Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@08:21:45 GMT

افرادی که خواب سنگین دارند بخوانند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۳۵۴۶

افرادی که خواب سنگین دارند بخوانند

هوشیار خوابی با بد خوابی فرق می‌کند و بیشتر افرادی که برای به خواب رفتن مشکلی ندارند برای هوشیار خوابیدن مشکل دارند. اصطلاحا این گونه افراد را خواب سنگین می‌نامند. اگر نشانه‌های زیر را دارید شما خواب سنگین هستید و مطمئنا همیشه از برنامه‌ها عقب می‌مانید:

الف) با یک‌بار زنگ بیداری، بیدار نمی‌شوید و همیشه با فاصله‌ی ۵ دقیقه چند زنگ بیداری کوک می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ب) برای بیدار کردن‌تان، نیاز به لمس و تکان دادن شما است.

پ) در هنگام خواب حساسیتی به صدا‌ها و نور ندارید.

ث) برای هوشیار شدن نیاز به زمان بیشتری از حد معمول ۵ دقیقه‌ای دارید.

اگر این علایم را در خود دارید، پس لازم است مطالب زیر را بخوانید.

۱. تغییر زنگ بیداری: شما هر زنگ بیداری‌ای که انتخاب کنید بعد از مدتی ذهن به آن عادت می‌کند و دیگر آن موزیک اثر هوشیارسازی بر شما ندارد. علاوه بر اینکه از آن زنگ بیداری متنفر می‌شوید کارکرد مفیدی هم برای شما دیگر نخواهید داشت. بهتر است برای از بین بردن این عادت هر هفته زنگ بیداری خود را عوض کنید. از زنگ‌هایی استفاده کنید که ذهن را مشغول می‌کنند و خواب را از سر شما می‌پراند.

۲. اسانس‌های خاطره‌انگیز: بر اساس تحقیقات منتشر شده در ساینس، استشمام بوی سیب و گل رز باعث افزایش قدرت هوش می‌شود و به این ترتیب مغز به خواب عمیق نمی‌رود. توصیه می‌شود قبل از خواب سیب یا گل بو کنید. اگر طبیعی این بو‌ها را در اختیار ندارید می‌توانید اسانس آن‌ها را تهیه کنید.

۳. غذا خوردن شبانه: به طور عادی باید ۲ ساعت قبل از خواب شام بخورید. پس از غذا خوردن دیر وقت یا وعده‌های غذایی شبانه دوری کنید و بدن خود را از حالت ریلکس خارج نکنید.

۴. مطالعه قبل از خواب: مطالعه‌ی قبل خواب باعث می‌شود مغز درگیر داده‌های جدید باشد و حول پردازش آن‌ها فعالیت کند. به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از خواب درس‌های سخت مانند ریاضی، فیزیک و شیمی بخوانید. پس مطالعه‌ی کتاب‌های دلخواه، مغز نیمه هوشیار باقی می‌ماند و بیدار شدن صبح برایش سخت نخواهد بود.

۵. به رویاهایتان فکر کنید: رویاپردازی خلاقیت مغز را افرایش می‌دهد و به این ترتیب دیگر در خواب کامل فرو نمی‌رود. پس بیدار شدن در این شرایط نیز راحت‌تر است.

۶. در طول روز چرت بزنید: بهتر است قبل از ناهار چرت بزنید. چرت زدن قبل از نهار را خواب قیلوله می‌نامند و بسیار برای بدن مفید است. برعکس چرت زدن بعد از ناهار برای بدن ضرر دارد.

۷. بیشتر خوابیدن بیشتر ضرر می‌رساند: اغلب افراد فکر می‌کنند هر چه بیشتر بخوابند برای سلامتی‌شان مفیدتر است. دکتر گراندر، تحقیقاتی در این باره انجام داد که در مجله‌ی سالمندان آمریکا در سال ۲۰۱۴ به چاپ رسید، او در این پژوهش به این نتیجه می‌رسد که خوابیدن ۹ یا ۱۰ ساعته به بدن ضرر می‌رساند. ساعت طبیعی و مفید برای خواب ۸ ساعت است.

منبع: برنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خواب خواب آلودگی خواب سنگین پارسی خبر قبل از خواب زنگ بیداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۳۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنشستگان بخوانند/ واریزی بزرگ به حساب بازنشستگان در راه است؟

محمدرضا پورابراهیمی درباره این‌که با توجه به عدم ابلاغ احکام برنامه هفتم کماکان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بر زمین مانده است، آیا اجرایی شدنش به نیمه اول سال خواهد رسید؟ چه زمانی برای این متناسب‌سازی پیش‌بینی می‌شود، گفت: این نکته مورد سوال بازنشستگان است و مدت‌هاست پیگیری می‌کنند. در قانون برنامه هفتم دقیقا این مطلب تصویب شد. ما آمدیم پیشنهاد کردیم ۹۰ درصد افزایش حقوق بازنشستگان کشوری، لشگری، تأمین اجتماعی، فولاد و همه در طول بازه زمانی ۳ ساله اتفاق بیفتد و این کار عملیاتی شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دلیل آن‌که برنامه هفتم نهایی نشده است و رسماً احکامش نیست، مانند همه احکام بودجه که گاهی اوقات اردیبهشت ماه می‌آمد و مابه‌التفاوتش را می‌دهند، ما پیشنهادمان این است که مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان محاسبه و در احکام بازنشسته‌ها لحاظ شود و بیاید، حال با یک ۲ ماه تاخیر مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت ماه در خرداد پرداخت شود.

وی افزود: خبری که من دارم این است که بررسی برنامه هفتم در حال تمام شدن است و به زودی ایرادات شورای نگهبان برطرف می‌شود و حتما بعد از تائید به مجلس می‌آید و آقای قالیباف هم به رئیس‌جمهور ابلاغ می‌کند. بنابراین پیش بینی ما این است که آن چیزی که در قانون آمده است، اجرایی شود.

پورابراهیمی گفت: حال مسئله اعتباری و مالی است که طبیعتا باید با دولت بنشینیم و حل کنیم و این امکانی است که متناسب با تورم به بازنشستگان داده شده است در حال حاضر تورم به شدت معیشت بازنشستگان را تحت تاثیر قرار داده است و سفره‌شان را کوچک کرده است یک بخشی از آن جبران شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901200

دیگر خبرها

  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • بازنشستگان بخوانند/ واریزی بزرگ به حساب بازنشستگان در راه است؟
  • فصل بیداری
  • علت تشنگی بعد از خواب چیست؟
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید