Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@20:21:17 GMT

پاسخ رئیس شورای رقابت درباره قیمت گذاری خودرو

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۴۳۸۰

پاسخ رئیس شورای رقابت درباره قیمت گذاری خودرو

باشگاه خبرنگاران: رضا شیوا رئیس شورای رقابتدرباره مصوبه جدید ستاد تنظیم بازار در خصوص قیمت گذاری خودرو، گفت: آنچه که در خبرگزاری‌ها آمده، ظاهرا گفته شده توافقی در رابطه با افزایش قیمت بین شورای رقابت و ستاد تنظیم بازار انجام پذیرفته است.

او با تاکید بر اینکه هیچ توافق با ستاد تنظیم بازار صورت نگرفته است، تشریح کرد: شورای رقابت هیچ تفاهمی با ستاد تنظیم بازار در خصوص بازار خودرو نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس قانون باید دستورالعمل تنظیم قیمت را به ستاد تنظیم بازار برای تایید یا تکذیب بفرستیم که این کار را نیز انجام داده‌ایم.

رئیس شورای رقابت ادامه داد: در چند جلسه توضیحاتی را نیز داده ایم. اگر ستاد تنظیم بازار مشکلاتی در رابطه با دستورالعمل دارد، بر اساس آنچه که مصوبه سران قوا داده است باید به شورای رقابت برگرداند و مشکلات را بازگو کند.

بیشتر بخوانید: آیا باید منتظر گرانی در بازار خودرو بود؟ / یکه‌تازی سازمان حمایت در افزایش قیمت‌ها

شیوا در رابطه با افزایش قیمت خودرو، تصریح کرد: از بهمن سال ۹۷ تاکنون هیچ تغییری در قیمت کارخانه صورت نگرفته است، اما تورم داشته ایم و احتمالا افزایش قیمتی هم خواهیم داشت، اما اینکه چقدر افزایش قیمت داشته باشیم مشخص نیست.

این مقام مسئول بیان کرد: با ستاد تنظیم بازار برای تغییر قیمت خودرو اختلاف نظر داریم چراکه آن‌ها روش محاسبه برای قیمت را روش هزینه تمام شده اعلام کرده اند، در صورتی که شورای رقابت روش سقف قیمتی را دارد که بر این اساس قیمت پایه را به اضافه تورم بخشی که از بانک مرکزی می‌گیریم محاسبه می‌کنیم.

رئیس شورای رقابت بیان کرد: شورای رقابت یک سری از هزینه‌هایی که خودروسازان دارند را قبول ندارد چرا که آن‌ها هزینه‌های نامربوط با تولید دارند بنابراین هیچ تفاهمی با ستاد تنظیم بازار نداشته ایم.

این مقام مسئول در رابطه با حذف خودرو‌های پراید و ۴۰۵ که ممکن است باعث افت تیراژ شود، گفت: این کالا‌ها بهتر است از رده خارج شوند و خودرو‌های باکیفیت‌تری جایگزین شود، مطمئناً زمانی که این خودرو‌ها از رده خارج شوند نیرو‌هایی که این خودرو‌ها را تولید می‌کردند خودرو‌های دیگری را تولید خواهند کرد و میزان تولید تغییر ایجاد نخواهد شد و جای نگرانی نیست، حتی جای خوشحالی دارد چرا که خودرو‌های بی‌کیفیت از رده خارج می‌شوند.

شیوا بیان کرد: در حال حاضر بازار خودرو در دست دلالان است و دلال بازی می‌شود، اینکه چرا دستورات نظارتی قوه قضاییه در این بازار دخالت نمی‌کند مشخص نیست. در بازار‌های دیگری که دلال بازی بود و قیمت‌ها را مصنوعی بالا بردند مثل ارز و بحث برخی از کالا‌ها قوه قضاییه ورود پیدا کرد و بازار را به تعادل رساند، اما در بازار خودرو متاسفانه ورود پیدا نمی‌کنند.

رئیس شورای رقابت بیان کرد: در حال حاضر تعداد زیادی خودرو دپو شده است که آن‌ها را نمی‌فروشند و نگهداری کردند. باید دولت و دستگاه قضایی به این مورد ورود پیدا کنند و دلالان را سر جای خود بنشانند. تعدادی را حتی باید مجازات کنند مانند مابقی بازار‌ها که اگر به بازار ارز ورود نمی‌کردند ممکن بود بازار ارز مانند بازاره خودرو نوساناتی داشته باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس شورای رقابت شیوا قیمت گذاری خودرو ستاد تنظیم بازار رئیس شورای رقابت افزایش قیمت بازار خودرو خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ نسبت به روزهای گذشته افت و خیز زیادی پیدا کرده تا جایی که امروز قیمت بیشتر محصولات داخلی و مونتاژی افزایشی است.

کوییک R اتوماتیک، یکی از هاچ‌بک‌کراس‌های موفق بازار داخل، با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۵۷۳ میلیون تومان رسید.

ساینا S، از دیگر محصولات سایپا، امروز با افزایش بهای ۱۱ میلیون تومانی، ۴۵۶ میلیون تومانی معامله می‌شود.

پژوپارس TU۵، پرفروش‌ترین محصول ایران‌خودرو، نیز با ۹ میلیون تومان افزایش نرخ، با قیمت ۸۵۶ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

هایما ۸S، محصول جذاب ایران‌خودرو، با ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت، یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۱ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۱ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۸۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۸ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۱۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۱۸ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۰ میلیون تومان، تارا دستی ۷۹۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۶ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۴۶ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۵۷ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۳ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۳ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۳ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، محصولات بهمن‌موتور با افت‌وخیز شدید قیمت روبه‌رو است.

فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

کی‌.ام‌.سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۸۹ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۸ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750739

دیگر خبرها

  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • کف و سقف قیمت مسکن و اجاره تعیین می‌شود
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها