Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@05:11:09 GMT

بحران کرونا از حادثه ۱۱ سپتامبر هم بدتر است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۲۶۰۸

بحران کرونا از حادثه ۱۱ سپتامبر هم بدتر است

رئیس‌جمهور آمریکا بحران کرونا را رخدادی بدتر از حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله به «پرل هاربر» عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آسوشیتد پرس، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در یک نشست خبری در کاخ سفید، بحران کرونا را رخدادی بدتر از حادثه 11 سپتامبر و حمله نیروهای ژاپنی به «پرل هاربر» در جریان جنگ جهانی دوم توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ترامپ در توصیف شدت بحران کرونا به خبرنگاران گفت: «این بدتر از ماجرای پرل هاربر است. بدتر از حمله به مرکز تجارت جهانی [حادثه 11 سپتامبر] است. این بحران هرگز نباید اتفاق می‌افتاد.»   وی در عین حال تأکید کرد: «فکر نمی‌کنم که مردم قرنطینه نامحدود را تحمل کنند. نمی‌توان چنین وضعیتی را برای مدت طولانی حفظ کرد.»   رئیس‌جمهور آمریکا درباره تصمیم اخیرش مبنی بر انحلال کارگروه ویژه کاخ سفید برای مقابله با ویروس کرونا نیز گفت: «تا همین دیروز یعنی قبل از اینکه درباره انحلال این کارگروه در آینده نزدیک صحبت کنم، اصلاً نمی‌دانستم که این کارگروه چقدر محبوب شده و مورد تحسین مردم قرار گرفته است.   وی ادامه داد: «به همین دلیل من تصمیمم را عوض کرده‌ام و تا روز دوشنبه آینده اعضای جدیدی به این کارگروه خواهند پیوست.»   بر اساس آخرین آمارهای رسمی منتشر شده از سوی نهادهای دولتی آمریکا، تاکنون بالغ بر 1.2 میلیون نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، حدود 73 هزار نفر جان باخته‌اند.   آمریکا هم از لحاظ آمار مبتلایان و هم از لحاظ آمار قربانیان ویروس کرونا، با اختلاف بسیار زیادی نسبت به سایر کشورها رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده است.

منبع: دانا

کلیدواژه: بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۲۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا

انتشار تصاویری از اقدام پلیس آمریکا در برداشتن حجاب یک زن مسلمان به زور در حالی که در دانشگاه ایالتی آریزونا بازداشت شده، خشم مردمی را به دنبال داشت و شورای مسلمانان آمریکا خواستار تحقیقات کامل درباره آنچه که یک حادثه اسلام‌هراسی خوانده می‌شود، شده است.

به گزارش ایسنا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی [CAIR-AZ] اقدامات پلیس را محکوم کرد و خواستار تحقیق در مورد این حادثه شد.

ابوسیف، مدیر اجرایی شورا در بیانیه‌ای گفت: قانون، آزادی عمل مذهبی را تضمین می‌کند. پلیس نمی‌تواند این حق را به حالت تعلیق درآورد. ما اقدامات گزارش شده پلیس را محکوم می‌کنیم و خواستار تحقیقات کامل در مورد این حادثه هستیم.

این فیلم در شبکه ایکس به طور گسترده پخش شده و واکنش شدیدی علیه پلیس را به دنبال داشته است.

این اولین بار نیست که پلیس با تجاوز به حقوق معترضان و دانشجویان به اعتراضات پاسخ می‌دهد. از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر کشور به ۱۰۰۰ نفر رسیده است. این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه محاصره‌ شده برپا کنند.

دانشجویان خواستار آتش بس در غزه و قطع روابط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. حوادث اسلام هراسی که از زمان شروع تهاجم مستمر رژیم صهیونیستی به غزه در حال افزایش بوده است، چندان جدی گرفته نشده است. سازمان دهندگان تظاهرات اتهامات یهودی ستیزی را رد می‌کنند و استدلال می‌کنند که اقدامات آنها با هدف دولت صهیونیستی و پیگرد قانونی درگیری در غزه انجام می‌شود.  فیلم‌هایی از پلیس با تجهیزات ضدشورش که در کالج‌های مختلف احضار شده‌اند تا تظاهرات‌ها را خنثی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • بالوتلی: چالهان اوعلو و هواداران میلان؟ اگر من بودم هزار برابر بدتر رفتار می‌کردم!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت