Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «بابک دین پرست» معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور  در کمسیون تخصصی اقتصادی همایش استانداران سراسر کشور که در سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور برگزار شد، گفت: محور حرکت و برنامه ریزی اقتصادی استانداری ها در سال جاری، دستورالعمل ۳۰ گانه اقتصادی وزیر کشور است که در چارچوب سیاست های دولت و اولویت های کشور ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حل چالش های اقتصادی و اتخاذ راه حل های کارآمد برای برون رفت از این چالش ها باید مبنای کار همه استانداران باشد.
معاون اقتصادی وزیر کشور در همین راستا از تهیه طرح فعال سازی واحدهای تولیدی نیمه تمام در کشور خبر داد که در دستورالعمل وزیر کشور به استانداران در سال جهش تولید مورد تاکید قرار گرفته است.
دین پرست گفت: در این همایش دو روزه در نظر داریم با احصاء مشکلات و چالش های اقتصادی استان های سراسر کشور، برای حل آنها برنامه ریزی کنیم و در این زمینه، پیگیری های لازم را از طریق ریاست محترم جمهوری و همچنین نهادها و دستگاههای ذیربط انجام خواهیم داد.
«مهدی جمالی نژاد» معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور نیز با تاکید بر اینکه مسکن جزء پایه ای ترین نیاز هر فرد در جامعه انسانی است، گفت: با مشارکت شهرداری ها و دهیاری ها به دنبال اجرای طرح مسکن استیجاری در کل کشور هستیم.
وی با تشریح ابعاد این طرح افزود: قرار است طرح مسکن استیجاری ابتدا به صورت آزمایشی در شهر تهران اجرا شود و سپس، آن را در سایر شهرهای کشور اجرا کنیم.
جمالی نژاد با اشاره به اینکه مسکن یکی از محورهای مهم اقتصاد در کشور است، تصریح کرد: طبق آمارهای دقیق ۲۶ شغل به صورت مستقیم و ۲۰۰ شغل به شکل غیرمستقیم با اقتصاد مسکن ارتباط جدی دارند. به همین دلیل، اگر بتوانیم حوزه مسکن را به درستی ساماندهی کنیم، یک جهش جدی را در اقتصاد کشور شاهد خواهیم بود.
«عیسی منصوری» معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در ادامه این نشست از اولویت های این وزارتخانه در سال پیش رو سخن گفت و اعلام کرد که بسته اشتغال سال ۹۹ با تاکید بر دوره پسا کرونا و شرایط تحریم طرح ریزی شده است.

معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: دولت به دنبال اعطای کمک و تسهیلات به بنگاه های اقتصادی آسیب دیده در جریان بحران کرونا است.
معاون وزیر کار با بیان اینکه اولویت بسته های حمایتی دولت با شرکت ها و واحدهایی است که بتوانند نیروی کار خود را حفظ کنند، افزود: در نظر داریم ضمن ارتباط مؤثر با کارفرمایان، تسهیلات بانکی خوبی برای این بخش اختصاص دهیم.
منصوری با مرور آمارهای مربوط به بنگاه های اقتصادی آسیب دیده از شیوع کرونا خاطرنشان کرد: سیاست وزارت کار  این است که با استفاده از ظرفیت های موجود به بنگاهها کمک کند و تا حد امکان به تداوم فعالیت این بنگاهها یاری رساند.
وی در همین راستا آمادگی وزارت کار را برای همکاری با بخش اقتصادی وزارت کشور در جهت به اشتراک گذاشتن سیاست های اشتغال و کار آفرینی به منظور اتخاذ بهترین راهبرد اشتغال زایی و کار آفرینی در سطح کشور اعلام کرد.

حفظ امنیت

«حسین کلانتری» استاندار کهگیلویه و بویر احمد و دبیر کمیسیون تخصصی امنیتی همایش استانداران سراسر کشور  نیز درادامه همایش گفت: در این جلسه، استانداران، حفظ امنیت را مهم ترین نیاز عمومی کشور دانستند و از مردم ایران که همواره در بزنگاه های حساس یاریگر دولت و نظام بوده اند، ستایش کردند.
وی افزود: در نشست امروز که با حضور استانداران و دبیر شورای امنیت کشور برگزار شد، راه کارهای جدید برای تحکیم مبانی امنیت داخلی مورد تبادل نظر قرار گرفت.
کلانتری با تاکید بر اینکه امنیت ایران از جنس مردم پایه است، تصریح کرد: استانداران در این نشست هم عقیده بودند که نقش مردم در تامین و حفظ ثبات داخلی، به جد تاثیرگذار است و به همین دلیل، بنای سیاستگذاری امنیتی در کشور با محوریت مردم است.
دبیر کمیسیون تخصصی امنیتی همایش استانداران سراسر کشور با اشاره به اینکه قرار است در نشست فردا، اهم تصمیمات گرفته شده در این کمیسیون در همایش استانداران ارائه شود، افزود: باید در سیاستگذاری ها و جهت گیری هایمان همواره رضایت و همراهی مردم را در اولویت قرار دهیم.
وی در ادامه سخنانش به اپیدمی کرونا در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: خوشبختانه با همراهی مردم توانستیم مدیریت خوبی در کنترل بیماری کرونا داشته باشیم .
استاندار کهگیلویه و بویر احمد یادآورشد: باید تا پایان کامل این بیماری، پروتکل های بهداشتی و درمانی را رعایت کنیم و با پرهیز از ساده انگاری و عادی جلوه دادن اوضاع، باعث اوج گیری دوباره این بیماری در جامعه نشویم.
 

ارتباط دوسویه با نمایندگان

«محمدعلی طالبی» استاندار یزد و دبیر کمیسیون تخصصی سیاسی همایش استانداران نیز پس از برگزاری نشست این کمیسیون به خبرنگاران گفت: یکی از موضوعات مهمی که در جلسه امروز مطرح شد، موضوع ارتباط دو سویه و تعاملی با نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی بود به گونه ای که بتوانیم از همان ابتدای فعالیت مجلس، ارتباط و تعامل بسیار خوبی با مجموعه نمایندگان در راستای منافع مردم و بهبود شرایط کشور برقرار کنیم.
وی افزود: کمیسیون سیاسی اجلاس استانداران همچنین با توجه به موقعیت زمانی که در آن واقع شده ایم، برخی از موضوعات مهم جامعه را مورد بحث و بررسی قرار داد و ثبات سیاسی و انسجام اجتماعی در سطح کشور و تقویت سرمایه اجتماعی یکی از موضوعات اصلی بحث ما بود.
طالبی، موضوع برگزاری انتخابات مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ، انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا در سال ۱۴۰۰ و مباحثی پیرامون مشارکت مردم در آنها را از دیگر موضوعات مطرح در کمیسیون تخصصی سیاسی همایش استانداران بیان کرد.
وی گفت: در این نشست، موضوعات سیاسی و اجتماعی دوره پساکرونا و مباحث مربوط به تقسیمات کشوری هم مورد بررسی قرار گرفت.
همایش دو روزه استانداران سراسر کشور عصر امروز با فعالیت چهار کمیسیون تخصصی اقتصادی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی در وزارت کشور در تهران آغاز شد و پیش از ظهر فردا با سخنرانی «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور پایان خواهد یافت.

برچسب‌ها عبدالرضا رحمانی فضلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی عبدالرضا رحمانی فضلی استانداران سراسر کشور همایش استانداران کمیسیون تخصصی وزارت کشور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در حال تدوین است.

صمد نژادابراهیمی ۸ اردیبهشت در نشست موزه‌های دانشگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی به هم‌اندیشی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و کمیته ملی موزه‌ها تاکید کرد و گفت: هماهنگی کامل این سه رکن جهت ارتقای جایگاه، کیفیت و انسجام حرفه‌ای، فنی و تخصصی بسیار مهم است.

وی با اشاره به بررسی پیش‌نویس آئین‌نامه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، افزود: انتظار می‌رود نظرات تکمیلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام تا آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور بر اساس اسناد بالادستی و طبق مقررات موزه‌ای کشور و با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهایی شود.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاسیس موزه تاریخ علوم این دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: این موزه با ابتکار و خلاقیت خود توانسته است در دوره‌های مختلف در ردیف موزه‌های برتر کشور قرار گرفته و جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران را نیز از آن خود کند.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها برای اولین بار در کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از اقدامات خوب این موزه است، ادامه داد: نگاه علمی به موزه و موزه‌داری و توجه به این امور و نشان‌دادن سیر تحول علوم به دانش‌آموزان و دانشجویان در موزه‌های علمی و دانشگاهی بسیار مهم است.

میرسید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) گفت: با توجه به شعار روز جهانی موزه‌ها در سال ۲۰۲۴ مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه‌ها و نقش ویژه‌ای که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و موزه‌های آنها در تحقق این امر دارند، باید برنامه‌ها و اهداف ویژه‌ای در همه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی پیش بینی و اجرا شود و نقش آموزشی و پژوهشی آنها پررنگ نشان داده شود.

وی افزود: لازم است شرایط و وضع موجود موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی شده و برای رفع و کاهش مسائل و چالش‌های موجود با هماهنگی کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تلاش شود.

محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به بیانیه پایانی اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در این دانشگاه، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بطور مشترک خواستار توجه ویژه در امر آموزش، ترویج و پژوهش در موزه‌ها و حفظ  میراث فرهنگی، علمی و طبیعی به عنوان بقای هویت ایرانی اسلامی و حرکت در مسیر تمدن‌سازی و مرجعیت علمی با تمام قوا، ارکان و شئونات کشور و جامعه می‌باشند.

وی با اشاره به اهتمام معاونت پژوهشی و بالاخص دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ساماندهی موزه‌های دانشگاهی و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه مربوطه، افزود: تدوین این آئین‌نامه امری لازم و ضروری جهت حفظ هویت علمی و پژوهشی کشور و ترویج آن می‌باشد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: انتظار می‌رود به جهت معرفی کلیه موزه‌ها اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در سطح کشور، تمامی موزه‌های کشور در آئین موزه برتر کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) شرکت نموده و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی دایر و این کنفرانس با حمایت وزارت علوم، تحقیقاتی و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) و کمیسیون ملی یونسکو تداوم یافته و بطور سالانه و یا دوسالانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سالجاری مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه، کلیه موزه‌های کشور بخصوص موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و علوم و فناوری با اجرای برنامه‌های متنوع برای تحقق این شعار اهتمام ورزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور