عجله کرد

نماینده هرمزگان در شورای عالی استان‌ها گفت: در اعلام وضعیت سفید در برخی از شهرها با توجه به اینکه پیک بعدی شیوع کرونا در راه است نباید در اعلام وضعیت سفید، عجله کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، کیانوش جهانبخش اظهار کرد: متاسفانه هنوز وضعیت عادی نشده است و شرایط مطلوبی وجود ندارد و اینکه ستاد ملی مبارزه با کرونا به دستور رئیس جمهور اعلام کرده است که برخی از شهرها وضعیت سفید در رابطه با ویروس کرونا دارند و مدارس  و اماکن مذهبی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می‌توانند از 27 اردیبهشت ماه آغاز به کار کنند و مراسم ها برگزار شود، تصمیم خطرناکی است. 

وی با بیان اینکه ما غُر نمی زنیم بلکه نگران هستیم و مبنایی مخالفت نمی کنیم چرا که تدبیری نمی بینیم، تصریح کرد: ما هم معتقد هستیم که بشر باید به زندگی در شرایط کرونا عادت کند و خود را با شرایط سخت‌تری تطبیق دهد و تا زمانی که ما به حقوق شهروندی، بهداشت فردی و سلامت محیط زیست اهمیت ندهیم همین وضعیت خواهد بود، معتقدیم که شرایط باید کم کم عادی شود اما لازم است برنامه  داشته باشیم.

نماینده هرمزگان در شورای عالی استان‌ها اضافه کرد: خوشبختانه میزان آگاهی جامعه نسبت به خطرات و روش‌های پیشگیری در سطح مطلوبی قرار دارد و اگر می‌بینیم که نسبت به سایر کشورها توفیقاتی در این زمینه داشته‌ایم حاصل همراهی مردم و زحمات و دلسوزی‌های مدافعان سلامت و کادر پزشکی و درمانی بود که با تمام کمبودهای موجود مدیریت خوبی انجام شد، این نکته حائز اهمیت است که پاکیزگی و رعایت بهداشت جزو آیین و سنن و فرهنگ ایرانیان بوده است.

جهانبخش افزود: آقای رئیس جمهور این را باید در نظر داشته باشند که ما در کنار مردم و از خود مردم هستیم. طبیعتا مسائل و مشکلات را با وضوح بیشتری می‌بینیم و اظهار و نظرهای ما به واقعیت و آمار نزدیک تر است. پس اگر نماینده‌ای انتقاد می کند، ایرادی می گیرد یا نکته‌ای یادآور می شود، نباید گلایه ای وجود داشته باشد. فراموش نکنید که شوراها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بیشترین همراهی را در مقابله با کرونا داشته اند، حتی بیشتر از دستگاههای دولتی که وظیفه قانونی دارند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و روستایی شورای عالی استان ها بیان داشت: بر اساس نظر کارشناسان و متخصصان امر ما زمانی می توانیم وضعیت یک شهر را سفید اعلام کنیم که دو برابر مدت زمان دوران نهفتگی هیچ موردی از ابتلا به ویروس گزارش نشود. یعنی اگر امروز هیچ گزارشی از ابتلا به ویروس نداشتیم باید 4 هفته بگذرد تا بتوانیم وضعیت سفید اعلام کنیم. از طرفی این شرایط زمانی می‌تواند دارای ثبات باشد که کنترل ورودی و خروجی شهرها به عهده مسئولان همان شهرها گذارده شود و مسئولان شهری بتوانند تصمیم گیرنده در زمینه مدیریت بحران و اداره شهر باشند، چراکه مراودات محلی و منطقه ای همچنان ادامه دارد و هیچگونه کنترلی در رفت و آمدهای بین شهری و استانی وجود ندارد و شرایط در ترددهای بین شهری و استانی کاملا عادی است.از این رو طبیعی است که با وجود آزاد بودن مراودات محلی و منطقه‌ای یک فرد آلوده می‌تواند وارد شهرهای با وضعیت سفید شود و دیگران را آلوده کند که با توجه به اعلام عدم ممنوعیت رویدادهای جمعی و بازگشایی مدارس و اماکن مذهبی در این شهرها می‌تواند خطر آفرین باشد و باردیگر بحران به وجود بیاورد.

نماینده استان هرمزگان در شورای عالی استان ها با اشاره به اعلام شروع پیک جدید شیوع کرونا در 15 استان کشور، ادامه داد: با این شرایط و با وجود آزاد بودن ترددهای بین استانی تمام نقاط کشور در خطر شیوع ویروس کرونا هستند و ما نمی‌توانیم بدون اینکه کنترلی بر ورودی و خروجی شهرها داشته باشیم در یک یا چند شهر وضعیت عادی و سفید اعلام کنیم. 

وی در خصوص بازگشایی مشاغل پرخطر مانند باشگاه های ورزشی و آرایشگاه ها نیز گفت: باید این بازگشایی به صورت مرحله‌ای صورت گیرد و تنها افراد شناسنامه دار و ثبت نام شده که وضعیت ابتلای آن‌ها به ویروس کرونا مشخص است اجازه ورود و فعالیت داشته باشند تا قابل ردیابی و پیگیری باشند. در غیر این صورت کنترل زنجیره امکان پذیر نیست. با وجود این نمی توان برای مدت طولانی بسیاری از مشاغل را تعطیل یا حذف کرد بنابراین باید با پروتکل های بهداشتی و سخت گیری های مورد نیاز اقدام به بازگشایی این مشاغل نمود.

جهان بخش گفت: همچنان نسبت به آگاهی بخشی اقدام موثر داشته باشیم و  مردم نسبت به خطر ابتلا به ویروس آگاه و هوشیار باشند و حساسیت نشان دهند. از ترددها و مراسم های غیرضروری خودداری کنند. ارتباطات اجتماعی و بهداشت فردی را کنترل و رعایت کنند. با توجه به اینکه عمده مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در افراد با زمینه بیماری یا سن بالا دیده می شود،باید دولت ضمن تامین مالی و حمایت های لازم به قرنطینه اجباری این افراد اقدام کند تا ضمن حفظ جان این شهروندان، فشار وارده به شبکه وکادر درمانی کشور را کاهش دهد. هرچند این قرنطیه باید با حمایت کامل همراه باشد. اگر این افراد کارگر یا کارمند هستند لازم است به آنها حقوق کامل و مرخصی اعطا شود و اگر صاحب مشاغل آزاد هستند می بایستی کمک های مالی دریافت کنند تا آمار مرگ و میر کاهش یابد. خوشبختانه روند مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا کاهشی بوده و این نشان می دهد وضعیت قابل کنترل است.

نماینده استان هرمزگان در شورای عالی استان ها با بیان اینکه  تصمیمات ما در خصوص مرگ و زندگی افراد است، ادامه داد: خوشبختانه وضعیت در حال بهبود است بنابراین نباید در بازگشایی اماکن عمومی و عادی سازی شرایط عجله کرد. اگر هم لازم است این اقدامات انجام شود باید زیرساخت ها فراهم شود. هنوز هم بسیاری از مردم به ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده دسترسی ندارند. اگر این عادی سازی بدون سختگیری در پروتکل های بهداشتی صورت گیرد قطعا وضعیت بدتر خواهد شد،این موضوع نگرانی را می افزاید که شهرهایی که سفید اعلام شده اند،سرانه ی بهداشت و درمان پایینی دارند و کادر درمان و زیرساخت مناسبی ندارند.

انتهای پیام/۳۲۶۴

منبع: فارس

کلیدواژه: جهانبخش شورای عالی استان ها کرونا وضعیت سفید ابتلا به ویروس ویروس کرونا سفید اعلام وضعیت سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟

تین نیوز

پلاک فلزی که برای شناسایی رسمی وسیله نقلیه متصل می‌شود، پلاک خودرو نام دارد. همه کشورها برای وسایل نقلیه جاده‌ای مانند: اتومبیل، کامیون و موتورسیکلت نیاز به ثبت پلاک دارند. 

به گزارش تین نیوز، پلاک خودرو ایرانی، یک شناسه عددی است که به طور منحصر به فرد برای هر اتومبیل در نظر گرفته شده است. شماره پلاک خودرو همانند اثر انگشت در اتومبیل ها می باشد که باید منحصر بفرد باشد و به همین دلیل هیچ اتومبیلی دارای پلاک یکسان با سایر پلاک ها نیست.

پلاک وسایل نقلیه علاوه بر عدد، دارای رنگ‌ها و حروف مختلفی است که کمتر به آن توجه کردیم، اما هرکدام نشان‌گر مورد خاصی است که دانستنش در برخی موارد به افزایش اطلاعات عمومی کمک می‌کند.

 پلاک خودروها در کشور که به پلاک ملی مشهور است دارای شش رنگ‌ مختلف است که بر اساس مالکیت خودروها، نوع و ... دسته‌بندی شده است.

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟ خودروهای پلاک سفید

خودروهای پلاک سفید سه دسته هستند:

-خودروهایی با حرف «گ»،

خودروهای پلاک سفید با حرف «گ»،به اصطلاح به خودروهای گذرموقت معروف هستند

-خودروهایی با دیگر حروف الفباء به جز «گ» و پلاک هایی با نشانه ویلچر

خودروهای شخصی هستند که روزانه شمار زیادی از آن‌ها در کشور در حال تردد هستند و طبیعی است که بیشترین تعداد پلاک خودرو نیز مربوط به این نوع است.

خودروهای پلاک سفید با نشانه ویلچر، خودرو های متعلق به جانبازان و معلولان است.

خودروهای پلاک زرد :

خودروهای پلاک زرد با حرف «ک» خودروهای ادواتکشاورزی است.

خودروهای پلاک زرد با حرف «ع» خودروهای حمل و نقل عمومی هستند که تاکسی ها و اتوبوس ها و...از جمله آن‌ها است.

خودروهای پلاک سبز

خودروهای پلاک سبز با حرف «پ»، خودرو های متعلق به پلیس،اعم از پلیس راهور، گشت انتظامی،پلیس مبارزه با مواد مخدر و... است.

خودروهای پلاک سبز با حرف «ث»، خودروهای متعلق به سپاه پاسداران است.

خودروهای پلاک قرمز

خودروهای پلاک قرمز با عبارت «تشریفات»، خودروهای تشریفات دولتی است.

خودروهای پلاک قرمز با حرف «الف»، خودرو های دولتی هستند که طبق قانون، استفاده شخصی از آن‌ها غیر مجاز است.

خودروهای پلاک آبی نوع دوم

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ش»، خودروهای متعلق به ارتش است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ز»، خودروهای متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ف»، خودروهای متعلق به ستاد کل نیروهای مسلح است

خودروهای پلاک آبی نوع اول

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف‌ «D»، خودروهای دیپلمات،کنسولی و سیاسی هستند

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف «S»، خودروهای سفارتخانه‌ها و نمایندگان برای خدمت اداری هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد